25.4.2024 | Svátek má Marek


Diskuse k článku

ESEJ: Černá totalita začíná lží

Dnešní totalitáři, stejně jako někdejší, se zaříkávají, jací jsou demokraté, jací jsou to neobyčejní šiřitelé dobra a jak jejich dobro zvítězí nad zlem starého světa nenávisti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Pavelka 30.9.2021 8:31

no když je normální činnost opozice nazývána ůčesrnou totalitou na tom co si totalitního je..

A. Gamrot 29.9.2021 1:26

Nevím co je na tvrzení pana Podrackého fašistického. Nevidím tam nic o perzekuci lidí nesprávného názoru či barvy. Pan Podracký k ničemu takovému nevýzyvá. Pokud píše o tom, že by bylo fajn, aby se rodilo více dětí, tak to je naprosto v pořádku. Už pouhý pohled na demografické tabulky stačí, aby bylo jasně vidět, že počet dětí na ženu nestačí k prosté reprodukci. Populace stárne.

Rovněž není nic na tom, že se vymezuje proti Pirátům. Pokud bych hledal něco na způsob extrémního myšlenkového proudu, tak jedině u nich.

Zároveň má pravdu v tom, že je nesmyslné se takto vymezovat k Rusku. Viz Orban a jeho deal stran s Ruskem teď. Proč to nejde u nás, proč hrbíme nesmyslně hřbet jedním směrem. Tím neříkám, že Rusové jsou ok, ale jaderky umí a ta mohla být jimi postavena. Tohle neodpustím Babišovi, že se zjevně podělal při pohledu na kabelku pana Nečase, pardon kabelku paní Nagyové :D Naopak by bylo moc fajn, kdybychom budovali co největší nezávislost na Číně. Tam si dovolím s panem Podrackým těžce nesouhlasit.

A.

J. Sedlář 29.9.2021 1:53

Jj s tou kabelkou jste to trefil. I to Nečasování, eh pardon, načasování sedí. Medajli už dajli jak v Langley tak v senilátu. Ešče ten bronz.

V. Chrastina 29.9.2021 13:42

Trefil jste, pane Sedláku, s tím "senilátem" hřebík na hlavičku. Taky si myslím, že senát je nám občanům ČR platný jako tříska v oku. Člověk marně hledá jeho smysl, nějakou smysluplnou akci. Není proč ho platit z našich kapes!! Tento apendix našeho státu je třeba co nejdříve odoperovat, než se nám zanítí.

J. Vlček 29.9.2021 15:53

R^R^R^

R. Gramblička 29.9.2021 8:13

když dojdou argumenty, zůstanou nadávky a pomluvy