25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

EVROPA: Živnostníky nahradí imigranti

Pokud se na svět nedíváte rudými brýlemi dobroserů multikulti socialismu, spokojeně chrochtajících u erárních žlabů, musí se vám poslední vývoj naší tradiční euroatlantické společnosti jevit přinejmenším jako velmi podivný.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Brodský 6.6.2015 18:28

Podporujte,Putina

A bude všechno takové, jak to chcete.

J. Kanioková 6.6.2015 17:22

Naprostý souhlas s článkem,

bojím se, že lidi, kteří nečekají s nataženou dlaní, kteří se nebojí riskovat a svou budoucnost se snaží řešit vlastní silou, že tyto lidi ten "evropský sen" odtud vypudí. A nejspíš, pokud se neubráníme, je opravdu zde nahradí ti, jejichž exodus do Evropy právě probíhá..

To je děsivá amorálnost, nemá obdoby. Čeští občané to zaplatí životy. Darmošlapové žijící z našich daní otevírají dveře drancujícím hordám, jež nás zotročí - http://jdem.cz/bsdtp8

Hrozivá slova experta Salivara k přistěhovalcům: Terorismus, ohrožení evropských hodnot a svobody pohybu, zrušení Vánoc.. - http://jdem.cz/bsdtt9

Z těchto zemí sem podle oficiálních čísel Eurostatu míří nejvíce běženců - http://jdem.cz/bsdtu6

Máme k dispozici zákon o evidenci tržeb (#EET) a už jsme našli problémy - http://www.podnikatel.cz/clanky/mame-k-dispozici-zakon-o-evidenci-trzeb-eet-a-uz-jsme-nasli-problemy/

P. Brodský 6.6.2015 16:13

Senioři jsou brzdou pokroku. Podporujte mladou

zlosernou pravici. Ta jim zatne tipec metdou Julinka a Hegra.

P. Brodský 6.6.2015 15:59

Vítězství zloserné pravice je neodvratné

Alespoň na Psu.Ať žije Petr Nečas.Pryč s degenerovanými třicetikorunáči.

K. Janyška 6.6.2015 14:44

Re: Existuje ale jiná varianta sociálního státu, která se

Eunacismus je pěstován a budován v EU. Kdo to nevidí je hloupý nebo slepý... Dzp.

P. Vaňura 6.6.2015 13:20

Třicetikorunoví voliči určitě nejsou nadšeni nad

miliardami, které dostanou parazité, zaměstnaní v neziskovkách, zabývajícími se nekonečně dlouho s nulovými výsledky "začleňováním Romů," existencí "univerzit," jejichž "absolveni" končí po osmiletém studiu jako parazité někde va státní správě, a rozhodně nejsou nadšeni ani z "ekologů," kteří prohlásí jejich bydliště za "krajinou chráněnou oblast," kde pak nelze postavit ani psí boudu.

Je naší chybou, že toto neumíme využít!

P. Vaňura 6.6.2015 12:34

Existuje ale jiná varianta sociálního státu, která se

jmenuje nacismus. Sebrance dobroserů je třeba dát jasně najevo, že pokud socialismus, pak je jednoznačnou volbou ten nacionální a nikdy ten jejich!!!

J. Kozohorský 6.6.2015 12:14

tesat do kamene

!

Z. Frys 6.6.2015 11:43

Re: Jsme jako žáby v hrnci na plotně,

souhlasím, ale s tou teplotou vody jste to hodně podcenil.

Z. Frys 6.6.2015 11:42

Naprostý souhlas

s autorem.

L. Křivan 6.6.2015 11:05

Re: Alláh strašně trestá svoje teroristy !

Otrava ? Hůř ! Tragedie !

Ty panny tam jsou od dob, kdy si je loupežník Mohamed vymyslel. To je už cca. 1400 let. Dovedete si představit, jak vypadá jejich hymen ? Tedy panenská blána ?  To je už materiál na kvalitní podrážku. A to musí chudáček terorista tím svým camprlíčkem prorážet.  Maká, maká, a kolem stojí 71 ostatních, nadržených jak přehrada na podzim, a ječí ať sebou hodí, že ony chtějí taky,... a arabky umí ječet,...   nejen jejich hymen zestárnul, ale i ksichty,...   a to nejhorší, ony přes noc zase srostou a on musí makat od začátku.  To starej Sysifos, ten se má, ten válí jen šutrák.

Alláh strašně trestá svoje teroristy !

R. Tichý 6.6.2015 10:39

Socialistický elektorát je prostě přemnožený

Usilovně se na tom pracuje od roku 1945. Opravdová elita je zadupávána do země. Hlupáci,které si koupíte za 30 Kč se množí jako kobylky. Bohužel je pozdě, je jich příliš.

Potřebná změna a omezení všeobecného volebního práva je již nereálná. A když se k tomu přidá zkorumpovaná strana, která diskretituje "pravicovou" myšlenku, je hotovo.

P. Lenc 6.6.2015 10:06

100% pravda,

je zbytečné cokoliv dodávat.

K. Janyška 6.6.2015 9:37

Bohužel, inspirace socialismem, tedy sociální spravedlností

jedněch a touhou jiných je ovládat řízením lidského světa je nepřekonána a dlouho ještě překonána nebude. Lidé jsou neuvěřitelně nevzdělaní v tom, co je  a co není možné s lidským světem a v lidském světě dělat a myslí si, že to jde. Jenže ono je to obráceně. To lidský svět řídí nás svým rostlým spontánním řádem a evolučně vyvinutými pravidly chování, zejména soukormým právem, ne my jeho. My, lidé,  jsme jen  jeho plody se vším všudy.  Je to jakoby si jablka myslela, že budou řídit jabloň. To nejde, jak všichni víme. Já vím, je to složité, ale právě tohle vědecké pojednání je základem možné budoucí změny v chování lidí. Respekt k tomu, co je a je nezměnitelné, bude jednou hlavním pomocníkem liodstva. Ale to bude trvat ještě nekonečné roky a asi i staletí... Dzp.

P. Dvořák 6.6.2015 8:52

Re: K uživení jednoho českého živnostníka

Muslimští sebevražedníci také. A na rozdíl od těch cikánských, kteří jdou do křesťanského nebe (aspoň myslím), kde se akorát tak zpívá a jinak je tam nuda, ty muslimské tam čeká 72 panen.

Tak si říkám, že tolika pannami to sice nebude nuda, ale může to být také docela otrava.

Z. Rychlý 6.6.2015 8:04

Jsme jako žáby v hrnci na plotně,

zatím je voda jen vlažná, ale v kamnech se fest topí.

Pan Kříž umí tu mafii pěkně popsat.

J. Dvořák 6.6.2015 7:43

Re: K uživení jednoho českého živnostníka

No jo ale cikáni jdou do nebe!

P. Dvořák 6.6.2015 1:57

K uživení jednoho českého živnostníka

je potřeba přesně tolik imigrantů, kolik je k uživení jednoho českého živnostníka potřeba příslušníků našeho specifického etnika.