20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

EVROPA: Nemůžeme si to dovolit

Televizní rozhovor Martina Veselovského s bezpečnostním poradcem izraelské vlády Danem Schueftanem stojí za vidění. I přesto, že mu v DVTV dali poněkud bulvární nadpis.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kanioková 21.10.2016 17:56

Skvělý článek a perfektní video,

od rána to video cpu do všech možných diskuzí. p. Schueftan je moje krevní skupina. Syrová nepřikrašlovaná racionalita, to je to, co naší civilizaci obrovsky schází, co je "humanoidní frontou" potlačováno, očerňováno. A když už se cosi od podobných osobností zveřejní, tak hned plno kritiky, shazování a cejchování. Hnus.. Velcí Bráchové si to hlídají.. Přetvářka náš "civilizační" vzor.. a výdobytek !

Ale narazila jsem na zajímavé video, až na miničást - šokovalo mě kritičností tam, kde bych to nečekala - Dr. Yusuf Al-Qaradawi - https://www.youtube.com/watch?v=KMCv-QIT3H4

A ještě, blbost na obvyklém místě (Tánička Fišerová) - Tisková zpráva: Výzva k odvolání ředitele Odboru azylové politiky Tomáše Haišmana z funkce - http://www.helcom.cz/cs/tiskova-zprava-vyzva-k-odvolani-reditele-odboru-azylove-politiky-tomase-haismana-z-funkce/

MUSÍME hledat a podporovat nějaké Schueftany..

Š. Hašek 21.10.2016 19:14

Re: Skvělý článek a perfektní video,

Asi tak.

K Táničce - je to podprůměrná herečka, nebo podprůměrná rádoby politička? Rozhled dosti nízký. Také vydržela jedno volební období a byl to průšvih.

J. Kanioková 21.10.2016 19:19

Hmm... Tánička,

jako herečka, nevím, viděla jsem ji kdysi v jediném filmu, s Kopeckým, a to bylo bezvadné.. Jinak nevím..

Ale jako politička, brr.. ona mi vždycky připadala jako náměsíčník.. prostě P&L humanoid do morku kostí..

J. Vlček 21.10.2016 21:23

Re: Hmm... Tánička,

Myslím,že máte dobrý postřeh, pani Kanioková.

J. Kombercová 21.10.2016 22:03

Re: Hmm... Tánička,

Jak se říká, ona je tak hodná, až je blbá. :)

L. Jendřejas 22.10.2016 8:53

Re: Skvělý článek a perfektní video,

Bohužel západní Evropa nežije v permanentním tlaku a stresu o záchranu života jako stát Izrael. Evropané rezignovali na volbu pragmatických osobností a je jim jedno kdo jim vládne hlavně aby si zachovali status quo. Izrael má de fakto permanentní krizový stav a ve vedení pragmatické krizové managery. Až evropanům se začnou měnit jejich nynější jistoty bohužel to už již bude nevratné a bude pozdě. Rozklad vytvořený zevnitř nepůjde zastavit .

J. Kanioková 27.10.2016 6:44

Souhlas, bohužel..