25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Abraham 14.11.2008 17:25

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Ano, a na tom trvám.!!!

nup 14.11.2008 17:21

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Klíčové slovo tohoto příspěvku = zatím

Abraham 14.11.2008 17:21

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Předně Vám musím upozornit, že nežiji z komunistické závislosti.  To, že je kapitalismus zatím  nepřekonaný systém je pravda, že by ale odpovídal lidské přirozenosti ?  Předpokládám, je to váš  názor, který respektuji, a není to pouze ze současné dostupné  literatury u nás, či od paní profesorky ( dříve soudružky ). ?

 V tom jsme každý někde jinde. Držme se ale scénáře, to nebylo předmětem autora. 

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:53

Re: Poznani

No, popravdě, oni dnes už moc nezmůžou, jen kalit vodu, otravovat ovzduší a zbrzďovat vývoj, ale mantinely už jsou dány naším členstvím v EU a NATO, a to je rozpaluje běsem do běla. Rudí - dnes už skoro bílí od zlosti. To jsou mi paradoxy!:-D:-D:-D

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:51

Re: Kdyby byli všichni komunisté chytří

Kapitalismus je zatím jediný a nepřekonaný systém, který odpovídá lidské přirozenosti, ať chceme nebo nechceme. Rovnost lidí neexistuje, někdo je schopnější, jiný je ňouma, jeden řipera, druhý tupec atd.atd. Touha vlastnit je stará jako lidstvo samo, něco podnikat, obchodovat - nic nového pod sluncem. Nevím, co Vas na tom tak pohoršuje. Nejstrašnější jsou systémy, které jdou proti lidské přirozenosti a tím je strašně deformují, nutí-li je např. býti si sobě rovnými. Vždy bude někdo organizátor, jiný organizovaný. Pokud si toto neuvědomíme a budeme žít jen z komunistické závosti, že všichn máme stejný žaludek,  tak to se lidstvo nehne kupředu.

yorik 14.11.2008 16:42

Re: Mnohem více, než co říká,

Změnilo by se to, že by místo Klause vládli přejmenovaní komunisté, jako je tomu v postkomunistických zemích kolem nás dodnes.;-)

Slávek-Valašsko 14.11.2008 16:37

mnoho zdaru v tak těžké práci

Uctivě Vás  zdravím vážený a pro mne nepotřebný a zbytečný pane senátore.

Nevím co jste objevil ,spíše chtěl objevit se svými druhy a soupotníky.Amerika , i dálný východ to už lidé znají, štěpení atomového jádra taktéž, ale možná  lidstvo právě od Vás očekává velké skutky. Tak se předvádějte snažte. Já za sebe Vám mohu slíbit I kdybychom  padli všichni  vstanou noví bojovníci ,. To jsou  slova staré dělnické písně, potvrzená časem a přesvědčení nám nevezmete. To  ale už věděl  " civilní strážník Bretschneider"  věrná podpěra mocnářství a karikatutra  politické  tuposti  . nezdá se mně,že  jaksi zrovna Vy máte problém podstatu jevu pochopit, ale  dočasně je to dobrá živnost jak  si užít a přilepšit k důchodu. Kdyby to záleželo na mně  nechal bych Vám postavit  krásný  pomník,jako velkému mysliteli, na kraji v každém městě i zapadlé vesničce ať si mají  ratlici  každý den  aspoń dvakrát  zajít seznámit se s velkým myslitelem ,aby si přiipoměli jeho skvělé nápady. Ale zevšední  všechno, mohlo by se také stát , že by se na tom posvátném místě taky někdo pozvracel. Ale protože  se  globálně reformujeme asi z toho pomníku nic nebude a po Vás zbudou tyto myšlenky, jestli skvělé to posoudí čas. Ratlíci pak budou  močit  dál na svých místech a nás neobrátite. Tak se snažte je to dobrý kšef. Zdraví a mává Vám  vrstrevník stár zhruba 63 let.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:36

Re: Kariéra pana Štětiny /poslední čarodějnce- Švýcarsko - letos

Díky - je to poučné a zajímavé. Já zvolila MM kvůli její proměně - možná, že pisatelka také nějakou proměnou prošla - a jiným ji upírá!;-D;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:36

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

;-D;-D;-D Máte pravdu, na něho pozor, asi ho zavřeme do trezoru, tam se snad nepodhrabe...;-), jinak co se rubriky týče, tak asi povede rubriku Žumpa, tam se bude cítit jako doma...;-)

komunista 14.11.2008 16:35

Re: Poznani / první komunista / názor bývalého papeže

První komunista byl Kristus, usiloval o sociální spravedlnost a jak dopadl.

PS  Jan Pavel II. : kapitalismus je zlo, zvýhodňuje malou část lidí a odírá ten zbytek.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:35

Re: Mnohem více, než co říká,

No, něco by se ale změnilo. Pokud by vypadlo z názvu starny slovo "komunistická", vypadla by také řada těch staromilců, kteří právě na tom lpějí - viz Slovensko. Nikdy už potom nezískala tolik voličů, staří se urazili. Za druhé - stanopvy by musely být formulovány mnohem citlivěji směrem k demokracii, musely by vypadnout fosilní statě o třídním boji, převzetí moci, revoluci, atd.atd. A hlavně by tam nebylo, že se hlásí k "otcům zakladatelům", vrahům a zločincům prvního kalibru. Takto přeformovaná strana by část členů ztratila. Na Slovensku i jinde to zafungovalo. Na tom měla naše demokracie trvat hned po r. 1989. Pryč s KSČ!;-€;-€Rv(Y)

MM 14.11.2008 16:31

Re: Kariéra pana Štětiny /poslední čarodějnce- Švýcarsko - letos

Bern - Po 226 letech byla ve středu ve Švýcarsku rehabilitována údajně poslední odsouzená evropská čarodějnice Anna Göldiová. V Evropě jde zřejmě o první podobný případ rehabilitace. Göldiová je jednou z posledních tří žen, které byly v Evropě za spojení s ďáblem popraveny.

Osmačtyřicetiletá chudá služebná Göldiová zemřela rukou kata v červnu 1782. Byla uznána vinnou, že osmileté dceři svého pána Johanna Jakoba Tschudiho, kterou měla na starosti, přičarovala do mléka špendlíky. Dívenka také podle výpovědí svědků několikrát plivala hřebíky. Göldiová se při mučení přiznala ke spojení s ďáblem. Soud ji 13. června odsoudil k trestu smrti, původní obvinění z čarodějnictví ale změnil na travičství a soudní spisy zničil. Trest byl vykonán neprodleně. Změna obvinění pro Göldiovou znamenala jen to, že místo upálení zaživa jí kat sťal hlavu.

Maří Magdalena byla církví rehabilitována v roce 1969.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:30

Re: Mnohem více, než co říká,

R^R^R^V>-

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:28

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Potom nepomůže ani rybářská síť! ;-D;-D;-D

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:26

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Héhehehe, ho někdo praštil lopatkou mezi kulky nebo kulkou mezi lopatky, tak je trochu pomýlený. Kterou rubriku v časopise povede? Na něho pozor, mohl by se podkopat a prchnout!!;-D;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:20

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

No, takové oddělení vlastně existuje...je kapánek větší...jmenuje se Česká republika...;-D

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:14

Re: Kariéra pana Štětiny

Kdybych směla překročit meze slušnosti, tak bych se Tě zeptala - ty čúzo, kde na takové informace chodíš?? Co šíříš drby, když neznáš podrobnosti. Jsi chorobná lhářka a patříš k dr. Chocholouškovi do ústavu, ty kozo sánská. A co byla Ty - Maří Magdalena? Tak ten případ v ústavu ještě neměli?Rv(Y)

Abraham 14.11.2008 16:13

Kdyby byli všichni komunisté chytří

tak by si jako exministr Dlouhý posypali hlavu popelem, a řekli jako on 28.9.2008 v nedělní partii

 " Kapitalistická ekonomika v kterou věřím". A bylo by vymalováno.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:11

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Doktore, díky! Každý, kdo má jen zbyteček zdravého rozumu a  psychiky ví, že RUS je obrovský medběd, který zalehne každého menšího, pokud mu to zrovna nejde, tak vytváří 5.kolony a snaží se rozvracet to, co mu kdysi násilím patřilo. Sledujme vývoj na Ukrajině i jinde, kde všude usiluje strčit svou obrovskou tlapu. Je samozřejmé, že to jsou Rusáci-hnusáci, kteří za celým konfliktem stojí a je blbost svádět to na malé nátody. Diskutéři články nečtou, pindají o tom v hospodách, tam by měl být zaveden odchyt propitých mozků, máte takové oddělení? Když chci sponzorovat Dementa, tak ať vám, do čeho strčím prachy.. Zdravím Vás a diskuse, na nichž se vyskytujete, považuji za nejpřínosnější a vždy mne nabijí dobrou energií. Jste dobrý psychiatr!!! Jen víc odchytávejte!R^R^;-D;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:10

Re: Kariéra pana Štětiny

...díky svému veřejně proklamovanému uvědomění...Bla bla, jenom opakujete pořád stejné lži. Očividně nechápete význam slova prominent. Najděte si to ve slovníku, stokrát si to zopákněte a pak zas něco napište, ano? Zdraví Chocholoušek. ;-)

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:06

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Sapére, vám někdo evidentně vykopal v palici zákop, a to hodně hluboký...:-P. Zdraví Chocholoušek.

Martina 14.11.2008 16:05

Kariéra pana Štětiny

Pan Štětina, stejně jako nedávno pan Mejstřík, se snaží žít na výsluní za každého režimu. Oba byli prominenty za socialismu, chtějí dělat kariéru i za kapitalismu. Poněvadž k řešení problémů současnosti (a že jich není málo) nedokáží přispět, obracejí se neustále k negaci socialistické minulosti. Nejsou sami, krok s nimi drží například paní Kavalírová, předsedkyně Konfederace politických vězňů. Ta pracovala v období "normalizace" na Ministerstvu práce a sociálních věcí, pan Mejstřík tehdy byl v pražském výboru Socialistického svazu mládeže a zdatným svazákem tenkrát byl i pan Štětina, který neustále pobýval v tehdejším Sovětském svazu a dostal se tam díky svému veřejně proklamovanému uvědomění a svým kontaktům do míst, do kterých se jiný cizinec nedostal.

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:04

Re: Do KSČ ho nevzali, tak kdyby aspoň senátorem mohl být

No největší trest pro komunisty je ten, že se jejich vlastní děti od této ideologie odklánějí, odjíždí do USA, atd.atd. a komunismus je už neoslovuje. Jejich tatíci žili a pili krev národu nadarmo, jednou po nich neštěkne ani pes z vlastní rodiny.;-D;-D;-D;-D

Dr. Chocholoušek 14.11.2008 16:03

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Zdravím vás Kobylko!  Diskutér Z lže, jako když Právo tiskne. Píše totiž:...ale pan Štětina tam byl podle svých slov až 11.8.2008 a bavil se tam pak jenom s Gruzínci. Bla bla. Stačí se podívat na jeho článek na psu s názvem Dokument:Jihoosetinské město Cchinvali zničila ruská 58. armáda a tam jsou zdroje z kterých Štětina čerpal. ;-)

Kobylka Lajda 14.11.2008 16:01

Re: Mnohem více, než co říká,

Dík za link,  připojíme se.

Kobylka Lajda 14.11.2008 15:56

Re: Gruzínci navěšeli tzv. novináři Štětinovi bulíky na nos

Pan Paroubek také pěl oslavné ódy na Vítězný únor, změnil dres - u něho to nevadí?RvRv

Kobylka Lajda 14.11.2008 15:54

Re: Štětina- zdárný syn nezdárných rodičů

Sapére, ty se tak hrabeš v těch zákopech, napiš mi nějaké podrobnosti, já o zločinnosti rodiny Štětinovy nic nevím. A kdo je slušný člověk - já si to myslím o sobě, Ty také o sobě, každý si myslíme, že jsme slušní "člověci" a přitom je to u nás jako v klubu mafiánů. Hrabkej dál, třeba na něco objevného přijdeš. Čím by Tvůj tata a dědek? A co jsi vlastně ty sám zač? Jsi slušný člověk, no nevím......;-D;-D

Kobylka Lajda 14.11.2008 15:50

Re: Poznani

Mýlíte se v zásadní věci - Štětinů, jak pohrdlivě píšete, se nenajde mnoho, je jich moc málo - a přitom dost lidí cítí, že to s KSČ není v pořádku. Díky naprosté omezenosti českého voliče, jeho pivních mozků, se opět komunisté dostávají k moci - vy tu popisujete zcela podružné a navíc rozmnělněné informace - a zatím je čin Senátu velice potřebný. KsČ ať se rozpustí a přetransformuje na jiných základech, z nichž vypadne ten leninsko-marxistický zápal pro změnu režimu, vlastnictví atd. starým známým, leč neosvědčeným způsobem. Takové názory by demokracie pardonovat neměla. Je to, jakoby NSDaP  dodnes fungovala pod starou firemní značkou.;-€;-€;-€RvRvRv(Y)(Y)(Y)

j 14.11.2008 15:11

Re: Pozor na komunisty / 1. ČSR, 2. ČSR, protektorát atd. ...

Vidím že to máš naskenovaný a při každé příležitosti tyto blaboly přidáváš stačí Ctrl V

maugli 14.11.2008 15:00

Re: Mnohem více, než co říká,

Proč?