19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

EKOLOGIE: Předvolební tajtrlictví socanů z Velké Úpy

Biolog a filozof Stanislav Komárek sepsal pozoruhodný esej Meze předvolebního tajtrlictví. Uvádí v něm, že nadcházející komunální volby “mírou dryáčnictví, falše a absurdních a nedodržitelných slibů přesahují všechno, co se dalo doposud spatřit. Zdá se, že cílovou skupinou je vrstva obyvatelstva od IQ 80 níže.”

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Plzák 3.10.2014 9:31

Unikátní koncept stezky je chráněný....

Úplná blbost. Takových stezek existuje po světě bezpočet. Hlavně v deštných pralesích.

To hlavní, co mluví proti socanům z velké Úpy, tedy kdyby to vůbec stálo za úvahu, je obecný nedostatek turistů v Čechách. Kdo by tam na to chodil?

Jinak ale mohu posloužit daleko hezčími předvolebními vejšplechty: "Uklidím Prahu" slibuje jakási obtloustlá dáma na plakátech v Praze 6. Jezdím okolo na kole, a tak jsem zatím nestačil ani postřehnout, za kterou stranu kandiduje. 

Také na Praze 6 slibuje jeden socan, že nebudem muset "za naše čtyřnohé miláčky" nic platit a jiný tvrdí, že se postará o užívání Městské hromadné dopravy za deset korun denně.

Už se na ten sociálizmus těším.

T. Kočí 3.10.2014 10:26

Re: Unikátní koncept stezky je chráněný....

Socani jsou prolhaní zloději a dělají si z nás srandu.Stejně dostanou svých 20%,neb český volič je pitomec. 30 Kč a kobliha

P. Kmoníček 3.10.2014 15:23

Re: Unikátní koncept stezky je chráněný....

Pravdivě shrnuto!

J. Plzák 3.10.2014 16:14

Re: Unikátní koncept stezky je chráněný....

Nevolme blby!

V. Peroutka 3.10.2014 9:23

naprostá blbina

Krkonoše nejsou  Šumava a právě proto, že nejsou tak zalesněné je z nich krásný výhled.  Navíc pokud se nemýlím  stojí rozhledna na Hnědm vrchu to ten pán z kandidátky co provozuje Energetik boudu od které je to asi 500 m by mohl vědět. Samej boudař alias socan, plácají tam na té stránce veselé nic,ale jsem si jist,že za toto je domácí volit nebudou ..