23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kmotrdrobek 6.6.2009 6:47

Italové napadaj Topola

Topolánek neběhal nahý.

Niky 4.6.2009 16:31

Autorovi,

Francie a hlavně Švédsko jsou už dnes muslimské země,pokud tomu nevěříte,tak si tam udělejte výlet,když máte dost odvahy,nebo jste dorodruh!

janoryna 4.6.2009 16:20

torpédování českého předsednictví vlastními českými silami

bylo autodestruktivnízávažné a smutné z mnoha důvodů. Podlomilo i autoritu a vyznění nenápadných akcí organizovaných Českou republikou jako předsednickou zemí. je to ale dáno mimořádnou schopnstí českých politiků ztrácet přátele a spojence již od dob přemyslovců. na tom nestihl mnoho změnit ani římský císař Karel IV jako český král karel I. Po smrti jeho a jeho syna Václava IV to byly husitské války na kterém mnoho nezměnilo ani 12 let vlády 1. a i posledního opravdu česlého krále jiřího z poděbrad. Situace se uklidňovala až po nástupu habsburků, ale pak přišlo české extempore stavovského povstání, které pro naprostou neschopnost jejich vůdců skončilo nešťastnou šarvátkou na bílé hoře, kde čest našich zbraní zachraňoval houf obklíčených německých žoldnéřů placených moravany. dále se páni z čech včetně pobělohorských vyznamenala na počátku vlády marie terezie přísahou a jejím odvoláním vůči bavorskému králi. nová historie je už známa, ale dokud bude historie pojímána zrcadlem aloise jiráska, tak se nikam nedostaneme, leda k mnichovskému diktátu a vítěznému únoru. 

Radim Špaček 4.6.2009 16:53

Re: torpédování českého předsednictví vlastními českými silami

Těžko nesouhlasit...Tohle by Vás mohlo zajímat: www.zrusmepresidenty.cz

Fík 4.6.2009 14:23

Takový snaživý unijní Klvaňa!

Inu žvanění za peníze pořád ještě vynáší!

ale ale 4.6.2009 11:49

pro pana autora

priznam se, ze postoj klause je mi neprijemny, idea spolecne evropy blizka ... ale kdyz vidim to nekonecne byrokratizovani pro byrokratizovani, ktere se vam osobne asi libi a pritahuje vas, miliony lidi, kteri nedelaji nic rozumneho, jen vysedavaji v umele vytvorenych uradech, neustale kypicich a mohutnicich, kde vytvareji stohy papiru a dokumentu, jen aby se zas jine komise meli cim zabyvat ... a verte mi, nerikam to jen tak bez znalosti veci, moji blizci znami se podileli na priprave ceskeho predsednictvi a nyni sedi v ruznych evropskych a dlasich byrokratickych strukturach. je mi z toho smutno. kamaradum to nakonec preju a nezavidim, vydelaji si svych 7-10 tisic euro mesicne, jezdi po konferencich, workshopech po celem svete ... ale to, co za nimi zustava, je bohuzel zcela zbytecne ... vysledky jejich prace se zabyvaji jen a pouze dalsi byrokrate, kteri tim naplnuji svou pracovni dobu. jsme bohata civilizace, kdyz si myslime, ze si toto strasne plytvani penezi, ale hlavne lidskymi zdroji, muzeme dovolit ... bohuzel se tim dostavame za zenit a na sestupnou krivku. neproduktivni civilizace maji pravdepodobne zaniknout, a to se nam stane. ne dnes a ne zitra ... nicmene mira nesmyslnosti a sebeomezovani uz prekrocila bod, z ktereho, obavam se, neni navratu.

ale vam pro zmenu prijde tato budoucnost asi prijemna a spravna

JaS 4.6.2009 11:29

Souhlas s autorem.

Naše předsednictví mělo velký význam, pro naše zapojení do EU bylo velmi účinné a úspěšné. Nesmyslným zbouráním vlády jsme si i v EU silně pohoršili. Byla to hloupost a je to škoda. Na krávoviny, které si vymýšlejí bruselští úředníci, je nejúčinnější aktivní diskuse uvnitř EU. Z té jsme se s ostudou vyřadili.

xxxxKubeš 4.6.2009 12:04

Re: Souhlas s autorem.

R^

Fík 4.6.2009 14:45

Re: Souhlas s autorem.

Hele Kubeš, že vás ta ruka nebolí!Co takhle učinit prohlášení!

jasan 4.6.2009 14:12

Re: neSouhlas s autorem.

na kravoviny funguje jedine pravo veta... ani neni treba ho pouzit = staci ho mit.

proto eurojelita tak touzi po LS... aby si mohli delat co chteji bez ohledu na prani obcanu a vysledky voleb

janoryna 4.6.2009 16:22

Re: neSouhlas s autorem.

na kravoviny funguje jedine pravo veta, což je hezké, ale není vyhrazeno pouze čechům. co když proti nám použije právo veta němec, i když ostatní budou s námi. proč ta eu nevadí slovákům a to jsou jinší vlastenci ! 

honzak 4.6.2009 14:20

Re: Souhlas s autorem.

"Na krávoviny, které si vymýšlejí bruselští úředníci, je nejúčinnější aktivní diskuse uvnitř EU"

Tak to je dobrej fór! Diskutováním k zářným zítřkům. Slyšel jste někdy o kaprech, kteří by si aktivně vypustili rybník?

Fík 4.6.2009 14:41

Re: Souhlas s autorem.

Takový prázdný, jalový výkřik, bez argumentů!Topolánkova sestava tam stejně působila srandačně!Navíc by nás zajímalo, jak jsme se, nebo kdo nás vyřadil z diskuse,která je, byla a bude, vzhledem k významu naší země a počtu europoslanců stejně k ničemu!Mimochodem, v čem a jak jsme si pohoršili!Očekávám zajímavou odpověď podloženou argumenty!

Malý Aston 4.6.2009 10:53

Zase jsme se předvedli jako Švejkové!

Dodnes nechápu proč jsme nezůstali v Rakousku-Uhersku. My prostě musíme všechno rozvrátit. Tak jsme do EÚ neměli lozit a mohli jsme se stát výstavní síní nezávislého státu, který není poškozován, vydírán a okrádán tou hnusnou Evropskou Unií. A když na nás přišla řada, tak jsme si to měli důstojně odsedět a dělat že nás to baví a ne za pomocí socanů, komoušů, Vířivky a dvou bab od Zelených pod vedením Klause nechat ze sebe zase udělat ty české švejky.:-P

Jenda 4.6.2009 14:09

Re: Zase jsme se předvedli jako Švejkové!

V Rakousku-Uhersku nechtel zustat NIKDO! My jsme mohli tak maximalne zustat pohromade s Rakusaky. Tecka. Prestante kecat nesmysly, RU jsme nerozvratili my. To se proste totalne rozpadlo. Nebo chcete tvrdit, ze Cesi ukecali Srby aby se trhli? A Madary taky?

pamětník 4.6.2009 22:34

Re: Zase jsme se předvedli jako Švejkové!

proboha proč bychom měli tehdy zůstat s rakušáky ?My,průmyslová země s rozvinutým zemědělstvím a dostatkem surovin ?Nevíte,že jsme Rakousko po I.světové  úvěrovali a částečně živili ?

Dušan Streit 4.6.2009 10:39

Právě naopak

Je třeba volit euroskeptiky! Tisíc důvodů zde:

http://streit.blog.idnes.cz/r/15989/Evropska-unie.html

děteněkam 4.6.2009 9:26

Bla, bla , bla,

blééé!

yorik 4.6.2009 9:15

Dost drahé ladění

Stačila poslední věta, ten nekonečný koloběh konferencí, ve kterém je ukryt půvab EU. Předpokládám, že pán je také ladič. To poslední ladění nás stálo 3500 miliónů.

Jiří Heincl 4.6.2009 14:51

Re: Dost drahé ladění

Nekonečný koloběh konferencí mě také velice zaujal. Autorovi se asi velice líbí, protože ho požil nejméně třikrát. Dále mě také zaujala smršť okamžitých řešení a operativních rozhodnutí ve stylu „tady a teď“. Ta je opravdu kouzelná.

Jedné z nekonečného koloběhu konferencí pořádané ve Švédsku jsem se zúčastnil. Konala se v rámci projektu jak integrovat uprchlíky do většinové společnosti. Mě tam pozvali jako zaměstnavatele zaměstnávajícícho i cizince, tudíž majícího praktické zkušenosti s cizinci. Byl to příjemný výlet, který mě stál jen vytvoření a přednesení zprávy v angličtině o uprchlících. Asi jsem přítomné překvapil, protože jsem je seznámil s faktem, že naprostá většina žadatelů o azyl nemá o legální práci zájem a řada z nich asi ani o nelegální. Pak jsem na jedné tuzemské konferenci v diskusi řekl, že bych se bál zaměstnat muslima. To jsem si dal! Hned se na mě osopila jedna multikulti osoba, jak si to dovoluji, co vím o islámu a podobně. Do dalšího projektu mě nepozvali. Žádného nového pracovníka z řad uprchlíků jsem také nesehnal. To bylo ještě v době, kdy sehnat pracovníka na manuální práci byl velký problém.

Niky 4.6.2009 16:29

Re: Dost drahé ladění

R^

ivo.klepacek 4.6.2009 8:46

půvab

 Předsednictví brzy vyústí v prezidenství a toje také cíl tohoto prozatímního půvabného stavu. Myslím, že hlavním cílem pro budoucno bude přijatým Lisqabonem, či zlepšeným Lisabonem dále organizovat jakousi elitu větších a velkých, která bude vést a plánovat, ovšem směrem, o kterém si rozhodne. Opravdu nehrozí, že se staneme v budoucnu pouhými vykonavateli ? Kde máte pojistku, že se to nestane?

Náčelník skvrnitý ocas 4.6.2009 8:30

entropa

Jediný, na co si po čase bude schopen průměrnej obyvatel Evropy ohledně českého pžedsednictví vzpomenout, bude Černého Entropa. Jinou hlubokou brázdu jsme nevyvorali.

Ludva 4.6.2009 9:03

Re: entropa

Jo, když nám Bulhaři v hospodě dají na budku.

Ludva 4.6.2009 8:19

Chce to klídek

Kdo si pamatuje nějaká jména ze slovinského předsednictví ? O nás bude za pár měsíců platit to samé. Stejně hlavní věc na předsednictví je pořádat žranice a zábavičky pro bruselské papaláše. Nevyřeší se nic.

jasan 4.6.2009 8:10

jiste... treba takova koniference

"research connections"... samej eurourednik, spousta zradla, obludne vyhozene penize z dani obcanu....

Houmr 4.6.2009 7:30

Stručně shrnuto

Kongresoví turisté si pochvalují, jak se jim fajnově spolu kongresuje.:-/

honzak 4.6.2009 7:14

neustálým

konferováním na konferencích za světový mír, prosperitu a sociální jistoty! Dál pak budou už jen samá pozitiva.

Kalvachu, ty jsi eurohujer jak vyšitý!

Svatopluk 4.6.2009 5:29

a) nepleťte do toho Tyrše b) jací my ?

My (pisatel článku a jeho rodina) vládu neshodili. Shodila jí imbecilní politická praxe blba 4.cenové skupiny v systému, který zaručuje, že se do parlamentu slušní lidé dostat nemohou. Ceny vysílacího času, díky dlouhé době monopolu naprosto nehorázné, neumožňují těm, kteří neseženou desítky milionů, které jim nikdo bez příslibu protislužby nedá, aby byli vůbec vidět. Za ty peníze odvedou "bývalí" bolševici z PR agentur dokonalé, stupiditu a kouř šířící akce, které dělají z politiky bolševický chlév, ve kterém sílí penězovody do jejich kapes. A "demokrati" se tváří, jako by to byla demokracie.

Lidé, kteří musí vést normální zaměstnanecký nebo dokonce podnikatelský život zjišťují, že jej nelze vést poctiě a efektivně, protože stát prostě nefunguje. Právo je opravdu psané - v životě se ho nedovoláte, silnice rozmlácené, soutěže zmanipulované atd, atd. Všichni už toho mají dost, jenže všichni tuší, že prostřednictvím této "démokracie" se z toho asi nedostaneme.

Miroslav Zikmund 4.6.2009 5:09

Kdo měl možnost se na úspěšných konferencích podílet....

- tady je asi skutečné jádro článku, že?