20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
you 3.1.2010 13:57

pro nase levicacke blbce

Libanonská křesťanka Brigitte Gabriel část 1: http://www.youtube.com/watch?v=-8fa9yKQeTY část 2: http://www.youtube.com/watch?v=X0gBTEwATwU&NR=1 ,...

Hledajíci 3.1.2010 10:11

Život člověka naučí

, že vše na tomto světě přináší zklamání, pouze Bůh ho nezklame když se plně k Bohu obrátí. Zklamání není způsobené zlou mocí, která  člověku nic nepřeje a vše kazí. Celé lidstvo je neustále zklamané, protože touží po věcech které nemůže mít. A i když je dostane tak tyto věci jsou pomíjivé a lidstvo je ztratí. Anebo tyto věci nesplňují očekávání a proto lidstvo neuspokují. Pouze obrácení se k Bohu je jedinou pravdou v životě.  

Lidstvo není posledním stupněm ve vývoji pozemských stvoření.Vývoj pokračuje, a člověk bude překonán.

Bez ohledu na náboženství, filosofie, různé sekty, různá učení, síla vývoje vede lidstvo – neosobně, nezaujatě a zcela obecně – ke kritickému bodu, kde se lidstvo musí vědomě rozhodnout překonat sama sebe a kvalitativně ZMĚNIT..... anebo VYHYNOUT.   

 

fojt 2.1.2010 21:37

S EU na věčné časy

Pochybnost, že říše EU tu bude 1000let je oprávněná. A tak pečujme o potravinovou a energetickou soběstačnost a pečujme o funkční infrastrukturu i tehdy, když se to bede zdát nákladné. Udržujme funkční průmysl, konstrukční kanceláře a dobré vztahy s celým světem bez rozdílu. Vždy jsme byli dílnou a držme se svého kopyta. To je to nejlepší co můžeme zanechat budoucím. Nejhůř na tom budou kravaťáci co si neumí uvařit ani bramboračku a střihači bankovních kuponů. Ponechme tento osud vyspělým demokraciím, jejichž hlavní náplní je řízení Zeměkoule. Mimo jiné navzdory zelenáčům zeřiďme ať má každý dům komín. pro všechny případy.

mirek 3.1.2010 17:11

Re: S EU na věčné časy

myslíte to dobře, ale většina, to je blbci , to stejně nepochopí

. 2.1.2010 21:27

,.

neuman 2.1.2010 11:29

Bordel a mystifikace s podporou EU!

A co je tohle? Mystifikace tohoto státu s podporou eu! Stát zvedá mosty na Labi na podjezdnou výšku 7 metrů za 1,5 miliardy s podporou eu fondů pro lodě, které tudy neplují a nepoplují, protože v Labi pro ně není a ani za sto let nebude voda! Stát okradl nás občany o 500 milionů a nás občany o 820 milionů proto, aby se mohlo pár papalášů napakovat do svých prkenic? To je politika EU?  S tím máme souhlasit? MD, ŘVC, zhotovitel Viamont a spol. Poslechněte si to sami! Mluví seriózní lidé, kteří nekradou, a proto nemají strach toto říci jasně, narovinu, bez lhaní a nahlas!

www.vodnidoprava.cz

honzak 2.1.2010 15:18

Re: Bordel a mystifikace s podporou EU!

navíc se musí předělat tzv. Nymburské zhlaví železniční stanice Kolín,  před nedávnem renovované.

Na druhé straně - umíte si představit tu KRÁSU, až se svezete lodí (tou lodí výletní) z Děčína až do Pardubic (na lodi bude sqělá nálada)?

aliB 2.1.2010 17:11

Re: Bordel a mystifikace s podporou EU!

to je politika Ceska, neplette si to. Pokud Cesi pozadaji o dotace na zprujezdneni Labe a EU jim uveri, dostanou penize. To, ze to pak dopada, jak to dopada, protoze ceska politicka mafie zauraduje, je vec domaci. EU je pak jen vymluva. Nezerte jim to, nebo to nepodporujte. 500, 850 milionu? No a? To je z vasi kapsy, myslite, ze to nejakeho politika trapi? Bema? Ha...

Savi 2.1.2010 10:42

Místo toho naši eurofilové byli ochotni schvalovat v zájmu vyšších cílů cokoliv a ihned, zatímco naši eurofobové se do poslední chvíle spoléhali na to, že smlouvy odmítne za nás někdo jiný.

Václav Klaus 2008: "Byl jsem to já, kdo podával přihlášku do rukou komisaře Diniho v roce 1996, byl jsem to já, kdo podepisoval smlouvu o přistoupení v roce 2003..."

byly to vlády VK, které vyjednávaly a pak oposmluvní vlády čssd podporované Klausem zavázanou ODS

honzak 2.1.2010 6:58

mysleli jsme, že vstupujeme

do EHS a zatím to byla Rada Vzájemné Evropské Pomoci, fungující stejně jako RVHP. Výhodou Čechomoraváků je to, že v takových vodách se umějí pohybovat - 70 let praxe  je cenná deviza ("ano, herr soudruh, ten zelený čtvereček je ve smyslu árijské dialektiky červené kolečko").

Ale přiznejme si upřímně, těšili jsme se, že se takového blbákova konečně zbavíme.

Savi 2.1.2010 10:50

Re: mysleli jsme, že vstupujeme

vy jste si myslel, že vstupujete do EHS?8-o To přece neexistovalo, existovala a existuje jen ESVO (EFTA)... a sem byste chtěl vstupovat? O RVHP toho zřetelně moc nevíte. To byste se mohl stejně "úspěšně" dopustit "analogie" Kohl-Brežněv...Rv

honzak 2.1.2010 15:08

Re: mysleli jsme, že vstupujeme

EHS existovalo - Evropské Hospodářské Společenství. My starší si to pamatujeme.

aliB 2.1.2010 17:01

Re: mysleli jsme, že vstupujeme

v dobe vstupu, pise- a to uz neexistovalo.

Savi 3.1.2010 19:42

Re: mysleli jsme, že vstupujeme

to je pěkné, že si něco pamatujete...ehs pamatuju taky...z čeho myslíte, v jakých stupních a kdy se vyvinula EU? A kdy nebylo po EHS ani památky?

SaviSavi 2.1.2010 11:00

Re: mysleli jsme, že vstupujeme

vy jste si myslel, že vstupujete do EHS? To přece neexistovalo, existovala a existuje jen ESVO(EFTA)... a sem byste chtěl vstupovat? O RVHP toho zřetelně moc nevíte. To byste se mohl stejně úspěšně dopustit "analogie" Kohl-Brežněv

SaviSavi 2.1.2010 11:02

Re: mysleli jsme, že vstupujeme

EFTA

sas 2.1.2010 0:46

nejlepe vystoupit z EU

Jsem si jisty, ze vetsina z nas byla pro vstup do EU jako do prostoru spoluprace, otevrenych hranic a volneho obchodu.Volili jsme pro a nevedeli, ze slavnostne kracime do pasti a ze vstupujeme do nove, doposud nezname diktatury.Asi nikdo z nas vubec nemel poneti, co se chysta a ze se obratem ocitneme na lodi, ktera nabrala uplne jiny smer, nez byl naslibovan a ktera se pod vedenim silene levicacke admirality sebevrazedne riti s plnymi plachtami do utesu.K tomu vsemu nam vesele vyhravaji vzpominana media a nic netusici luza se za sileneho chechotu raduje...Zblbla havloidni hovada si potesene sudli spinave a pachnouci paraty za vynosne rezignace Paroubku a Topolanku..Bohuzel jenom male procento pasazeru je schopno videt dal do tmy pres oslnujici slavnostni lampiony ohranicujici palubu a snazi se zatim marne vyhodit kotvy...A rozdovadena luza, jez nevedomky oslavuje vlastni popravu jim aktivisticky podrazi nohy.Luza nevi.Luza nechape.Luzu je nutno informovat.

Hadí oči 2.1.2010 1:08

Re: Luzu je nutno informovat.

Děkuji za informaci.

Paul Sulc 2.1.2010 2:02

Re: nejlepe vystoupit z EU

Pamatuju, jak nekteri Cechackove se zlobili, ze byla zamitnuta Ustava. A kdyz jste se takoveho blba zeptal, jestli tu tustou knihu cetl,:''necetl, ale jiste je dobra, prece potrebujem Ustavu'' byla odpoved. Jak jinak, sportovni idioti radeji cumi na fotbal a pak cekaji zachranu od vrchnostenske moci.. Jen at vam zvednou zlaby, milackove, snad se k necemu rozhoupate.

Trotl 2.1.2010 5:00

Re: nejlepe vystoupit z EU

Safra velmi trefné... no jo, ale co dál. Nechat potopit a zkusit to znovu? nebo se pokusit o záchranu již potopené lodi.

Pamětník I. 2.1.2010 6:33

Re: nejlepe vystoupit z EU

Tento geniální klausoidní skřivánek s průsvitnými voňavými drápky může snadno diktátorskou EU opustit odletem do teplých afrických krajů, jež se se splihlými plachtami vesměs plíží ke svobodě.

M. 2.1.2010 10:56

Re: nejlepe vystoupit z EU

Kdo chtěl vědět, kam EU směřuje, věděl. Bylo k tomu dost náznaků a textů, ale hlavně to šlo vyvodit z chování podobných systémů v minulosti i současnosti.

Jak by asi dopadla firma nebo rodina, vedená podobným sborem moudrých, nevolených neodvolatelných a neustále podplácených?

SaviSavi 2.1.2010 11:09

Re: nejlepe vystoupit z EU

Klaus studentům právnické fakulty UK: "LS jsem podepsal proto, protože zásadní změny ve směřování EU a události se udály při podpisu Maastrichtské smlouvy v roce 1993

VK 2008 k poslancům EP: "Byl jsem to já, kdo podával přihlášku do EU v roce 1996 do rukou komisaře Diniho, byl jsem to já, kdo v roce 2003 podepsal přístupovou smlouvu do EU..."

Tak věděli nebo nevěděli? Doporučuji přečíst si přesné znění žádosti o přijetí ČR do EU podepsané VK !!!!

aliB 2.1.2010 17:05

Re: nejlepe vystoupit z EU

kdo chtel, vedel- Klaus vedel a vse podepsal. Zadost, pristup, LS. Vyzadejte si Knihu P&S na Hrade.