19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

EVROPA: Kosovo, Srbové a my

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vodník 11.6.2008 23:35

AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

přesto nechybí v žádné debatě na toto téma. Že by špatné svědomí za skutky vlády, kterou tak vroucně podporuje ve všem jejím konání?;-P

AndyO 12.6.2008 0:01

Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

ani ne, Hastrmane, spíš chci vyrovnat tu neuvěřitelnou demagogii prosrbských fanatiků, kteří se neštítí žádné lži.

Kromě toho jsi opět nic nepochopil- Kosovo je mi ukradené ve smyslu toho, kdo tam hraje prim, není mi ukradené české pokrytecké politikaření na účet Kosova.

Mimochodem nevím o tom, že bych naši vládu vroucně ve všem podporovala. Spíš bys měl říci, pokud bys byl objektivní( ale to u tebe nehrozí), že jsem k ní dosti kritická. Takže já špatné svědomí mít nemusím.

BTW, už jsi sehnal nějaké důkazy o těch upižlaných orgánech nebo už jsi to vzdal a držíš se jen drbů?

Vodník 12.6.2008 0:07

Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

No, neuvěřitelnou demagogii, která se neštítí žádné lži, jsem zaznamenal v protisrbském táboře, nikoli u Srbů.

Jmenuj mi jediné item, ve kterém s vládou nesouhlasíš. Irák? Afghánistán? Kosovo? Israel? Radar? Reforma?

Důkazy o těch "upižlaných orgánech" hned tak nebudou - a poku budou, nepřekvapí mne, když je tzv. "mezinárodní společenství" zamete pod koberec a dozvíme se o nich jen z obskurních a nedůvěryhodných webů (čímž bude jejich osud zpečetěn)

AndyO 12.6.2008 0:23

Re: Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

musím se přiznat, že mezinárodní vztahy ČR vzhledem k úděsné zahraniční politice EU, jejíž jsme členem a tudíž ji musíme respektovat raději nesleduji. Ale vyhovím ti, bez záruky

Irák- jaká je česká politika? Nejdřív mi to prozraď, pak ti budu moci odpovědět. Můj vztah k té zemi- odejít a při prvním útoku Iráku na Kuvajt a podobně vybombardovat do základů. Kosovo- byla chyba se jakkoliv angažovat, nicméně já pokládám Srby za stejnou příčinu tamních problémů jako všechny ostatní z býv.Jugoslavie a nesnáším je bez výjimky. Jsou to divoši s pazourama od krve. Slovinci jsou slušní, snad. Možná. Izrael? Česká vláda se chová ostudně netečně a měla by Izrael a sionisty podporovat co jí síly stačí. Radar- však víš, už se těším, jak všichni blázni prasknete vzteky, jinak je mi putýnka. Reforma? To je blbá otázka, těch je spousta, některé kroky jsou výborné, jiné zas naprosto tupé. Reformu podporují světové ekonom. organizace a nutí nám ji EU- ona by nevadila ani socanům, kdyby byli u moci- celý pokřik je jen snaha zvrátit výsledky voleb, aby Duce byl uspokojen. Celkem mi současná vláda nevadí, neboť jsem si všimla, že kdyby se nechoval Duce jako idiot netrpělivý a nebojoval proti všemu, byla by tu po letech docela pohoda.

Upižlané orgány dokázané řečmi zoufalých příbuzných jakýchsi Srbů a nožem v nějakém baráku skutečně neberu- to je taková hovadina, že se divím, jak vůbec něco takového můžeš používat coby argument. Děly se tam různé hrozné věci, to by vám mělo stačit k pohoršení, vymýšlet si blbosti jste nemuseli.

AndyO 12.6.2008 1:57

Re: Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

no a je ticho,Flanderko, co?

Kačka 12.6.2008 3:06

Re: Re: Re: Re: AndyO tvrdí, jak ji je Kosovo ukradené

No,  je ticho, protože se čtenáři zaměřují na nové, aktuální popůlnoční bláboly. Vaše bláboly už nejsou aktuální.