19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Předseda NDS Jan Valenta 21.2.2007 9:59

Grippeny,Steyery a korupce po "Cesku "

>-Korupce v případu Grippenů je zřejmá.Krom Steyerů tu je ruka politiků ČSSD a jejich koaličního partnera US -DEU.Pan exministr Khunl hodně spěchal před volbami 06 aby vše podepsal. Ti "hrabali" z fingovaných výběrových řízení jsou "za vodou" a kryti mafiemi, které je ke korupci přivedly.Amen

franta 18.2.2007 18:40

Je zajímavé

že nikoho nenapadlo, když ta vědma udala jméno a dresu, zkusit okamžitě zjistit jak ta soudružka na to přišla. A bylo by vymalováno.  

Pisatel 20.2.2007 23:43

Re: Je zajímavé.....že by soudružka z ODS chtěla ztrapnit

spolusoudruha Langera. Ale povedlo se;-D;-D;-D

Casiopea 18.2.2007 18:18

Ministr vnitra je zklamán... Já zase husou z ČT, která mu dokola vytýkala ostrahu letiště, přesně ve stylu socanů. Holt, soudruzi z ČT na čele s Janečkem a milicionářem, se činí. A na tu bandu máme povinnost platit. To je pěkný bordel!t

Eva D. 18.2.2007 19:14

Re: Ministr vnitra je zklamán... Já zase husou z ČT, která mu dokola vytýkala ostrahu letiště, přesně ve stylu socanů. Holt, soudruzi z ČT na čele s Janečkem a milicionářem, se činí. A na tu bandu máme povinnost platit. To je pěkný bordel!t

R^

Xaver 18.2.2007 20:57

Re: Ministr vnitra je zklamán... Já zase husou z ČT, která mu dokola vytýkala ostrahu letiště, přesně ve stylu socanů. Holt, soudruzi z ČT na čele s Janečkem a milicionářem, se činí. A na tu bandu máme povinnost platit. To je pěkný bordel!t

Máš pravdu. Z ČT se stává hlásná trouba KSČSSD. Z každé sebeblbější tiskovky je buď přímý přenos nebo alespoň záznam. Nepamatuji si, kdy by opoziční strana měla ve veřejno právní TV  tolik prostoru jako dostávají socani se svými žblebty. Dnes se bojím otevřít i konzervu,  aby tam nevykouk Paroubek nebo Zaorálek!!!!!

Fojt123 18.2.2007 23:23

Re: Re: Ministr vnitra je zklamán... Já zase husou z ČT, která mu dokola vytýkala ostrahu letiště, přesně ve stylu socanů. Holt, soudruzi z ČT na čele s Janečkem a milicionářem, se činí. A na tu bandu máme povinnost platit. To je pěkný bordel!t

Taky z nich hodně vykukuje Bursík. Buď to zeleným žerou anebo nemají nejmenší snahu si alespoň základní veci ověřit

;-€

Pisatel 20.2.2007 23:49

Dívej se na NOVU nebo ještě lépe :

pouštěj si dál klipy z volební kampaně ODS (máš je jistě nahrané). O ČT se neboj : však oni jim poslanci koalice (prostřednictvím parlamentem volené rady ČT) vysvětlí, jak dělat správně angažované zpravodajství. Steigerwlda, Zvěřinu, Plesla, Schmarze... do vedení ČT;-D;-D;-D

Forstmeister 18.2.2007 17:59

Úvaha a otázka

Jenom otázka, kdyby tam něco opravdu bouchlo a on (ministerstvo vnitra) se na to  (tedy na jakýkoliv podnět) vyprdlo. To by bylo řevu, hlavně od "drahého a velkého vůdce ČSSD". Proč máme institut pojištění?  Asi jako prevenci. Takže nežvaňme, když policisté vytáhnou zadky z kanceláří a jsou vidět. Třeba i s "mašingvéry", od toho je mají, aby je používali.   

čtenář zdrojů 18.2.2007 19:37

Re: Úvaha a otázka

Tady přece vůbec nejde o to, že tam Langer poslal komando. To bylo v pořádku. Ale jde o to, že vědma zůstala nepotrestána za šíření poplašné zprávy. Dnes to už Langerovi došlo a v ČT sdělil, že vědma bude trestně stíhána. Takže pokud to tak bude, pak Langer jedná správně. Včera se ale ječtě k tomu stíhání neměl, takže byl za vola. Dnes už není.

loula 18.2.2007 20:37

Re: Re: Úvaha a otázka

Tak docela bych zase s vámi nesouhlasil. Pokud zavolá anonym, tak policie jednat musí, protože neví, kdo volal a hlavně, jaké má poznatky k tomu volání. A pokud toho anonyma vypátrá, tak jej osolí. Potud vše v pořádku.

V tomto případě - alespon podle toho, co bylo publikováno - policie od začátku věděla, kdo tu informaci podává. Takže prvním krokem mělo být za tou paní zajet, přitáhnout ji na policii a vyslechnout, jaké má důvody ke svému tvrzení. Pokud by policie v jejím varování shledala něco racionálního, tak má jednat. Pokud policie zjistí, že její varování je založeno na postavení planet, snu nebo alkoholu, tak ji má vyhodit - slušně -  a žádné akce nepodnikat. Cili minimálně ta policie na těch manévrech má spoluzodpovědnost a ostudu, že té kartářce naletěla. Jinak nerozumím tomu, že Langer říká, že tu vědmu budou stíhat. Ještě včera tvrdil, že žádná vědma neexistuje a že šlo o racionálně podložené podezření.

At na to koukám jak koukám, tak mě z toho plyne, že to byla blamáž stejného typu, jako když si Baudyš sestřelil letadlo, ve kterém cestoval.

ap 19.2.2007 19:56

Re: Re: Re: Úvaha a otázka

R^

vlk nový 18.2.2007 17:32

Kde končí drzost a začíná nestydatost?

U langera asi nikdy. Tak standardní akce?Hmmm. S nasazením obněných transporterů a  ostřelovačů? A to vše na základě toho , že jakási jasnovidka cosi zcela vážně sdělila.... Inu, standardní opatření, jak má být. A Langer se diví, že oposice  to kritizujea je zklamán! Těžko, skutečně těžko zjistit, kde u tohohle komika končí drzost a kde začíná nestydatost. Už se těším, jak na příštímsetkání ministrů vnitra EU nebo NATO se se svými kolegy podělí o "standardní" metody nasazení policejních složek. Nepochybně sklidí obrovský zájem a obdiv. Prostě ODS a její partneři mají k okultním vědám mimořádně kladbný vztah. Když opominu  historicky jedinečnou levitaci peněz a majetku začátkerm 90-tých let, na kterou  je i Cooperfield naprosto nedostatečně krátký, pak s ehodí vzpomenout jistého Baudyše. Původně ministra obrany, který se proslavil třemi věcmi. Tím, že dokázal málem sestřelit letadlo v němž cestoval, resp. dokázal to prostřednictvím své ochranky, zruival na dlouhá leta funkčnost armády a instaloval do funikce ekonomického náměstka Kalouska. Aby se následně ztoho všeho  stal jasnovidcem.Topolánek s Langerem to ještě vylepšili. Kalouska pro velký úspěch na Obraně instalovali hned do funkce ministra finací- proč by měl člověk jehoschopností troškařit, že? A  aby  spiritisté a okultisté nemuseli své "schopnosti"skrývat až do politického důchodu, zřejmě se z nich  rozhodli učinit oficiální analytickou skupinu.Zatím je známo,že jen a na vnitru...Ovšem kdo ví. Třeba  vláda už dnes rozhoduje podle kávové sedliny . jen občan o tom nemá ještě tušení..  

Pavel 18.2.2007 18:38

Re: Kde končí drzost a začíná nestydatost?

Baudyš a ODS? To snad ne.

loula 18.2.2007 20:41

Re: Re: Kde končí drzost a začíná nestydatost?

Ano, Baudyš byl KDU-CSL, ovšem byl ve vládě vedené ODS. Dnes má hvězdopraveckou firmu, a abych pravdu řekl, jeden jeho horoskop -alespon zčásti - beru.. Vedle kydů, jako že nemám uzavírat obchody v srpnu a naopak v září mám vyhledat přítelkyni, tam řekl jednu velkou pravdu,totikž že budu mít to, o co se sám zasloužím. To podepisuji.

langře 18.2.2007 16:06

jsi ercdebil

clay 18.2.2007 16:37

Re: jsi ercdebil

to bylo k bodu 1? Nebo k bodu 2? Či snad k bodu 3?8-o

jirka.s. 18.2.2007 17:33

Re: jsi ercdebil

Nech si vysvětlit od vnoučat jak se vyplňují kolonky pro příspěvky na NP. Ale daleko nejlépe by bylo, kdyby tě k tomu PC vůbec nepustila!

XXX 18.2.2007 12:05

Ivanku, Ivanku

zacal jsi velkolepou prestavbou sluzeben, rozrypanim IMV a tzv. reorganizaci protikorupcniho utvar, zkuseni policajti berou roha.Tim sis moc kamosu neziskal.Obycejneho cloveka nezajima, co vyklada bolsevik Paroubek do TyVy, jeho zajima jenom to, jestli se ve svem zivote bude citit bezpecneji.To uz jsi rovnou mohl napsat, ze letiste jsi ochranil pred priletem zelenych teroristu, kteri chteli Bursikovi rozmluvit tvoji milovanou americkou zakladnu.:-))

dlab 18.2.2007 14:05

Re: Ivanku, Ivanku

 Jakým zajímavým duševním pochodem jste dospěl k takové konstrukci? To je "směska"!

clay 18.2.2007 16:45

Re: Re: Ivanku, Ivanku

to byl jeho upocený pokus o originalitu

VH 18.2.2007 11:11

Pane ministře,

divím se, že vůbec cítíte potřebu reagovat na  výroky pana Paroubka a jemu oddané sociální demokracie.. Ono v tomhle státečku je velmi dlouho zakořeněno, že bořit a kritizovat je výhodnější než za něco odpovídat. I "průzkumy mezi lidem" co se oblíbenosti politiků týká tomu odpovídají. Většinou je nahoře ten, co nic nedělá - resp. nijak se neprojevuje nebo je alespoň "bodrý".

dlab 18.2.2007 13:50

Re: Pane ministře,

 Kdysi Werich řekl ve fiktivním novinářském rozhovoru Horníčkovi - "To je blbý, to se bude líbit!". Je to šílený, jak to pořád funguje. Čím větší blb u moci, tím větší popularitu u národa má. Ale jen do času. Velice rychle národ obrátí k jinému blbovi. To by měli mít na paměti všichni, co se snaží o populistickou politiku. Z raketového postupu přichází střemhlavý pád.

B.B.Spinoza 18.2.2007 15:23

Re: Re: Pane ministře,

Tak tohle je jeden z nejvýstižnějších příspěvků, který jsem v této diskusi četl a novodobá historie posledních 17. let to plně dokazuje.

Pavel 18.2.2007 18:40

Re: Re: Pane ministře,

Jo jo, tuto scénku znám nazpaměť :-)

vlasta232 18.2.2007 9:47

velice přínosné

Máte - správný nick!! Neřekl jste jedinou konkrétní věc! Jen nic neříkající hlouposti! A jsem si jistá, že právě Vy, kdyby nedej  Bože se něco stalo- budete nejvíc kvičet, - jak je možné, že se něco podcenilo!  Nepochopil jste, že Paroubek využívá každé možnosti k napadení ministra Langra, přitom on sám na rozdíl o Vás moc dobře ví, že by musel jednat stejně! Spoléhá - právě na takové hlupáky jako jste Vy že mu skočí na udičku!!! Lituji- Vás!!!!!

vlasta232 18.2.2007 9:50

Re: velice přínosné

Spatně jsem zařadila příspěvek- určeno, pro BIMBACE!!

Bimbác 18.2.2007 12:45

Re: Re: velice přínosné

Pokud si myslíte, že dotyčný pán je ministrem na svém místě, tak to snad abyste litovala jen sama sebe pro neschpnost pochopit co se děje.

Marie 18.2.2007 13:36

Re: Re: Re: velice přínosné

Koho navrhujete na ministra vnitra, ráda bych znala Váš názor?

dlab 18.2.2007 13:39

Re: Re: Re: velice přínosné

 Že si vy myslíte o Langrovi, že není na svém místě, se vůbec nedivím. To však neznamená, že máte i pravdu. To však nejste schopen pochopit. Snad by jste však mohl pochopit, že informace sdělená byť šáhnutou babou MUSÍ být brána v úvahu stejně, jako telefonát nezletilého darebáka, nebo nepříčetného opilce. Tak je dáno nařízením vlády ještě socanské. To by si Langr parádně nabil hubu, kdyby dal příkaz nezabývat se telefonátem nějaké pošahané senzibilky. To by teprv bylo tóčo na demisi jak stvořené!

 Proto, že Langr se zachoval, jak se zachoval, znamená že má rozum na správném místě a zda je i správný člověk na správném místě uvidíme časem. Vy však neuvidíte nic, co nešlape podle paroubkovských not, jako správné. Vy skutečně můžete pouze skandovat hesla. Tak vás to naučili a nic jiného neumíte. Takové Paroubek a spol. potřebují. Za čas vám budou, jak kdysi, vydávat v tisku - "Heslo pro tento den!".