23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Svatopluk 23.5.2009 2:20

Klaus to vidí - prezident to říci nesmí

Vy reagujete na Klausovy "názory", které on neřekl a Vy tím poměřujete něco, co skutečně řekl. Klause pouze někdo obvinil, že straní Rusku, přičemž žádný čin tomu nenasvědčuje. Co Szarkozy (se kterým si Rusové vytřeli, když jim tam lezl) a hlavně, co EU (Merkelová Schroeder - ten je velmi zásadový). Když se bohaté a silné země prostituují, nemá smysl svými třemi procenty (do Lisabonu - potom 2,5) něco měnit. Linii určuje Německo a Francie, za velmi vyčůrané asistence Britanie. Ne Klaus. To, co říká, je přes všechny kecy o tom, že si dělá, co chce, velmi konzultováno s velkou trojkou. Taky díky tomu se nikdo z nich neozval. Nepřeceňujte jeho možnosti.

Jarda 23.5.2009 1:39

Re: Zeptejte se Němců.

V historii si Rusaci s Nemci casto dobre rozumeli, ctyrikrat o Polsko podelili, soudruh Hitler a soudruh Stalin si dokonce Evropu rozdelili. Na stesti pro svet zlodeji nemaji moc smysl hrat fair a dodrzovani na tom co se domluvili.

68 23.5.2009 1:31

Re: Klaus to nevidí? A co ti druzí?

Oni to moc dobře vidí taky, žádní blbečci, ale zatím všechno jen předstírají aby získali čas se připravit a pak mohli zasadït rozhodující úder. To je jasný na první pohled.

SW 23.5.2009 1:30

Smireni ?

Smíření, to jsi Kene mimo mísu. Přečti si Solženicyna a Dostojevského. Dozvíš se o carském a sovětském Rusku vše co je třeba. Země, kde občan potřebuje úřední propustku k migraci uvnitř státu, kde veškerá půda patří státu a rolníci se na ní dřou za pacht, je jen malou progresí od dob, kdy celá zem patřila carovi a na šlechtu zbyli duši - lidé.

68 23.5.2009 1:21

Re: Pozor na Rusko

Ahoj pasáčku! Tak sem se voptal - a prý si to už nepamatují. Co se voptat ve Vermontu?

68 23.5.2009 1:15

Re: Nenávist jako program ?

Myslím že klidně můžete říct to „pánbu s námi...“, aniž byste upadl v podezření z křestanství, nebo dokonce nějakého katolicizmu. To se tak jenom říká. A ten atheismus je snad automatický.

Paul Sulc 23.5.2009 1:12

Re: EU je proti-americká

Princi, kupte si slepeckou hul.

68 23.5.2009 1:10

Re: Nenávist jako program ?

Gaston 23.5.2009 1:05

Re: EU je proti-americká

To nevidí je Petr H.!

Gaston 23.5.2009 1:03

Něco se děje špatně...

Proč se civilizovaný svět tak ohlíží na darebácké státy? Proč se nechová principiálně? Čína - je to demokracie? Není! Odchod, se vším všudy. Odmítnout jejich export, sankce za jejich plagiátorství a nefér obchodní praktiky. Rusko - je to slušný stát? Není!  takže stejnej metr! Kdo koho více potřebuje? Je to tak těžké posoudit? Západ to se svou lidumilností a zbabělostí všechno pros....!

Princ Jasoň 23.5.2009 0:58

Re: EU je proti-americká

To vidí jenom Petr H

chouan 23.5.2009 0:57

Klaus to nevidí? A co ti druzí?

Proč nenapíšete: Merkelová, Sarkozy a Berlusconi to nevidí?

To jsou hlavní přátelé Ruska a současně vůdci tří ze čtyř největších Evropských zemí.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 23.5.2009 0:53

Re: Nenávist jako program ?

Kene, vratte se ke sve Barbie a nemluvte za "tento narod". Odpustit muzete nekomu, kdo se zmenil a nehrozi "recidiva". Ovsem na prikori ze strany Ruska (SSSR) muzete pouze zapomenout, odpustit nikdy. Oni se lide v te zemi totiz nezmenili, jak pise i autor. Jejich vrchnost se chova i dnes stejne, obycejni lide se chovaji stejne, jako muzici po staleti predtim. Ano, doba pokrocila, letaji do kosmu, maji internet, ale mentalita zustala stejne. Ackoliv jsem ateista, volam: Pan Buh s nami a Rusko pryc! ;-D

68 23.5.2009 0:52

Re: Nenávist jako program ?

Vy znáte nějaké jiné hodnocení chování a vystupování Ruska vůči ostatnímu světu? Vidíte něco pozitivnějšího na tom jednání a vystupování, než jak uvedeno? Vidíte nějaké zásadní omyly v uvedeném, zcela srozumitelném a vlastně poměrně lichitivém hodnocení? Jistě že nevidíte, jen to přiznejte. Takže proč jste to tedy vlastně napsal a svedl to na nějaký zlý rodinný osud?

cicero.jan 23.5.2009 0:46

Dějiny nás učí,

že Rusko jako stát nikdy nepoznalo demokracii, ba ani pořádně neví co by s ní dělalo. Ruský mužik byl vždy poslušný vrchnosti a šel tam, kam poručila. Dříve to byl car a šlechta, potom strana a její šlechta. Cena života obyčejného Rusa je a byla tak nízká, že si to ani neumínme představit. Starat se o své občany, upadlé do nesnází není věc, která by byla kterémukoli ruskému státu vlastní. Více než dvojnásobný počet obětí poslední války na ruské straně proti obětem Německa na všech frontách dohromady hovoří jasně. To je to velké nebezpečí Ruska, poměrně malý počet "vyvolených" je schopen dát do pohybu a ovládat obrovskou masu poslušných lidí, kteří udělají vše co si "načalstvo" bude přát. A to, jak dobře víme, není nic pěkného.V humanitu a dobré úmysly těchto vůdců nevěří snad ani největší optimista.

chouan 23.5.2009 0:41

Re: Zeptejte se Němců.

Ano, to jsou teď jejich největší kamarádi.

Ken 23.5.2009 0:16

Nenávist jako program ?

Pane, Vás zaslepuje nenávist. Nenávist máte jako svůj program. Přestaňte už  otravovat svou zlobou tento národ a pochopte, že i ve smíření můžete najít svůj klid. Znám osud Vaší rodiny, plně respektuji Váš smutek, ale konečně pochopte, že s nenávistí a revanší prostě nelze žít !

Pasáček koz ve Vermontu 23.5.2009 0:16

Pozor na Rusko

Pozor na Rusy !   Oni vědí jak vyhrávat velké války. Zeptejte se Němců.

Petr H 23.5.2009 0:05

EU je proti-americká

a silně pro-ruská.Copak to autor nevidí?