25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ike B. 26.11.2009 21:14

At žije Geert Wilders !!!

Ten základní průser je v tom,že EU je prolezlá levičáckým soc. dem.politickým živlem. Poslanci jako Wilders nesmí vyjádřit svůj názor, aniž by byl obviněn z rasismu a podb.Nakonec Islamizace Evropy proběhne během příštích 20 let a vy všichni idioti na to budete koukat s otevřenou hubou . Kde je pan Sládek ?

ferda 25.11.2009 20:41

Re: Proc tak slozite?

trrrtkoší jdi trtkat koš to je pro tvůj mozek nejlepší relax

Mistr Jan Hus 24.11.2009 16:09

ODSSáci mají plnou hubu svobody slova, jiný názor jim ale nevoní!

To je ta jejich hnědá dééémoográáácie! ;-€;-O

sven 24.11.2009 0:25

wilders a co dal

Přátelé, podle posledních průzkumů by byla Widersova strana nejsilnější v parlamentě. Když mu letos zjara zakázali Angličaní projev před parlamentem, odvolal se a ústavní soud[anglický] mu dal za pravdu. Minulý týden podal nizozemský ministr pro integraci Ebehard van der Laan  v Tweede Kamer přehled o současné stuaci a problémrch s integrací neevropských allochtonů.Podle oficiálních údajů většina imigrantů první  a druhé generace neumí holandsky, zločinost u mladých Marokánců je neúměrně vysoká. Rodiče neposílají děti do předškolek,  imamové požadují  na úřadech speciální oddělení, kde mohou moslemky být obsluhovány jenom úřednicemi. Popřípadě musí být přítomna tlumočnice. Ministerstvo zdravotnictví se rozhodlo, že odmítnutí při akutních případech [porodech  či ženských nemocí] mužského lékaře a zajištění ženské lékařky musí pacient platit . Bohužel takto dopadla snaha o multi kulti splečnost.  ;-€

trtkos 24.11.2009 0:05

Re: Proc tak slozite?

No to si pis, ze vlastni take!Ty bys byl mezi prvnimi a dalsi zradci z levice, vsechny ty vysoce ziskove neziskovky atd..

Ono zalezi na tom nakolik je vlastni vlastni, kdyz podporuje ty, kteri nam jdou evidentne po krku...Takove srovnani s Hitlerem pouzivaji porad dokola bolsevici a uz jsou s tim trapni...Mimochodem Adolf likvidoval v agresi a pod rouskou te spravne ideologie jako napr islam..Ja naopak licim situaci nutne sebeobrany.Rozdil ne?Nebo to nevidis, hnupe?Zadna pravda laska nezvitezi, Zvitezi jen ten, kdo se postavi zlu a to co nejtvrdeji a co nejdrive.

certik 23.11.2009 23:50

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

Vy jste se este neobtezoval dohledat jedinou instanci oslavovani polevani zen kyselinou a davani toho za nasledovanihodny priklad a uz tady rozvijite teorie jako by to byla hotova vec. To tem kecum nedodava zrovna na vaznosti.

Kodl 23.11.2009 23:44

Re: vosečkovi

Kdyby, kdyby.Marokánci za evropské bělouše nasazovali krk ve světových válkách, tak proč by si nemohli užít trochu toho blahobytu?8-o

clay 23.11.2009 23:40

Re: Proc tak slozite?

takhle začal Hitler....nejdřív Židy a pak vlastní....kandelábře

A. S. Pergill 23.11.2009 23:39

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

Za zabití taky. Přitom vrazi a teroristé jsoui oslavováni a dáváni mládeži za následováníhodný příklad.

Musíte rozlišovat mezi svévolí, která je opravdu zločinem, a islámem posvěceným aláhumilým činem, založeným na příslušne fatwě islámského soudu, byť v obou případech půjde o to samé. (Tedy rozdíl vražda x poprava)

clay 23.11.2009 23:38

Re: "M"

sugeruje to už titulek článku: Geert Wilders mluvit nesmí...

A. S. Pergill 23.11.2009 23:34

Re: Proc tak slozite?

R^R^R^

certik 23.11.2009 23:34

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

Este jednou. Za politi kyselinou je ve vsech islamskych statech kde jsem byl schopen to overit trest smrti. Muzu dokumentovat nejake pripady aplikace trestu smrti. Zda se tedy ze islamska spolecnost polevani zen kyselinou nijak nepodporuje ani netoleruje, anzto je za to TREST SMRTI a tento se aplikuje. At uz je tohle tvrzeni v rozporu s jakou chce stranickou linii. Krevni msta je krevni msta, jinej predmet hovoru.

A. S. Pergill 23.11.2009 23:33

Re: Oni ti multi-kulti

Ne hned. Isabela a Ferdinand vyhlásili, že budou králi "trojího lidu". Vydrželo to pár let, pak se prozradily přípravy mohutného povstání. Jeho scénář připomíná akci falangistů na začátku občanské války, dokonce i oblast, kde měly být dobyty přístavy, aby mohla přistát vojska z Afriky a plánovaný směr pochodu do nitra země byl dost podobné - nevím, zda se prostě nic lepšího nad mapou Španělska vymyslet nedá, nebo zda se falangisté tímto plánem inspirovali - nicméně teprve potom byli vypovězeni muslimové a svezli se s tím i Židé, protože řada významných osobností z jejich řad byla do těch příprav zapletena (Židé měli ve feudálním systému výhodu relativně volného a nekontrolovaného pohybu). Jistě se do toho nenamočili všichni muslimové a všichni Židé, ale nevěřilo se už nikomu.

Pak udělala jejich veličenstva zásadní chybu: Kdo se nechal pokřtít, mohl zůstat. Chybou to byl,o proto, že se jich spousta nechala pokřtít jen na oko a dál intrikovala proti vládě. To bylo popudem k  rozmachu španělské inkvizice, která, když asi za 2-3 generace už žádní tajní judaisté nebo muslimové nebyli, začala "vyrábět nepřátele" a totálně tím Španělsko zdevastovala (dodnes se z následků jejího řádění nevzpamatovali).

Proto bych byl také proti jakýmkoli výjimkám z odchodu muslimů ze země - protože by se to muselo hlídat a nakonec by z toho hlídání byla silně destruktivní totalita.

Jinak před tím prokazatelně Židé utíkali z Al Andalus kvůli nesnesitelnému útlaku, náboženskému i ekonomickému, který tam byl horší než v severoafrických islámských státech. Existují na to dobové dokumenty (denníky, korespondence apod.).

Fafa 23.11.2009 23:20

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

http://princesssultanascircle.com/law_and_government.htm

kuk 23.11.2009 23:18

Proc tak slozite?

Proc tolik debatovani?Je-li to do budoucna my nebo oni tak uz se prece nemame o cem dohadovat...Potom cokoliv je proti nim a pro nas je spravne.Cokoliv je pro ne a proti nam je spatne.Tzn Sobotka a jemu podobni jsou vlastizradci a v zajmu demokracie patri na kandelabr...Takove dohady o tom, co vsechno si privandrovalci mysli nikam nevedou..Jenom pitoma levicacka macka!

oh 23.11.2009 23:16

Technická poznámka

Autore, pro vaši informaci: předseda senátu Přemysl Sobotka je ODSák jak poleno.

A. S. Pergill 23.11.2009 23:14

Re: Fafo

Nebudete "to máte ve svých rukách", protože  muslim musí být poslušen příkazu imáma (a dalšího duchovenstva). Klidně vás pošlou coby čerstvého konvertitu udělat sebevražedný atentát, abyste dokázala, že jste opravdu upřímě konvertovala, a když odmítnete, tak vás coby odpadlíka podřežou nebo ukamenují (vybrat nedostanete). Dopadla byste hůř než ti Češi, kteří se za Protektorátu "dali k Němcům" a v zápětí dostali povolávací rozkaz. V zásadě tak muslimové naloží se všemi kolaboranty, kteří jim pomohou získat nějaké území, protože předpokládají, že (1) kdo zradil jednou, může zradit i podruhé (2) mohou být mezi nimi, co to "chtějí mít v rukách". Důkazem úspěšnosti této taktiky je fakt, že islám dobyl řadu vysoce civilizovaných zemí, některé i bez nějakých zásadních bojů (imigranti a konvertité je morálně rozložili), a přesto se nikomu z těch civilizovaných nikdy nepodařilo "to mít v rukách", alespoň ne trvale, takže všude klesla během pár generací úroveň islamizovaných obyvatel na v podstatě zvířata.

Fafa 23.11.2009 23:11

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

http://princesssultanascircle.com/law_and_government.htm

Ta stranka vypada celkem oficialne. A pod "Crimes of Qisas" by se veslo asi ledacos. Mozna i ta zminovana kyselina.

Lucy 23.11.2009 23:09

Re: Oni ti multi-kulti

Pane Novaku, proc po porazeni moslimu ve Spanelsku v 15. stoleti utikali tam odtud zide do Turecka?

68 23.11.2009 23:09

Re: "ERT"

No úplně blbej Pája.

68 23.11.2009 23:05

Re: "ERT"

Proč by vám to měl popisovat? Nemusíte všechno vědět.

A. S. Pergill 23.11.2009 23:03

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

Další věcí je, že čím dříve ke konfliktu dojde, tím lépe pro nás. Bude to i lepší pro ty muslimy, protože pokud je potlačíme až devastující občanskou válkou, třebas i v určitých fázích vedenou ZHN, tak se nenajde jediný politik - sebevrah, který by pro ně žádal nějaké milosrdenství. A pokud se i najde, tak neuspěje, nenávist vyvolaná tím konfliktem a jeho průběhem bude na to moc veliká.

Fafa 23.11.2009 23:01

Re: vosečkovi

máš rád svoji rodinu která musela prchnout před podobnými parchanty jako jseš ty a ten holandan

Zatim to ovsem vypada, ze ty rodiny prchaji ZA podobnymi lidmi, jako je pan Wilders. Kdyby muslimske rodiny zustaly v Maroku nebo Anatolii, tak by nebylo co resit, ze?

68 23.11.2009 23:00

Re: proč

A pak! Nebát se, máme jaksi vrozené. Pamatujete? "Nebát se a nekrást"! (A také - naše svobodná media by přece pro všechny občany a doslovně reprodukovala vše, co v tom paláci po Valdštejnovi bylo tím pánem řečeno. Je to náhodou dobrá oficiální platforma pro šíření někdy i myšlenek. Lepší než turné po vískách.)

A. S. Pergill 23.11.2009 22:58

Re: vosečkovi

A vy si představte, že musíte prchat s celou rodinou, ani nevím kam ? Austrálie ? Jižní Amerika - obojí by asi nebyly s to přijmout všechny potenciální uprchlíky - protože ve vašem státě vyhlásili přivandrovalí mírumilovní a tolerantní muslimové šaríju, tj. mj. přišel jste např. o nemovitosti - šaríja neuznává aní věcné důkazy ani listinné důkazy, takže je úplně jedno, že je máte zaknihované na pozemkovém fondu - vyše úspor byly prakticky na nulu znrhodnoceny inflací, takže tu cestu hradíte z pár  ukrytých rodinných šperků, ukrzrých protože jinak by vám je některý muslim prohlásil za svoje vlastnictví a sebral by vám je. A neprcháte ani z celou rodinou, protože starší dceru vám unesli do číhosi harému, a neexistuje žádná instituce, která by se vás zastala.

Tohle je reálný život nemuslimů v zemích, kde islám převzal moc. Až po masové popravy rodin nevěřících (v Íránu stačilo podporovat světštěji orientovaný šáhův režim), včetně takových "roztomilostí", jako že malé holčičky jsou před popravou "provdány" za dozorce, odpaněny coby novomanželky, a pak teprve předány k popravě. AI, z doby kdy ještě nebyla tolálním levičáckým shitem, starajícím se o blahobyt teroristů a masových vrahů, takovýchto případů evidovala řádově stovky. 

Takže sorry, ať raději utíkají ti muslimové!

Sid 23.11.2009 22:52

Re: vosečkovi

Pokud by vasim nabozenstvim byl islam, ktery bere Koran jako knihu knih a bezvyhrady ji posloucha, pak bych vas radeji nechal chcipat ve vasi vlastni zemi. V Koranu se totiz pise:

".. zabijejte sve nepratele, prepadavejte je ze zalohy a usekavejte jim chodidla..." . Takoveho parchanta bych za souseda nechtel.

A. S. Pergill 23.11.2009 22:42

Re: Vzhledem k postavení žen v islámu

Něco podobného udělal Pinochet v Chile nebo Franco ve Španělsku. Bylo to sice krvavé a kruté, ale fungovalo to (tehdy a tam na bolševiky).

Kenavp 23.11.2009 22:30

Re: Pajo45

Tobě se Jiříku žádné moudro říct nedá , bylo by to házení perel sviním.

vltava 23.11.2009 22:21

Re: Svoboda projevu u nás není

Ano. Bohužel. Ona svoboda slova byla docela dobrá zbraň, kterou protivník neměl.

68 23.11.2009 22:19

Re: Začíná nový Mnichov

Czertiku, "budeme jako oni", ne že nebudeme! Byl by to nesmysl. A Vy si taky s tím ofPosseidonem nezadáte v ničem.