29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

DOKUMENT: Veto zákona REACH

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 13.8.2008 10:43

No Klaus už měl neúspěšných prognóz víc.

Zcela katastrofální předpovědí se ukázal jeho názor na Euro. Když ho Evropa zaváděla, tvářil se Klaus neuvěřitelně kysele a naznačoval mnoha způsoby, jaké to bude fiasko. A vida, euro funguje výtečně, vůči dolaru (který stále více ustupuje) je euro stále silnější, další a další regiony ho přjímají jako spolehlivější měnu než dolar.

Klaus se mýlí takřka ve všem, co řekne. O praktické ekonomii nemá ani páru, v Davosu ho v diskusi Soros zesměšnil jako malého kluka tak, že ho tam už nezvou.

Tůček Ing 13.8.2008 23:42

Re: No Klaus už měl neúspěšných prognóz víc.

Pan Václav, který vystudoval za komunismu vysokou školu ekonomickou, již nesčetněkrát prokázal, že ve škole nedával pozor.Je velmi smutné, že nikdo z našich opravdu profesourů nebyl schopen za celou tu řadu let  pojmenovat co to je Klaus.Samolibí neschopný arogantní člověk zahleděný jen a jen do sebe, který zapříčiníl celou tu hrozivou devastaci naší společnosti jak morální tak ekonomickou.Nejsem levičák natož tak komunista.

Chemik 12.8.2008 22:35

Absolutní souhlas s panem prezidentem, každý,

kdo ví o co jde mluví stejně. Jedná se o LIKVIDACI evropského chemického průmyslu.

Kajan 12.8.2008 20:20

Pěkně jste ta hovada socialistická, jak česká z ODS, ze zelených, černých a rudých, tak i evropská, zařízl, pane prezidente ! Dzp.

Niky. 12.8.2008 21:35

Re: Pěkně jste ta hovada socialistická, jak česká z ODS, ze zelených, černých a rudých, tak i evropská, zařízl, pane prezidente ! Dzp.

Všechny poslance a senátory by měli naházet do bazénu z louhem.

Ladislav N 12.8.2008 18:00

Pro mě je toto vrácení zákona parlamentu prezidentem hlasem zdravého rozumu

Ovšem říká to také cosi o současném parlamentu (sněmovně i senátu) i vládě, která by měla reagovat jako první. Jakou blbost prohlasují příště? 8-o

Schumacher 12.8.2008 18:57

Jakoukoli.

Jsou tam proto aby hlasovali. Ne aby měli rozum. Z jejich handrkování je patrné, že  samotná procedura hlasování je pro leckteré z nich natolik vysilující, že jim nezbývá kapacita na cokoli jiného. Požadovat po nich aby chápali smysl toho o čem hlasují je naivní.

Karel K 12.8.2008 14:07

Drzost EU byrokratů

Zatím máme ještě alespoň právo odmítat ale i to nám Lisabonská smlouva sebere.

František I. 12.8.2008 14:25

Re: Drzost EU byrokratů

Dlouho ale ne. Když se dají dohromady už od přírody zblblí socani se zblblými či podplacenými odesáky, zelenými trotly a podplacenými křesťany, není úniku. Ta hrůza projde. Zimoblbi budou tleskat, vyvěšovat fangle a velebit bruselskou byrokracii.;-D

Čumil 12.8.2008 17:00

Re: Re: Drzost EU byrokratů

Franc, vemou to do vlastních rukou! Voni jsou na to hlava!

H.K. 12.8.2008 17:22

Re: Re: Re: Drzost EU byrokratů

Radit umíte. Napsat něco k věci, to je složitější.

Barry Goldwater 12.8.2008 17:57

Re: Re: Re: Re: Drzost EU byrokratů

Něco k věci. Třeba tohle: Pokud si mám vybrat mezi naší byrokracií, dnes v podstatě ovládané organizovaným zločinem, a byrokracií EU, tak vždycky tu EU.

František I. 12.8.2008 18:24

Re: Re: Re: Re: Re: Drzost EU byrokratů

Baryku, asi o evropské byrokracii moc nevíte. On ten organizovaný zločin je v Evropě přece jen silnější než u nás a lobují za něj dokonce daleko silnější vlády. A také socblbů je tam nepoměrně více. Proto ÚEU a Lisabonská smlouva vypadají tak, jak vypadají.Ovšem,to je asi nad či pod vaši rozlišovací schopnost.

H.K. 12.8.2008 19:01

Re: Re: Re: Re: Re: Drzost EU byrokratů

Jaký je rozdíl mezi naší byrokracií a byrokracií EU?

V Evropě se buduje socialismus. Čím víc socialismu tím víc pravomocí přebírá státní aparát.  K tomu potřebuje mnoho peněz a byrokratický aparát, který peníze rozdělule nebo "přiděluje" různým lobistickým skupinám, které pomocí byrokratů prosazují svoje zájmy. Někdo tomu říká byrokracie ovládaná organizovaný zločinem a já tomu říkám byrokracie ovládaná lobistickými skupinami.

Pro toho, kdo platí daně,  to vyjde úplně stejně. Jeho peníze si rozeberou různí vykukové. Pokud jsou to vykukové  z České republiky, tak se na ně někdy přijde. Pokud jsou z Bruselu, tak se na ně něřijde.

Schumacher 12.8.2008 19:21

A výsledek bude jaký ?

Byrokracie ovládaná organizovaným zločinem ;-P

karel.smíchov 13.8.2008 14:02

Re: Re: Re: Re: Re: Drzost EU byrokratů

Naprostý souhlas !>-

František I. 12.8.2008 18:20

Re: Re: Re: Drzost EU byrokratů

Aha, Čumil si ho zase nemyl a svrbí...chápu.

Šuk 12.8.2008 12:55

Jde o to nebránit potřebnému.

Vždyť jednotná centralistická politika pro oblast chemických látek a jejich sloučenin je přece navýsost potřebným opatřením. Vždyť kromě radioaktivních látek, které jsou mezinárodně dohlíženy jsou chemické tou nejčetnější a nejvíce negativně ovlivňující život veškeré flory a fauny na planetě Zemi. Vždyť ztráta spermiíí, a tedy možnosti množení se je známým faktem v této české kotlině avšak zřejmě s výjimkou pražského hradu, centru to přilétajících čápů a vran z blízkého či vzdáleného okolí. 

jasan 12.8.2008 14:37

Re: Jde o to nebránit potřebnému.

ona nekdy nejaka "centralistická politika" necemu zabranila? 

šimon klein 12.8.2008 14:49

Re: Jde o to nebránit potřebnému.

je mi srdečně líto, že jste ztratil spermie a doufám, že Vám je nový centrální evidenční úřad brzy zase najde....máte přiléhavý nick....

Chemik 12.8.2008 22:39

REACH je nesmysl

a Vámi zmíněného problému se prakticky NETÝKÁ.

František I. 12.8.2008 12:52

Zimoblb a ostatní hromádky narudlého trusu

opět jaksi nepochopili, o co tu jde. Myslím, že i president ví, a má na to velice chytré a zkušené právníky, že s nařízením už nic nesvede. To mohli poslanci EU parlamentu. Teď už je pozdě. Také naše chemické fabriky už většinou svoje výrobky registrovali nebo jsou jsou v procestu registrace. V zákonu jde o něco jiného. Tam totiž jde o to, že by se před oficiálním zaregistzorváním v Helsinkách měli naši výrobci ještě podrobit domácímu auditu. A za to také platit. Navíc, pokud by chtěli cokoliv nového vyrábět, museli by MŽP obíhat a žádat povolení. Také by měli dostat povolenku na to, kolik té chemikálie vyrobí a za to platit ekologickou daň. Teprve poté by ministerští nechali dotyčnou firmu žádat podruhé, tentokráte Helsinky. Věřím, že podobná praxe lidem jako Zimoblb vyhovuje. Svůj názor jsem konzultoval slidmi z jedné chemičky a jednoho velkoobchodu (mám k tomu poměrně blízko) a toto je především jejich resumé. Jinak u nich získal Klaus hodně na vážnosti.Podle mne, zaplať Pán, že je Klaus tam, kde je. Snad se nad novou akcí zelených zmetků poslanci alespoň trochu zamyslí, když už to jednou pustili. Jen tak náhodou, půjdou k nám dál čínské a ruské chemikálie a výrobky z nich bez helsinského certifikátu, nebo ne? Co říkáte, soudruzi?

honzak 12.8.2008 13:33

Re: Zimoblb a ostatní hromádky narudlého trusu

ale oni čínští a ruští soudruzi ty certifikáty mít budou. Nebudou sice úplně pravé, ale budou. A v celé EU jde HLAVNĚ O PAPÍR! Nějaké parametry systém ISO 9XXX VŮBEC  nezajímají.

František I. 12.8.2008 14:20

Re: Re: Zimoblb a ostatní hromádky narudlého trusu

Supersouhlas.R^

jm 12.8.2008 11:33

NÁŠEHO PÁNA TUNELŮ €URO €VROPA DĚSÍ

NÁŠEHO  PÁNA  TUNELŮ €URO €VROPA DĚSÍ  tak mocně, že nehledí  na řetěz svých chybných €uroprognóz, referendního doporučení a teď i vet,  "...ze kterejch by měl slušný člověk vostudy na celej život...", slovy klasika.

jirka.s. 12.8.2008 17:08

Re: NÁŠEHO PÁNA TUNELŮ €URO €VROPA DĚSÍ

No za to ty můžeš blábolit co hrdlo ráčí ! Tebe se žádná vostuda nemůže dotknout, když už tedy mluvíš o těch slušných lidech! ;-)

M. Zima 12.8.2008 11:19

Profesore,

oslnil jste stejně, jako když jste odmítl technické kontroly lyžařských vleků a výtahů. Jenom je ta Vaše dnešní blbost nebezpečnější. 

honzak 12.8.2008 11:36

Re: Profesore,

ty toho o vlecích a lanovkách asi moc nevíš, že? Jinak bys nemohl napsat takovou kravinu.

M. Zima 12.8.2008 11:47

Když jde o kraviny,

specielně ve spojení s výtahy, tak přes Yakla na Profesora. Ten se jistě opět rád vyjádří a bude legrace. Oproti tomu Vaše zmatené příspěvky nejsou ani veselé.