28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. 25.10.2009 22:39

šokující přiznání z Británie

Překotná muslimská imigrace do Británie v posledním desetiletí

neprobíhala samovolně, ale důsledku plánu Labour Party "učinit z

Británie skutečně multikulturní společnost. Deníku Telegraph to řekl Andrew Neather, bývalý poradce T. Blaira a J. Strawa.

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/politics/lawandorder/6418456/Labour-wanted-mass-immigration-to-make-UK-more-multicultural-says-former-adviser.html

Není to nic jiného než pokus o likvidaci vlastního národa a vlastní kultury, vzešlý z chorých levičáckých mozků.

Niky 25.10.2009 23:44

Re: šokující přiznání z Británie

To samé měl v plánu i soudruh Hitler!

M. 26.10.2009 0:20

Re: šokující přiznání z Británie

Jenže hitler to chtěl řešit autochtonně, ojrohujeři allochtonně.

rk 25.10.2009 16:23

eu

Stop diktatuře! (Holansko)

Prosím, zastavte LS! Bůh Vám požehná! (Finsko)

Yes, You Can! (Francie)

Mějte odvahu pane Klausi! (Irsko)Přál bych si, abychom měli politika s takovou odvahou a určitostí jako je Václav Klaus! (VB)Klaus uchrání Spojené království VB od EUSSR. (VB)Nechceme to!!!!!!!! Ne znamena Ne! (VB)Věřím v Evropu, ale ne takovou, která přijme ústavu podepsanou spoustou zemí proti jejich lidu.(Francie)Prosím nepodpisujte LS. Jste poslední nadějí velmi mnohých Evropanů. (Slovensko)........

Niky 25.10.2009 23:46

Re: eu

Televize Fox News:Český news:Český president Václav Klaus je nejodvážnější světový politik!

rk 25.10.2009 15:54

eu

Autor článku má pravdu, ale realita je mnohem horší. Na You tube jsem poslouchal "kázání" Sarkozyho a Barosse o novém světovém řádu a globální vládě. Klausobijci obviňují Klause , že touží po moci. I kdyby tomu bylo tak, stačí mu český dvorek, galskému trpaslíkovi je už i EU malá.

M. 25.10.2009 22:46

Re: eu

Galský trpajzlík je nemocný: ta jeho francie se mu rozpadá pod rukama a on by chtěl globálně vládnout...?

Je to stejnej model malýho zakomplexovanýho smrada jako byli mohammed, napoleon, stalin, hitler...

rk 25.10.2009 15:51

eu nové RVHP

 Lisabonská smlouva je jenom třešinka na tom smradlavém evropském dortu

in the clay court of Posseidon 25.10.2009 13:05

autore kecáte

Dokazuje to usnesení vlády č. 471, které zavázalo držet se Pozice vlády České republiky v rámci jednání o institucionální reformě Evropské unie, které má Euro.cz k dispozici.

vláda zavázala premiéra naši Pozici prezentovat....dále, ten váš dokument, kterým se oháníte dokládá, že vláda nespatřeje v Listině nebezpečí pro Dekrety, to je podle ní pokryto nemožností retroaktivity. To, co se týkalo Listiny bylo spojeno s britskou a polskou vyjímkou, kde si vláda vytkla, že bude proti selektivnímu opt-outu. Tedy buď všichni nebo nikdo. A to ve věcech, které si ty věci vejednali. To dokládá Klausovo člověk, který na tom jednání byl a své poznámky Klausovi předal: "partikularizace" týká možného zneužití v Listině zmíněného práva na práci, práva na bydlení atd. Ochrana před žalobami Sudetských němců je dána principem nepřípustnosti retroaktivity práva."!!!!!!!!!!

Děda 1926 25.10.2009 15:23

Re: autore kecáte - CO MĚ FASCINUJE

 Fascinuje mě, jak všichni vědí co, proč, jak, kdy navrhnout, udělat, zatrhnout, koho setřít, odvolat, znemožnit, upálit a jak o druhých prohlašují, že kecají, že jsou hlupáci, idioti, atd atd (až k různým hulvátskostem). Mě na tom zajímá jediná věc. Jestli to já a moje rodina přežijem a jestli neutrpíme nějakou větší újmu (s malou automaticky počítáme). Zdá se že neutrpíme. Přežili jsme komunismus, který nás válcoval a ukázalo se, že všechno zlé bylo následně pro něco dobré. Žijeme si dobře, protože umíme hospodařit s tím co máme. Pokud jste na tom stejně, tak co si děláte starosti !!! JO, chápu, že problémy budou mít závisláci na sociálním státu, zejména jestli ČR zkrachuje.

Taky děda 25.10.2009 15:35

Re: autore kecáte - CO MĚ FASCINUJE

Naprostý souhlas R^ , jeden z mála příčetných diskusních příspěvků R^

Děda 1926 25.10.2009 16:27

Pro Taky dědu.

Díky za uznání. Takže to jsme zatím dva  Přidá se někdo? I když, tak málo.Rozhodně jsme v menšině. Ale ono to nevadí. S pozdravem !

Děda 1936 25.10.2009 16:22

Re: autore kecáte - CO MĚ FASCINUJE

S tou první částí souhlasím.a tou druhou už méně.Já jsem teké celkem spokojený,mám svoji penzi,něco našetříno a tak si nežijeme špatně.Mám byt,zařízení,oblečení  si nemusím pořizovat.Jenomže si na to nemůžete dívat z vlastního dvorečka.Ale né všichni si žijí dobře.Mnoho lidí na severu Čech a Moravě nemají práci.Mladí nemají na byty.Na druhé straně politici vyhazují peníze oknem,krize se jich ani netýká.Opravdu jim nezávidím,ale např.když jsou v parlamentu interpelace,tak je spočítáte na prstech jedné ruky,nenesou zodpovědnost za špatná rozhodnutí a zákony.Nic než se hádají,a bojují o koryto atd.A jestli ČR zkrachuje,jak píšete,tak se to dotne i Vás.Strkat hlavu do písku není to nejlepší.I když po pravdě řečeno,výběr z řady politiků není.Jeden horší než druhý.

Děda 1926 25.10.2009 16:39

Pro Dědu 1936

 Máte pravdu, že jsou na tom mnozí špatně. Já jsem to nezavinil a Vy asi také ne (pokud nepodporujete závisláctví na sociálním státu). Můj obzor nutně končí u vnoučat v celé naší rodině. Až tam mohu pomáhat, bude-li třeba. Možná to bude naopak. Vnoučata budou pomáhat mně (tak to máme u nás v genech a tak jsme vychováni). Vše ostatní o čem píšete, beru jen na vědomí. Víc pro to udělat nemohu !!!

děda1936 25.10.2009 18:12

Re: Pro Dědu 1936

Můžete udělat,že nebudete volit ČSSD.Jsem ale přesvědčený podle toho jak píšete,že je nevolíte.Bohužel musíme volit nejlepší  ze špatných.I když ani toto není to nejlepší řešení.Jinak máte pravdu i já jsem zaměřený  na svoji rodinu.

twok 25.10.2009 18:03

Re: autore kecáte - CO MĚ FASCINUJE

Konečně rozumný názor. Díky.

Mgr. Milda 24.10.2009 18:52

Zrovna skončila na Z1 reportáž o Berezovském

je to úspěšný člověk a protivník V. Putina. U něj se můžeme učit, jak úspěšně bojovat s postkomunisty. I když mnohdy neviděl vyhlídku na úspěch, přesto se nevzdal a dnes je Putin o značný kus blíže svému konci. Jeho konec bude i koncem jeho přátel v postkomunistické Evropě, zejména V.V. Klause. Osvobození Ukrajiny je nepochybně bez Berezovského nepředstavitelné, baltické státy mu vděčí také za podporu proti ruské rozpínavosti. Zdá se, že naše suverenita a svoboda jsou na tomto boji také závislé- demokratické Rusko musí být naším životním zájmem.

V.V. Klaus je pouze jedním z postkomunistických politiků, stojících na straně lidově demokratického Ruska. Ruskou demokracii bez všech přívlastků však potřebují nejenom Rusové, je to naděje všech států, které Rusko považuje za "blízké zahraničí".

Pablo_CZ 24.10.2009 20:34

Re: Zrovna skončila na Z1 reportáž o Berezovském

... v nedohlednu je spis konec Putina ... ale jinak optimismu zdar ! :-)

Hledajíci 24.10.2009 14:58

Samostatnost? Odsud podsud

Dejmež tomu, že President ČR pan V. Klaus svým postojem k LS dosáhne vyjímky o Listině Práv EU. Tím budou mít představitelé ČR moc odhlasovat si jakékoliv zákony, opakuji jakékoliv zákony. A nikdo z vnějška ČR nebude mít možnost tyto zákony posuzovat. Napřiklad co se stane, když nějaký představitel ČR si vymaní zákon o jeho neodstranitelnosti z funkce, to je bude ve své funkci až do smrti, a jeho následovník taktéž. Co bude ze své moci takový představitel dělat nechám na čtenářích ať si to posoudí sami. Great Brittain  měla v 30-tých letech minulého století veliké štěstí, že tehdejši král Edward, veliký přiznivec nacionálního socialismu, se vzdal moci kvůli své milence. V opačném připadě se představte jak by to dopadlo když by byl příznivec Hitlera v GB u moci. A totéž se může stát i s presidentem ČR, i když hlásá obrovskou lásku k národu. Takže samostatnost je nádherná věc, ale odsud podsud. Takže o té samostatnosti přemýšlejte.

A v českém národě je mnoho lidí, kteři patoligicky touží po moci a uznání. Dle kolujících zpráv je pan Václav Klaus jedním z nich.

Francouzský president De Gaule prohlásil, že každy národ má takového představitele jakéhosi zaslouží.     

Kiri 24.10.2009 15:13

Re: Samostatnost? Odsud podsud

Hele Hledající, když najdeš prachy na to, abys Sudeťákům zaplatil za to, co si řeknou, pak ti dám zapravdu.   Takhle pouze kejháš, co by kdyby.....  Pro klid tvé duše ti radím emigraci. My, co tu zůstaneme chceme, abychom platili dluhy pouze po ČSSD. To nám na pár generací stačí. HOWGH

Hladík 24.10.2009 17:32

Re: Samostatnost? Odsud podsud

Hele, vole,  Kiri! Jsi nějak klausovsky prosovětský! "Hledaící"  má pravdu, Klaus není

českým prezidentem, ale "protlačeným" sovětským agentem na Hradě!

Mgr. Milda 24.10.2009 18:57

Re: Samostatnost? Odsud podsud

Kiri bude jeden z těch 40 tisíc ruských poradců, to by se mu hodilo, aby nás vyháněl a sám se tady roztahoval. Slované milující lidovou demokracii Husákovského stylu ať se odstěhují do Ruska, tam si ji ještě několik roků užijí!

Vašek 24.10.2009 21:43

Re: Samostatnost? Odsud podsud

No ateď si představ, že si takový zákon nechá odsouhlasit v EU Šerkézi to bude teprve legrace. Raději beru našeho malého českého diktátorka než velkého ve sjednocené Evropě;-D;-D;-D

Vlad 25.10.2009 11:22

Re: Samostatnost? Odsud podsud

R^

Pete Brich 24.10.2009 15:25

Nejspíš hledá, co by kde ještě vyzunkl. Krátce po poledni a už tak zrubanej!

PB

Niky 24.10.2009 16:31

Re: Samostatnost? Odsud podsud

Hledající,král Edward žádnou moc neměl,stejně tak ji nemá královna Alžběta!

jasan 24.10.2009 17:01

hledajici Vy jste se tak nejak zblaznil..

moznost si odhlasovat sve vlastni zakony patri k suverenite kazdeho statu...  a co je ostatnim do toho?

Zubr 24.10.2009 17:36

Re: hledajici Vy jste se tak nejak zblaznil..

"Jasan"! Zazpívej si jásaj! Myslíš si, že zákony komunistického Československa byly či

nebyly ve prospěch lidu této země a že nebyly formulovány tak, aby vyhovovvaly jedině

bolševikům v Moskvě?