29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

DOKUMENT: Otevřený dopis primátorovi hl. m. Prahy

V politice se řídím několika zásadami, mezi které patří i určitá míra shovívavosti vůči politickým nováčkům. Doba hájení nicméně uplynula a já již nehodlám skrývat rozčarování nad Vašimi přešlapy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Volf 9.9.2021 0:28

Za všechno Vás, pane Presidente Zemane, chválit nemohu, nicméně jste státník par excellence, jen je škoda že nejste trochu mladší a zdravější. To sice pan primátor Pražský Jedovatý Satan je, nicméně v politické práci je naprostý diletant a Vám, pane Presidente Zemane, tak nesahá ani po kotníky. Chápu jeho mládí, no takový to člověk, se nikdy neměl do primátorského křesla dostat. A už vůbec ne přes tatínka, či kohokoli jiného. Ze všeho vyplývá, jak hluboko v poslední době morálka, čest a spravedlnost v Českých zemích upadla, a to přímo do rukou nejhrubších podvodníků, mafiánů a zlodějů, navolených nepochopitelně do svých funkcí. Na vině je tak hlavně volební systém, který si i nadále zloději upravují k obrazu svému a obyčejný člověk jim u toho dělá pouze stafáž a dojnou krávu.

V. Heidlerová 8.9.2021 20:53

Presidenta zas na chvíli oživili, tak se svými poradci napsal pismó. Nejlepší je závěr - sám by měl resignovat, protože této republice jen škodí, bere prachy jenRv za ostudu a sprostotu. Měl by aspoň mlčet, když už je k ničemu.Rv

J. Vlček 8.9.2021 21:16

Vašimi radami se řiďte především vy, paní Heidlerová. Ty na vás padnou jako ulité.

Vy už jste k ničemu delší dobu, hubou melete stále, a nikdo vám nekáže, abyste mlčela. Prezident to má v popisu práce, kdežto vy kecáte nejspíš z dlouhé chvíle. ;-D

P. Milan 8.9.2021 21:33

Ne. Rozjebávání president v popisu práce nemá. To je jen jeho zvyklost.

J. Vlček 8.9.2021 21:38

Copak je v tom dopise rozjebávacího? Něco jsem přehlédl? ???

V. Heidlerová 9.9.2021 0:34

;-D;-D;-D

P. Milan 8.9.2021 21:32

Neškodilo by, ale je toho ještě hodně, čím hodlá naškodit. Uvidíme po volbách.

To není obhajoba Hřiba, ten je špatný jinak.

J. Vrabec 8.9.2021 19:06

Ta bytost na Hrade ma s radnym prezidentem nic spolecneho . :-(

J. Vlček 8.9.2021 19:38

Vrabec na střeše není aspoň trapný. Vy než budete zase hodnotit prezidenta, tak se napřed naučte psát. ;-D

J. Urban 8.9.2021 18:42

Kdyby Piraty vozungr pochvalil, byl by to pro ne nejspis polibek smrti. Takhle jim dela jen reklamu.

J. Vlček 8.9.2021 19:08

To rozhodně, pane pedagogu demagogu. Zbožné přání otcem myšlenky? ;-D

K. Kužel 8.9.2021 17:52

Babiš chce řídit stát jako firmu, Hřib chce řídit Prahu jako zelený skanzen, ovšem se zničujícími přesahy do naší zahraniční politiky.

Osobně bych dal přednost ženě podnikatelce, která má více dětí a STARÁ SE O NĚ! To je prototyp krizového manžéra. V domácnosti s dětmi není o krizové momenty nouze a podnikání v naprosto neproniknutelné houštině zákonů, předpisů a kdovíjakých idiotských překážek hrozí malér každou chvíli.

Nemysleme si, že potřebujeme vůdce, který vidí do budoucnosti, dokáže vytvářet vize a vůbec skvělé plány.

Naopak, čekají nás jen maléry a jiné řízení než krizové nemá v nejbližších letech či dekádách vůbec smysl.

V. Dudák 9.9.2021 9:32

Pan Kuželi,

to je skvělý postřeh o ženě s dětmi jako krizové manažerce. To si budu pamatovat a s dovolením používat. Děkuji.

K. Kužel 9.9.2021 12:47

Pane Dudáku, zde jsem se inspiroval skvělou knížkou Parkinson, C. Northcote: Zákony profesora Parkinsona, 1966. Ta u nás vyšla skutečně již r. 1966, tedy v období uvolňování. I dnes se v ní dá najít mnoho skvělých postřehů, stále platných!

J. Lehký 8.9.2021 17:09

Ona je ta dopravní situace v Praze sice problémová už asi 50 let, ale protože se blíží volby a je potřeba pomoci Babišovi staršímu, tak se lánský pacient Zeman probudil a spílá Pirátům za uzavírku dvou ulic v metropoli, a krom toho i např. Babišovi mladšímu za to, že tatíka navštívil v Ústí nad Labem na jeho předvolebním mítinku..! Máme holt nekorektního a poťouchlého aktivistu na Hradě.!

A. Renjascu 8.9.2021 17:17

Padesát let problémová situace v Praze rozhodně není a pokud by tam zůstal korupční Bém a ne Hřib, tak by ani nebyla, protože on to rozhodně řešit uměl. Jinak samozřejmě Zeman nekorektní naštěstí je i když je to stejnej levičák a eurofederalista jako Hřib, jen není ten progresivní, ale konzervativní. A že se ozval před volbami? A kdy jindy by to mělo mít větší efekt než teď.

R. Toman 8.9.2021 17:31

Tak Hřib je jenom tragickým pokračováním po olomouckém tvarůžkovi Hudečkovi, který si při povodních v roce 2013 pletl pravý a levý břeh Vltavy, takže protipovoďnové zábrany byly vztyčeny na druhém břehu než měly být, naštěstí na to někdo upozornil, a před vlastní povoďnovou vlnou to bylo už v pořádku na správném místě. Krnda to bylo to samé v bledě modrém, a primátor Svoboda tam byl příliš krátce.

K. Zelený 8.9.2021 15:56

Přesně jak ten duševní a fyzický invalida a jeho paraziti chtěli a předpokládali: Hospůdka páté cenové skupiny - buřty, pívo a nenávist. Pro čoklí garnituru typické a snadno předvídatelné.

R. Toman 8.9.2021 16:08

Tak jste si ulevil, muselo to z vás jít ven. A nyní k věci něco máte, žijete v Praze ? Nebo jste jenom tzv. uherák, tedy člověk který do Prahy zavítá jednou za uherský rok ?

K. Zelený 8.9.2021 16:18

Holt když vidím nízkost a sprostotu a nemůžu jejich autory fyzicky proplesknout, tak si ulevím aspoň tak, že je pojmenuju. Jasněže jsem pražák a proto mě taková zjevná prolhaná sviňárna séře.

R. Toman 8.9.2021 16:30

Tak to asi nikam nechodíte a nejezdíte.

K. Zelený 8.9.2021 16:36

Tovíteže chodím a jezdím, proto taky vidím, jaká sviňárna je ten Zemanův hanopis.

R. Toman 8.9.2021 16:52

Tak já ho vidím jako poměrně dobré vystižení situace. Piráty volit nebudu, ani ANO. Krnda na to byla stejně jako Hřib, tedy nikde nic pro nás Pražany. Pokud jste Pražák, tedy náplava tak to možná vidíte jinak. Ti také v Praze venkovského primátora zvolili.

K. Zelený 8.9.2021 17:26

Tak venkovan vám nevyšel tak aspoň náplava, ovšem to jste taky vedle. Vy si asi myslíte, že rodilý pražák je něco extra a jste snad na to, že vás matka porodila v Praze hrdej nebo z toho odvozujete nějaký privileje či nadřazenost?!

No, já to vidím jako sviňárnu a je mi šumafuk kde se zastánce toho kterého názoru narodil.

R. Toman 8.9.2021 17:44

Ne, akorát si nemyslím, že primátorem Prahy by měl být někdo kdo Prahu nezná, plácá se v tom jako nudle v bandě. Nějak si nedovedu představit, že by se mohl např. v Brně stát primátorem Pražan či Pražák, který tam žije pár let. Tam to asi nebude možné, protože naplavenin všeho druhu tam není zdaleka tolik jako v Praze. A venkované volí venkovana, to je logické. Z mojich přátel Pražanů nikdo v Praze, ale ani jinde nevolil a volit nebude. Po ANO je to z bláta do louže.

K. Zelený 8.9.2021 21:20

Vy si hlavně myslíte, že se v tom plácá jako nudle v bandě aniž byste byl schopen to objektivně posoudit. Já si zase myslím, že po Bémovi, co lil všechny prachy do Blanky a na ostatní dlabal a po Krndě, která dlabala na všechno, je Hřib a jeho dopravní náměstek postaven před nutnost to zanedbávání za předchozích městských vlád napravit.

Venkovan volí venkovana ... co je v tom za logiku? A vůbec, když jste nevolil tak co vás Hřib a jeho voliči škrábou?

B. Hančl 8.9.2021 19:43

Zelený,Zelený, ty jsi pěkný debil. Hřib tě zaměstnává?

J. Urban 8.9.2021 23:03

Misto argumentu debilni otazky. Co taky cekat od debila...

J. Vlček 8.9.2021 16:32

To, že jste pražák, vše vysvětluje. ;-D

J. Vlček 8.9.2021 16:30

Pane Zelený, a jinak vám chutná? Stolici máte pravidelnou?

Pokud ano, tak vše ostatní je vedlejší. Nikdo už od vás žádný výkon nežádá, natož pak jakýkoliv duševní, tak se hlavně po této stránce nepřemáhejte, mohla by vám prasknout cévka v hlavě, a to pak bývá fatální.

A s tou hospodou také opatrně. ;-D