23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
andy 3.8.2006 20:07

http://www.volny.cz/zeleni_kostlivci/

http://www.volny.cz/zeleni_kostlivci/

DUP 16 22.6.2006 15:46

Hezká kočička do postýlky.

To je tedy kousek 8-oV

Jiří Pol 9.6.2006 21:32

Volební zmocněnec který ji vyšktrnul.

Chlapi , ta holka je kus . Já CYP sem ji vyškrtnul , a teď ji z dúchodu budu splácet . Jakubková mi slíbila že mi s tím vypomůže . Bursík mi najal právníka SOKOLA. Omlouvám se ji . Moje tel číslo je : 608849336 , novináři volejte , mám už 75 let.

scifi 5.6.2006 16:51

divné počty

Zvláštní  způsoby pro výpočet mandátů, když se ta Jakubková dostala do parlamentu. Stejně může děkovat Simoně ! Svatá pravda o těch jejích skomírajících firmách!!

podvedený volič 7.6.2006 16:30

Re: divné počty

Hlasoval jsem pro  Simonu, s níž jsem se setkal na mítinku, nebot  na mě působila dojmem  inteligentní a věci znalé osoby, prosatující program zelených. Divím se,jak může být někdo se středoškolským vzděláním lektorem na vysoké škole -viz Jakubková - asi i tam vysvětluje světoborné věci, jako že odpad se dává do popelnic.

martin 5.6.2006 14:50

bursík s jakubkovou jsou zm...

Ano, v okamžiku, kdy Simona ohrožovala veřejnosti neznámou Jakubkovou, dělala tato divná ženská vše pro to,aby ji rozhlašováním pomluv a lží neustále sprostě očerňovala - pomož nám Pánbůh, kdy lidé typu Jakubkové zasednou do Parlamentu a budou si sbírat granty na své skomírající, nicnedělající firmy, o které nikdo v této zemí nestojí.

Max 5.6.2006 13:23

poškodilo to Zelené

Je zajímavé, že Zelení začali na kandidátce škrtat až v okamžiku, kdy jim stouply preference. Dokud byli mimoparlamentí stranou, nevedly se žádné spory. Až bylo jasné,že se do parlamentu dostanou, začal boj o koryta. Proto také najednou zmízel z kandidátky Mojžíšek a měnila se lídryně. Doplatila na to i Pavlicová, protože hrozilo, že se svou kampaní dostane před Jakubkovou. Takže byla zlikvidována. Právě u Zelených bych čekal, že dají na první místo soutěž o mandáty a do parlamentu se dostanou skutečné osobnosti, a ne dosazené loajální osoby bez vlastního názoru.  

Škrtání kandidátů samo o sobě straně neprospělo. Stačí se podívat, jak klesli. Preference měli dvouciferné. A v MS kraji zcela propadli. To je logické, voliči na takové pletichaření neslyší.

Petr 5.6.2006 10:38

Přečtete si, s kým má Simona Pavlicová ve Straně zelených co do činění

Přečtete si,  s kým má Simona Pavlicová ve Straně zelených co do činění, pak asi pochopíte, že nejspíš opravdu nemohla "držet basu":

http://www.volny.cz/zeleni_kostlivci/

Kvetla 4.6.2006 21:12

Jen doufám,že z vaší levé frakce prošli alespoň jeden,či dva,kteří se za křesla dají od KSČSSD rychle koupit.A bude vymalováno.

stefan 4.6.2006 21:07

Sexy pupik

Bursik ma na ni zalusk ale ze svou vizazi si troufe maximalne na babu jagu.

Dann18 4.6.2006 19:15

Jak lehce přijít o hlasy

Díky vyškrtnutí některých kandidátů Simony Pavlicové např. strana Zelených přišla o spoustu hlasů..Minimálně tedy o jeden, neboť já si vybíral podle sympatií..  Simona je mi nejsympatičtější a já nedostal šanci jí podpořit, což se mé osoby hluboce dotklo.

Egon 4.6.2006 18:03

Bursík je totální dement.

Ten de***il si myslí že bude vládnout , když je to plichta a bude velká kolaice . Nikdo už ho nebude volit , schopné kandidáty vzÿloučí .... Hnus , styď se Burane.

Franta Vyhnok 4.6.2006 15:22

Reakce

Bonbone , Taigre a dalsi , nechte si Vase uvahy o moralce , bezte cistit potucky , lide , kteri se napalili prave proto ze takovi jako Vy drzeli 'hubu' jelikoz byli pripo**ani mohou za stav nasi spolecnosti. Pravda pred volbami musi byt znama , je to povinnost slusneho  politika , aby upoyornil na lzi Jakubku , Bursiku ci jinych .... Vydrzte Simono , a jedte do tech korytarskych svi*i, kteri parazituji na slusnych lidech.

BOMBON 4.6.2006 11:19

no....

vazena pani ci slecno,

nemam zelene moc v lasce, ale leva frakce a podobne aktivity tesne pred volbami jsou proste demence nebo svinstvo. takze jste zrejme budto hloupa nebo je vas moralni profil ponekud nehezky

hezky den

Taigrer 4.6.2006 9:09

neznám stranu, která by vám nevyškrtla

vážená dámo, před volbami se musí držet basa a pokud vám to nedošlo tak jděte čistit s Brontosoaury potůčky a nepleťte se do politiky. S vaším přístupm byste stejně vůbec nic prospěšného pro životní prostředí v politice neprosadila neprosadila.

Elle 4.6.2006 14:24

Re: neznám stranu, která by vám nevyškrtla

Držet basu znamená nechat si líbit nepravdivé osočování a lži házenou na celou SZ. Divím se Vašemu přístupu, jak okamžitě reagujete, když všichni rozumní lidé ví, že takhle se předseda strany nemůže chovat.

Obcane CR 4.6.2006 7:53

Demonstrace za okamžité odstoupení Jiřího Paroubka!

Demonstrace za okamžité odstoupení Jiřího Paroubka!

Datum: Neděle 4.června 2006 Místo: Horní část Václavského náměstí, socha sv.Václava  Čas: Od 12.00 hodin

České vlajky a píšťalky vítány

Zachraňme demokracii!

!!! přepošlete dál a přijďte ve vlastním zájmu !!!

lukasorlita 4.6.2006 6:56

Bursík je sprosťák

Bursík touží po moci a neštítí se dělat kroky, které mu k tomu pomůžou. Copak mu slíbili ti, kteří se postarali o vyškrtnutí Simony Pavlicové (která přesně jak jsem předpokládal vyhrála díky preferenčním hlasům volby)? Vzhledem k tomu jak včera komunistickým způsobem mluvil Paroubek mě začíná z těhle voleb pěkně mrazit v zádech.

Luboś 3.6.2006 19:51

Vítězka !

Simono, gratuluji ti ! Jsi absolutní vítězka voleb v Moravskoslezském kraji.Kdyby tě nelegálně nevyškrtli -jsi v parlamentu - čemuž bych byl velmi rád. Alespoń to musí být pro tebe satisfakcí, i když chabou,za úsilí, které jsi vynaložila při vysvětlování a šíření programu SZ mezi lidmi. Bursíkův podraz musí být potrestán! Nevím proč ti ostravská soc.dem. rovněž  ztížila cestu založením levé frakce. Hoši, styd´te se! Ta holka je vážně dobrá!!!

Ostravak 3.6.2006 17:32

Zeleni

Bursik ji mel dat za lídra , je to sikovna holka , chel jsem volit zelene , ale jak jsme videl Jakubkovou tak jsme s kamosema dali hlas radeji ODS.

Pavel 3.6.2006 21:57

Re: Zeleni

Takže Bursík udělal dobře.

... 3.6.2006 22:24

Re: Re: Zeleni

Prosím o vysvětlení

J. 3.6.2006 17:30

A je po volbách.

Simona Pavlicová vyhrála volby v MSK , je prodtě jednička , i přesto že byla vyškrknutá , chodili lidé k volbám a volili ji . Absolutní propadák ageresivní Jakubkové  a jejího volebního týmu se dal čekat, způsobil absolutní poškození strany zelených v MSK kraj.

cb 3.6.2006 9:53

Simonko

Prosil bych mene slov a vice fotek. :-D

BuBu 3.6.2006 10:16

Re: Já Ti rozumím . . .

. . . .Ty by jsi chtěl takové fotky, co na nich Simonka není tak "nabalená" - viď ?

(. . . Já taky . . . ):-DR^

Abonent 3.6.2006 10:34

Fotogalerie S.Pavlicové

Ano, souhlasím. Velmi výstižný komentář. A zde jsou ty požadované fotografie :  http://www.simonapavlicova.cz/fotogalerie.htm

Před volbami se často ozývaly hlasy zoufalců, volající po "nových tvářích v politice" jako po všeléku na naši nepříliš utěšenou současnost. Inu, ke zlepšení naší politické scény musejí být za těmi novými tvářemi také nově (a správně) myslící mozky, jinak by byla veškerá změna k ničemu.

Ovšem bude-li pár nových tváří (a také bříšek !) takových, jako ukazuje sl.Pavlicová, pomůže to alespoň vnější podobě našeho zákonodárného sboru.

A kdo ví, třeba se ukáže, že za těmi pohlednými tvářičkami sídlí i kvalitní myšlení.

(Rada pro Zelené : Až pochopíte základní fyyzikální zákony, začnete prosazovat jadernou energetiku jako v současnosti nejekologičtější zdroj energie. A stanete se volitelnými.) 

BuBu 3.6.2006 11:00

Re:Jako Simoně Pavlicové . . .

. . . bych jí velmi rychle přišel "na chuť" - ale Zelená se mi nelíbí ! :-D

Dick 3.6.2006 12:05

Re: Re:Jako Simoně Pavlicové . . .

Nevím, jestli to, co napíšu, je politicky korektní, ale mají-li mezi Zelenými takových kandidátek víc, je dobře, že jich nasadili 50%... Kolik volebních období jim pak potrvá, než dosáhnou asimetrického (asi metr vysoká, asi metr široká) tvaru krabic, jež nabízí ČSSD... Nebo pardon, Wolfová teď kandiduje s Železným...

občan 3.6.2006 9:42

dynamit

se socanům podařilo umístit a odpálit sqjele. Oslabili přitařlivost zelených, ale paradoxně tím umožnili mnohým se včas vzpamatovat z okouzlení "novými tvářemi" a dát hlas, by´t třeba se zaťatými zuby, pravici. Vot dijalektika.

Dave 3.6.2006 9:26

aa

Ta nasazená frakce se definitivně podsekla setkáním s tlustým číšníkem. To byla zásadní chyba, která ukázala, jakou úlohu měli ve skutečnosti hrát. Takže dobře jim tak, že kandidovat nemůžou, tohle se nedělá a je štěstí, že byli natolik nemohoucí, že se prozradili ještě včas před volbami.