17.4.2024 | Svátek má Rudolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Franc, MBA 9.8.2010 22:09

A tohle mělo být ombudsmanem...???

Motejl byl Emanuel, ale tohle je naprosté jelito...

J. Petrovický 9.8.2010 15:52

Šalamoun bloudí.

Šalamoun nám začal bloudit a z Boka se stal lobista mafiánů v justici.Na ministra Pospíšila nejsou páky  a začal nazývat věci pravým jménem .Proto začal  Bokovi vadit.

J. Potměšil 9.8.2010 15:24

Justiční mafie v praxi

Pokud někdo v nové vládě za něco stojí, je to Pospíšil. Aktivity pana Boka a sedminásobného agenta StB Jemelíka, kteří píší a mluví, jako by mluvil sám Němec, dosvědčují, že justiční mafie si umí koupit i "nezávislou" organizaci jako Šalamoun, pokud její součástí nebyli jmenovaní už předtím. Lžou o Kataru, lžou o Němcovi, lžou o Kovářové a myslí si, že přehluší oprávněnou kritiku na hlavu justičních mafiánů. Pokud takhle hystericky křičí, je nejspíš Pospíšil muž na svém místě.

Z. Bureš 9.8.2010 12:27

Paní Mullerová ...... J. Bok se nám zbláznil !!!

Odvolávat jednoznačně nejkvalitnějšího ministra spravedlnosti od listopadu 1989 a odvolávat se přitom na bývalého ministra P. Němce (který má být podle mne už dávno v krimu - ááá pořádně "nadlouho") - tak už jen toto napovídá, že se občanu Bokovi v mozkovně usídlil cvrček . . . . o velikosti vánočky !!!

V. Pavel 9.8.2010 10:57

Názor

Osobně se mi JUDr. Pospíšil jeví sympaticky a nemám nic proti jeho působení v pozici ministra spravedlnosti. Na druhou stranu chovám přesvědčení, že J. Bok je charakterní, statečný a inteligentní člověk. Myslím, že "není nic, proti ničemu", když podal předsedovi vlády oficiální stížnost na ministra, vč. zdůvodnění a doporučení. Myslím, že to do praktik demokratického státu patří. Uvítal bych aspoň stručnou informaci o reakci P. Nečase.

P. Novák 12.8.2010 21:56

Re: Názor

Já též.

M. Kopřiva 9.8.2010 10:32

Vážený pane Premiere.

Po mnoha letech se jeví Vaše vláda, včetně napadeného ministra JUDR Pospíšila, jako seriozní, účinná a důvěry opravdu hodná. Byl jste zvolen do své funkce řádně v celostátních volbách a nemůže být žádných pochyb o tom, že se Vaše kroky tímto správným směrem neprojeví ještě větším volebním úspěchem ve volbách příštích, pokud takto vytrváte. 

Navíc, jste zde žádán o závažný krok zpět buďto soukromou osobou jménem John Bok, či nevěrohodnou a podivnou organizací, která zneužívá významu slova " Šalamoun " jako reklamního štítu k zastírání skutečné moudrosti.

Myslím, čtu-li veřejná mínění občanů této země o její justici a pořádku vůbec, že jsme žili  a dosud žijeme v hlubokém marasmu s justičním pořádkem, jehož odpovědní nebyli ani soudně zbaveni dehonestačních názvů, o morálce či etice vůbec nechtějí tito ani mluvit.

Domnívám se, že jako politicky i občansky bezůhonný občan mám stejné právo jako John Bok a vyjádřit panu JUDr Pospíšilovi i Vám naopak velkou důvěru a dík.    

 

M. Kopřiva 9.8.2010 9:44

Pane Boku...

...., Váš "argument", že Ministerstvo v době rozpoutání štvavé kampaně nemělo předmětné trestní spisy k disposici je zaručeně zcestný, přinejmenším. Pokud jste měl přístup těmto spisům Vy, pak byly tyto spisy buď dostupne i JUDr Pospíšilovi, nebo jste je Vy získal podfukem.

V otázce " mravnosti ", prosím, zůstaňte v tomto případě pane Boku raději v dalekém pozadí. 

R. Sedláček 9.8.2010 7:36

Vážený pane Boku,

dle mého názoru byl Pospíšil nejlepším ministrem spravedlnosti za poslednívh 20 let. Doufám, že bude i dál. To se v žádném případě nedá řísi o předchozí ministryni a už vůbec ne o P.Němcovi. Škoda, že nemáte nezletilou dcerku a že si ji kataarský úchyl nevybral ke svým hrátkám. Jistě by vás i potom uspokojil §448