16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlada 7.5.2009 20:59

VLADOVI

AHOJ VLADO NEJLÍP PROLOMOT TĚŽEBNÍ LIMITY USKLADNIT JADERNÝ ODPAD A PUSTT TI CO2 U TEBE V GARÁŽI A PAK BUDEM DEMORATICKY DEBATOVAT JO

hraničář 6.5.2009 14:49

Smutné, ale bohužel pravdivé.

Vedle Hnutí Duha by se dalo prakticky to samé napsat o dalších NGO - Děti Země, Arnika, Ekologický právní servis, Greenpeace..... Tito a jim podobní dnes fakticky ovládají MŽP, kde se snoubí odborná nekompetentnost se zeleným fanatismem.  Trend, který zahájil bývalý ministr Kužvart byl za vlády Bursíka jen akcelerován. A velká část  naší intelektuální a umělecké elity tomu nadšeně aplauduje stejně, jako před desítkami let jejich předchůdci nadšeně vzhlíželi "k zemi blízko pólu, kde zítra bude až pozítří.....".  S neblahými důsledky tohoto vývoje se bude společnost vyrovnávat velmi dlouho za za vysokou cenu. Tedy pokud vůbec.....:-(

lifo01 23.5.2009 19:56

Re: Smutné, ale bohužel pravdivé.

jj, je to smutně, ale holt co se dá dělat...naprosto s tebou hraničáři souhlasím...je to fakt smutné a víš ty proč? protože se v nejbližších dnech má konat hrozně důležítá politická akce s názvem: dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

honzak 5.5.2009 17:43

tak mě napadlo, že

duševní titáni para a Zima by mohli za melouny kandidovat do eulamentu. Na předvolebních shromážděních by byla ještě větší prča než s kačenou žakesovou.

para 5.5.2009 19:27

Re: tak mě napadlo, že

Dík za důvěru honzáku - ale asi bych Tě jako politik i šašek zklamal. Možná by nějaké klady na mě našli spíš ti co mají širší rozhled, necítí se středem vesmíru i doby a přemítají víc nad tím čím jsou, kam jdou a jaký co má smysl. Jestli máš ale neodolatelné puzení si na mě takto nadálku plivnout podobně jak si pan Drábek ulevuje na Havlovi a dalších,  třeba mě přiměješ a napíši nějaké širší pojednání o ERoEI. I když už Ti nabízené odkazy nic neříkají mohl bych Ti aleson takto udělat otloukacího panáka aby ses zbavil alespon na chvilku tenzí někoho mlátit... Fakta Tě asi stejně nezajímají a tak kdybych si malinko vymýšlel tam kde si nejsem naprosto jist - a to je většina problematiky  -  asi to nepoznáš - vid?.;-)

Lelek kozodoj 5.5.2009 19:47

Re: tak mě napadlo, že

jako tajtrlík určitě ne.;-P

Jura Jurax 5.5.2009 23:02

Re: tak mě napadlo, že

No, miluju ty, kdož přemítají, kam jdou - vždy jim říkám do perdele přece ... spíš vysvětlete, proč tihle duhatci nezískávají energii výhradně z obnovitelných zdrojů, co je tak propagují - aspoň doma - a proč neumějí počítat ... ERoEI není všechno, nutno taky zvážit co to bude stát a kolik energie bude (třeba ERoEI solární energie je uváděna vyšší než u jádra, jenže je drahá, je jí málo a funguje jen přes den, přičemž prakticky jakékoliv způsoby jejího uložení ve větším měřítku sráží její ERoEI pod 1 - na tuhle energii vlaky nepojedou a fabriku jí taky neutáhnete ... )

Vaněk 5.5.2009 23:38

Re: tak mě napadlo, že milý para jste nějak fakt mimo

níže jsem Vám ocitoval z Vašeho vlastního zdroje, že ono EIE-cosi je naprosto nesmyslný z prstu vycucaný a tudíž nic neříkající ukazatel.

Z toho, jak neustále přesto melete svou vlastně potvrzujete, že u Vás a Vám podobných nejde o výsledek "přemýšlení kam jdete", ale o obyčejnou slepou nekritickou víru na zelenou ideologii.

Docela jsme si prošli všechna Vaše zásadní tvrzení a všechna se ukázala buď zcela lživá nebo rázu beletristického bez faktické vypovídací hodnoty.

Takže už mi na závěr zbývá jen poděkovat, jak jste názorně ilustroval zcestnost Vaší ideologie.

Honza2 5.5.2009 21:39

Re: tak mě napadlo, že

Ha ha, fakt vtipný.

O zcela reálný problém s dostatečným přísunem energie pro naši civilizaci se svým destruktivním způsobem starají jenom diletanti typu Kačky Jau-jau extrapopulisty Bursíka. Lidi s technickým vzděláním si z nich místo hledání a prosazování efektivního řešení dělají p*r*d*e*l a popírají pro jistotu i to, že nějakej problém do budoucna vůbec existuje.

No fakt k popukání...

Kukulín 5.5.2009 16:48

Současní zelení jsou ještě zelení málo

Proč dovolit spalovat biomasu a uvolňovat z ní oxyd uhličitý,  ten draze zkapalňovat a ukládat pod zem. Nejednodušší řešení je zakázat spalování biomasy a tím neuvolňovat zpět oxyd uhličitý.

čm 5.5.2009 17:07

Re: A co prdění ?

Budem moct prdět? Budou na to taky ty povolenky ?

para 5.5.2009 19:35

Re: A co prdění ?

No ve slušné polečnosti už se to i nyní netoleruje ale někteří si nedají pokoj a koledujou si.... Navíc se jedná převážně o metan obohacený o další pikantnější ale rovněž fotoaktivní složky. Plynatost také bývá průvodním znakem poruch metabolismu v důsledků konzumace nevhodného v nevhodnou dobu - a to by jsis už kvůli svému fyzickému zdraví mohl upravit dobrovolně - že?

jarda 5.5.2009 21:29

Re: A co prdění ?

Vy tu melete ke každému příspěvku, ale rozumné slovo z vás nevypadne,

jen musíte ke každému podnětu něco nablábolit bez hlavy a paty.

Netrpíte náhodou obsesí posledního slova?

para 5.5.2009 22:08

Re: A co prdění ?

Ty opravdu rozumné věci jsem se snažil dát do odkazů - možná vám to uniklo.  Postřeh ale máte - měl jsem totiž volnější den tak jsem si pokecal trochu víc jak jindy. Spíš to byl tedy výraz nezaměstnanosti jak Vámi typovaného. Ale předně to byl výraz dost hluboké nespokojenosti s názory pana Drápka. :-/

Vaněk 5.5.2009 23:39

Re: A co prdění ?

Vaše odkazy jsem si odpoledne v zásadě prošel a ani jeden nepotvrdil Vaši ideologii. Je mi líto.

Jura Jurax 5.5.2009 23:07

Re: A co prdění ?

Jenže prdy lze jímat a poté spalovat třeba v plynové turbínce - a máte další ekologický obnovitelný zdroj jako vyšitý - když hodně naprdím, budu si moci zapnout počítač, maje pro něj ekologickou energii, a diskutovat na neviditelném psovi ... ;-D

čm 6.5.2009 10:25

Re: Že jo ?

A večer se takovej chlap napere hrachem, ráno zastrčí šlauf vývodu do dírky na palubní desce a , prd prd, hurá na manifestaci proti Temelínu;-D;-D

čm 5.5.2009 16:19

což nic nemění na tom

že jde o sebestřednej spolek pohrobků sociopata a zloděje novin Patočky. Taky na tom, že nevyploděj nikdy nic, než účelově poskládanou kompilaci složenou z obecnejch pravd  typu, že se nemá srát do potoka a z výsledků ničím nepodloženejch rádobyvědeckej výzkumů. Takovejch malejch českejch Pol Potů

honzak 5.5.2009 17:41

Re: což nic nemění na tom

bohužel máte pravdu. Je to sekta patologických fanatiků, kterí má nevímproč podporu médií a naši jednodušší spoluobčané jim to žerou.

para 5.5.2009 19:38

Re: což nic nemění na tom

Nesoudíš honzáku ostatní v tom fanatismu podle sebe? Víš mě to napadlo už jak jsi dopoledne doporučoval blázínky léčit bitím.;-)

Lelek kozodoj 5.5.2009 19:49

Re: což nic nemění na tom

ale jste sekta patologickejch bláznů.

para 5.5.2009 21:21

Re: což nic nemění na tom

No, že bych byl patologickej blázen a navíc v sektě o tom nic nevím. Jako živnostník se tedy k doktorům moc nehrnu protože jsem přivykl starat se sám o sebe co nejvíc. Ale jako na sektu se na živnostníky kdysi pohlíželo za totality. Myslel jsi to taky tak , že ti svobodomyslní jsou nebezpeční sektáři?

Kus pravdy možná lelku tedy máš - navíc ten náš svět lidský se mi občas jeví jako by se zbláznil.... - kdežto zvířata jako by se chovala lidsky.... Třeba takhle před Vánocema ale nejvíc tam kde se slibuje věčný a neomezaný blahobyt pro všechny či svoboda bez odpovědnosti.... a to se ze dočíst i tady na NP a dokonce v podání profesorů.;-)

Honza42 5.5.2009 20:44

Re: což nic nemění na tom

Nikoliv léčit, pouze trestat. To je rozdíl.

para 5.5.2009 21:26

Re: což nic nemění na tom

Jo a já myslel, že chceš někomu od duševní poruchy pomoci - a vida ty si na nemocném chceš jen trestem smlsnout - to tedy koukám co se to s Tebe vyklubalo za sadoura!8-o

Jura Jurax 5.5.2009 22:53

Re: což nic nemění na tom

Souhlas. A je to jeden z mnoha důkazů, že velkohubě podaná blbost se vždycky prodá, pokud je opatřena líbivým obalem. Duhatci jsou holt zemští škůdci a jejich odborné složení to jen podporuje - vesměs jsouce humanitně vzděláni, uvěřili by i v nehmotné mlno, kdyby bylo zelené :-/

Jenom nechápu, proč se těmto velkohubým nevzdělancům věnuje taková pozornost :-/

Jelínková 6.5.2009 10:36

Re: což nic nemění na tom

S tím zcela souhlasím,99% skalních ekologů nemá ani páru o technicky zdůvodněných zdrojích energií  právě proto, že jako t.zv.humanisti neumějí počítat.Celý ohřev planety je bublina pro získání dalších peněz na rozdílení a ovládání obyčejných lidí vládami.

Štěpán Votoček 5.5.2009 15:39

Milý pane Drábku,

nepovažuji se za příznivce hnutí Duha, nicméně jsem se podivil, že by na stránkách Hnutí duha nebylo uvedeno vzdělání jeho známého představitele Jaromíra Bláhy (pamatuji si ho z gymnazia, proto mě to zaujalo). A hle, pochopitelně po rozkliknutí "více informací" u jeho jména se dozvíme, že je veterinář. Vaše ledabylé nakládání s informacemi dost shazuje hodnověrnost Vašich názorů.

Lelek kozodoj 5.5.2009 17:21

Re: Milý pane Drábku,

no a???

honzak 5.5.2009 17:42

Re: Milý pane Drábku,

úplně jsem se rozplakal a zvýšil tak vzlykáním produkci CO2. K tomu melounovi - myslím, že OPRAVDICKÝM veterinářům ten pošuk škodí.

jarda 5.5.2009 21:23

Re: Milý pane Drábku,

a jak tu už někdo napsal přede mnou: Na pusté holině v místech bývalých hustých a neprostupných hvozdů šumavských bude stát památník veterináře a teatrologa, kteří se o zkázu Šumavy zasloužili, s nápisem: "Nikdy nezapomeneme!" Lesy zde rostly staletí a  tito dva neználci spolu s Hnutím DUha je dokázali kompletně zničit za deset let.