28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Zbyhnev 16.7.2007 20:26

Vlastni prah sbira prach

Poukazal bych na fakt, ze "Ani poradnou vetu nesestavi" ani "Uroven vojenske skoly" nejsou poradne vety ;-)

A to se prosim u Topolanka jedna o projev ustni, nikoliv pisemny. Tedy je-li Topolanek v.u.o.l, neodvazuji se ani domyslet, co to dela z vas R^

Monte Christo 17.5.2007 16:52

Soudruzi!!!

Neni ceho se obavat CR jako plne demokraticky stat v srdci evropy zachovavajici spravedlnost a jako jeden ze statu ve kterem nejsou politici podplaceni zapadnimi soudruhy zavede nejen euro jako platidlo do nekolika mesicu,ale take zavede 7,65 Eu na hodinu a to proto,aby stat vybral dane tak,jak ma a aby ty penize,ktere tecou do soukromich kapes tekly nyni do kapsy statu aby mel v dobe budouci na vyplaceni vasich duchodu...Doufam,ze se nemylim..pan Topolanek predseda vlady to pred nedavnem prohlasil tak ocekavejme zmenu v ceske republice ..Monte Christo Washington DC Illegality

Milan 16.5.2007 23:03

Moc hezký projev a moc pravdivý.

A všichni chlapi, co si myslí opak, by měli na protest proti němu přepustit své místo ženským.

A všechny ženský, co se na Topolánka hněvaj, by měly začít dělat nějakou chlapskou práci - třeba se zbíječkou.

strejda 16.5.2007 22:10

Poučné

Je to zajímavé a poučné a bylo by to i krásné, kdyby to tak fungovalo. Škoda, že u nás není žádná strana, která by se tím chtěla alespoň ideově řídit. Proč, když to pan Topolánek tak dobře zná, nepřevádí teorii do praxe. Mohl by, právě je předsedou vlády. Třeba by mu i ti Romové líbali ruce za to, že až vystudují, budou za to muset zaplatit. Jistě se začnou hofně hlásit na školy.

Monte Christo 17.5.2007 17:03

Re: Poučné

Pane to je proto,ze pan Topolanek sam osobne zaplati za sve vystudovane skoly a jeste rad vite...Pujde totiz jako zdarny priklad...Nezaplati vsak normalni skolne zaplati vyssi skolne protoze je to demokrat a ma nejakou cest...Avsak skolne si nebude hradit s platu premiera nybrz pujde jako zdarny priklad pracovat do mekace a stohoto platu si bude hradit ubitovani skolu atd...Aby ukazal studentum jak se nadherne da vyzit s techto prostredku ktere jsi vzdelaji poctivou praci a odvedou dane statu...V teto dobe se vzda premier veskereho sveho prijmu aby ukazal sam na sobe ze lidem kaze vino...

Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme me srdce

Zbyhnev 16.7.2007 20:23

Re: Re: Poučné

Ocenil bych, kdyby si nekteri lide pred tim, nez vyplodi neco o cem si jeste k tomu bohuzel mysli, ze to byl vtipny sarkasmus, ten clanek aspon poradne precetli.

Rec byla o "odlozene platbe za vzdelani". Zeptal bych se po americku "which part of odlozena platba don't you understand", ale byl by to zbytecny recnicky obrat, ponevadz je evidentni, ze jste nepochopil to "odlozeny".

Tak tedy, zadne brigady v mekaci. Clovek normalne vystuduje a skolne bude splacet treba prvnich deset let v zamestnani. Vezte, ze tech cca 15 000kc, na ktere vyjde rok studia na statni vysoke skole krat v prumeru pet let, tedy 75 000kc, splati za deset let i nejhorsi social, kterymi se vsak vysokoskolaci stavaji zridkakdy. Ve skutecnosti bezny prazak necha tech 7 litru rocne jenom v parkovacich automatech.;-)

Monte Christo 16.5.2007 21:58

Zdravim Mirka Topolanka touto cestou....

Nu nejdrive chci podekovat panu Topolankovy,ze se zucastnil alespon pol.klani na tomto serveru,a o kterem si osobne myslim,ze je nestrany vudci nazorum vsech pol.smyslejicich lidi...Nicmene chtel,bych pripomenout,nase setkani,ktere zatim neprobehlo,abychom si rekly par veci ohledne pol.v Ceske republice...Nejde o to jak se vyjadrujete na strankach tohoto serveru ,ale jak se chovate a nasi zemi take reprezentujete a co pro ni vlastne delate ...Doby proletariatu a mafianskeho kapitalismu jsou snad uz ty tam.Nicmene se domnivam,ze stale nedelate co ma jit ku prospechu nasi zeme cos Vam,nereknu jen ja ,ale spousty lidi,kteri v teto zemi jenz rajskou zahradou by mela byt tak Ti si to stale nemysli...A i Cesky kral by plakal nad tim,co se dnes deje...Monte Christo Washington DC Illegality Ma zeme me srdce

Monte Christo 16.5.2007 22:10

Re: Zdravim Mirka Topolanka touto cestou..Pokracovani...

Jak jste jiz nastinil,ze by to mel byt rok stejnych sanci...Ano stejne sance stejne pravo a stejnou spravedlnost by v EU kazdy obcan mel mit...Myslite si,ze cesi maji rovne sance v porovnani s nemci?Nemislim si to pane..A pritom,jsme ve stejne EU!!!!Stejne sance maji americane stejne pravo a stejnou spravedlnost ano to je svoboda to je demokracie...Nikoliv to co se deje v CR..Aby jste pochopil wo cem je tu vlastne rec musite zit venku...Citoval,jste ekonoma....A jeho slova jobs,jobs,jobs...Ano souhlasim svami je to prave ten jobs...Jenze mame tu jeden tezko pochopitelny rozdil a to je ten rozdil toho nemeckeho a ceskeho krumpace...Toto neni jen ekonomika ,ale tohle je uz politika...Ktera utvari stav v zemi..A i slavni cesti kralove to velmi dobre vedely...S pozdravem Monte Christo Washington DC Illegality

AeroKarel 16.5.2007 18:42

Fantom, Pumpa, Zima, Vízek, Pahejl, Šedovous

pokud jsem nějakého dalšího příslušníka dotyčného spolku pominul, tak pardon,

takový článek je perfektní vábnička. Jestli by nebylo vhodného zatknout někam doprostřed bažiny!

eva 16.5.2007 17:17

Dalíkův fámulus

Kdo nepracuje, at´nejí. Stará dobrá pravda, aie platí jen pro někoho. Kdy třeba pracoval Marek Benda,Ivan Langer,Jan Vidím a bylo by jich v ODS ještě dost.

AeroKarel 16.5.2007 18:33

Re: Dalíkův fámulus

Zřejmě je vám známa jen práce fyzická.

Kubeš 16.5.2007 19:27

Re: Re: Dalíkův fámulus

Dovedu si Evu při té fyzické práci i představit, myslím, že to nebude nic vábného.

binibini pilipinas 16.5.2007 19:53

Re: Re: Re: Dalíkův fámulus

Proč nebýt trapný, když je to uskutečnitelné, že?

Hledajíci 16.5.2007 16:45

Pane Topolánku

Zárukou rovnosti je vláda práva a neosobních pravidel. Občanská individuální práva jsou proto vždy důležitější než práva skupinová. Záruka, že když splním určitá profesní kritéria, tak získám nabízenou práci bez ohledu na věk, pohlaví, barvu pleti, stáří, názory či náboženství.

To myslíte vážně a hodláte to také prosadit? Anebo je to obvyklé plácání politika? Jestli to nevíte tak o získání práce rozhoduje ten kdo práci nabízí, a ne politikové jako vy. A zaměstnavatelé se většinou velmi ohlíží na věk, pohlaví, barvu pleti, názory a náboženství.  

AeroKarel 16.5.2007 18:34

Re: Pane Topolánku

Ano a nikdo jim do toho nemá co kecat.

Šedovous 16.5.2007 14:23

"....K řešení blahobytu potřebujeme tři věci: za prvé jobs, za druhé jobs, za třetí jobs...."

A já trulant myslel, že k blahobytu potřebuji lidi, kteří by pracovali za mne a pro mne.....

Se stydim i podívat do zrcadla....

Fojt 16.5.2007 14:23

Mám fofr v práci

takže nestíhám přečíst jistě plodnou diskusi;-). Mohu jenom říci, že na tenhle projev (první, který se mě od Topolánka líbil) budou řvát všichni multikulturalisti, genderové čarodějnice, ochránci všemožných práv a jistě kříženkyně toho všeho paní Stehlíková :-D

Příspěvěk shrnuje řadu objektivních pravd a tím je pro 75% populace nepřijatelný.....

Kubeš 16.5.2007 19:29

Re: Mám fofr v práci

R^R^R^

franta 16.5.2007 13:56

Nevím co říkala Topolova babička

ale heslo "Kdo nepracuje, ať nejí" tady pokud mě paměť neklame,, zaváděli komunisti. Že by zase náhoda ?

eTony 16.5.2007 13:58

Re: Nevím co říkala Topolova babička

toto heslo nebylo zavedeno komunisty, ale jimi zneužito.

doktor 16.5.2007 14:44

Re: Re: Nevím co říkala Topolova babička

Heslo je z bible - Nový zákon, 2. epištola sv Pavla k Thesalonickým: "Kdo NECHCE PRACOVAT, ať nejí." "Kdo nepracuje, ať nejí" není tedy heslo našich babiček, ale jeho marxistická zpotvořenina. Premiér Topolánek, který moc moudrosti ya vzdělání v životě nepobral, ho demagogicky zneužívá, stejně jako třeba stále opakované tvrzení, že "ve zdravotnictví musíme zvýšit spoluúčast u banální léčby a léků na běžné choroby. Jen tak podle něho získáme peníze na záchranu životů, na zlepšení kvality života těžce a chronicky nemocných." Dávno bylo prokázáno, že to prostě není pravda: ani úplnou úhradou banálních nemocí a léků na ně z našich kapes nelze získat dost peněz na léčbu nemocí vážných. Z Topolánkových úst jde jen demagogická hesla.

oakman 16.5.2007 14:49

Lze se tomu přiblížit a to je hlavní

miki 16.5.2007 14:59

Re: Re: Re: Nevím co říkala Topolova babička

a co říkáš ty (narozdíl od Topola) vzdělanče, že nemocnost, návštěvy lékařů, spotřeba léků je u nás násobně vyšší než jinde ve světě. Nezdá se ti náhodou, že platbami to srazíš na běžný evropský průměr? Nebo znáš snad jiné řešení, na které ještě nikdo nepřišel ty mudrlante? 

zdeněk 16.5.2007 15:59

Re: Re: Re: Re: Nevím co říkala Topolova babička

Abyste naopak nedosáhl toho že lidé budou nemoci přecházet a následně bude jejich léčení stát daleko více. Na prevenci nelze zapomínat, nějak se o ní vůbec nemluví.

Hawk 16.5.2007 16:41

Re: Re: Re: Re: Nevím co říkala Topolova babička

Já bych o částečném řešení věděl. Pitomý systém neschopenek. Někde zaměstnavateli stačí, že zaměstnanec šéfovi sdělí, klátí mne viroza, potřeboval bych si vzít 2-3 dny dovolené. . Dovolenou dostane, nemusí sedět hodiny v čekárně u praktika a cestou ještě nakazit další. Ve spojení s víkendem to většinou na vyléčení stačí, pokud ne je asi opravdu vhodné lékaře navštívit. Paralen a Celaskon má každý doma. Někteří zaměstnavatelé ovšem stále trvají na neschopence. Takže minimálně 2 návštěvy lékaře a týden až 10 dní na neschopence. 2 chřipky ročně = min. č návštěvy lékaře a min 17 dní nemocenské. Ve statistice to hezky naskakuje

Zbyhnev 16.7.2007 20:16

Re: Re: Re: Nevím co říkala Topolova babička

Tam nejde o penize, ktere se vyberou (ta petikacka u doktora nezabije nikoho, stejne tak nevytrhne statni rozpocet), protoze to je skutecne za rok par slupek (radove miliony kc).

Jde tam o penize, ktere stat nevyda, protoze se nebude behat k doktorovi pro dovolenou navic a podobne. A to uz jsou rocne miliardy.

Princip neni prijem, ale prevence zbytecnych vydaju.

ok 16.5.2007 13:35

ty vado...

Po přečtení článku se zmůžu na jediné: to je ale v.u.o.l... Ani pořádnou větu nesestaví. Úroveň vojenské školy.

Zde... 16.5.2007 13:33

Upřímnost????

Kéž by šlo říci vše co máme na srdci po pravdě a od plic. Slušným způsobem.

Nejsem ODS, ani jsem je nevolila, ale v mnohém má pan premiér Topolánek pravdu, kterou mladí neradi slyší. Feminizmus spůsobuje a už spůsobil mnoho škod na výchově nejenom dětí ale v rodinách, které klasicky fungovaly. Jestliže půjdou nároky těchto žen feministek stále dál a dál bude to nenapravitelná škoda, která uvrhne celý národ do zhouby. Nejenom u nás. Bereme si špatné vzory z jiných států a ty dobré opomíjíme. Jestliže žena nebude plnit svá poslání, která jsou jí darována, nebude nikdy spokojena a šťastná ve své neutuchající honbě za nemožným. Feministky chtějí z jakéhosi důvodu předběhnout muže. Ale v čem??? Odpoví mi někdo? Co tyto ženy mužům závidí?  Besedy, výstavy a pod. jaké feministky pořádají a k tomu slovní doprovody jsou velmi ubohé a zaostalé myšlením. Rovné příležitosti!!!!!! !!!!!;-O;-€;-O;-D:-/(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

ok 16.5.2007 13:38

Re: Upřímnost????

Jak na volném trhu dosáhnete na možnost žen pracovat třeba 6 hodin, aby měly čas na děti, když ve skutečně volných pracovních vztazích jsou lidé často nuceni pracovat x hodin přesčas? Viz hypermarkety, kde na kvalifikaci nezáleží, a místo jednoho zaměstnance na 12 hodin by klidně mohli pracovat 2 po 6-ti hodinách?.

Tess 16.5.2007 15:34

Re: Re: Upřímnost????

Feministky nechteji predhonit ani dohonit muze. To by mely hodne male sebevedomi.