28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

EVROPA: Návrat do 50. let

Brusel přišel s návrhem pilíře nových sociálních práv v EU. Držte si své peněženky. Stát by měl, mimo mnoho jiného, zajistit všem lidem po škole práci. Naše padesátá léta jsou zpět. Komunisté tomu tehdy říkali umístěnka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Schwarz 25.11.2016 11:41

Když mně většina

levicových voličů připomíná tu slovenskou cikánku z osady která se do kamery rozčilovala že "gadžovia rozkradnů peniaze co posiela európska únia a na rómov neostane nič". Jenom si levicoví občané za "Úniu" dosazují stát. Ten má v jejich očích nějaké peníze od bohatého strýčka "odněkud" a nespravedlivě je rozděluje, prostě preferuje bohaté. Levičák si nějak nepřipouští že dotace a dávky nepadají jako mana z nebe, ale jsou něčím o co jsou okrádáni jeho spoluobčané. Okrádáni jím, stěžujícím si , dotovaným a opečovávaným levičákem!

Holcman 26.11.2016 13:46

Re: Když mně většina

:-) MatějKA je taky levičák, dokonce ultra a od cikánů, resp. romů má taky předky. Sám to kdysi, kdesi plácnul nebo napsal.

Holcman 26.11.2016 13:48

Re: Když mně většina

:-) MatějKA je taky levičák, dokonce ultra a cikánské, resp. romské předky, má taky. Sám to kdysi kdesi plácnul nebo napsal.

Holcman 26.11.2016 13:50

Re: Když mně většina

:-)) A je to tady dokonce double.