25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 27.6.2007 15:49

kolik jich bylo?

bylo jich tolik :-)

Novák 27.6.2007 15:19

A ještě dodám

Je to jednoduché. Když je lidí hodně, kamera bere zdola, málo tak dám kameru nahoru, Pak se udělá záběr nějakého hodně ošklivého člověka, nejlépe opilého, ten tam něco řekne a je názor.

Novák 27.6.2007 15:13

Proč vám tak vadí

Když běhali po Praze lékarníci a doktoři, tak to byla spokojenost co? Kdy demonstrují daleko chudší zaměstnanci tak se předhání místní tisk a televize jak je odsoudit. Vysmátí Pražáci už ani nechápou, že jinde v republice je podstatně hůře. Tam máme nárok akorát na radary a obchvaty

Honza 26.6.2007 22:26

Na dalších obrázcích z "demonstrace"

je vidět několik rudých vlajek se srpem a kladivem. Nepřijali náhodou naši moudří zákonodárci před časem zákon, kde je veřejná propagace "bývalé" KSČ a jejích symbolů trestná? Kdepak byli ti udatní borci v brnění s obušky, kteří tak bedlivě hlídají na jiných demonstracích, zda někdo nezvedne nataženou paži nebo zda se neobjeví symbol svastiky?

zp 27.6.2007 0:08

Re: Na dalších obrázcích z "demonstrace"

Jak říká Krátkozraký  v jedné Cimrmanovské hře - umřeli. A děkovat za to můžeme havlovi a jeho sametovým boys za plichtu, kterou uváleli s KSČ, resp. StB tehdy v listopadu . 

Ccecil 26.6.2007 20:12

jo a ještě PS

ty chybějící nuly v rozdílu mezi skutečností a odhadem, takty nuly byli členové bývalé vlády talentů Jiřího.

Ccecil 26.6.2007 20:09

Ikdyby nakrásně autobusy dovezly do Prahy 30000 odborářů ...

tak jenom za účelem výletu a nákupu v obchodních domech.

Zetka 26.6.2007 17:51

Názor.

Všechny demonstrace, manifestace a podobné sleziny lidí mě děsí. Vidím otevřená křičící ústa, zaťaté ruce v pěst a provolávání  nesrozumitelných hesel. Kde se to v těch lidech bere? Je to touha že se něco děje a je nějaká změna pro ty co se nudí? Navíc si mohou ve městě konání těchto demonstrací něco nakoupit a někam se podívat, prostě si také užít. Masa lidí, která děsí.

Ladislav N. :-))) 26.6.2007 19:03

Re: Názor.

Kombinace k uvolnění "ducha" některých lidiček. Zařvat si zlostně zplna hrdla - a ještě si nakoupit v Praze. Domů přijedou uvolnění, utahaní a u sousedů se navíc pochlubí, jak je ten nákup přišel lacino... a usnou u televize. ;-)

Herakleitos 26.6.2007 21:27

Re: Re: Názor.

Ty nefachčenko co sedíš věčně zabořený u klávesnice a vedeš takový pitomý diskuse si pamatuj, že vše co jsi doposud řekl, jsou ideologické hovadiny, co postrádají jakoukoliv realitu. Dnes si může pohodlně každý vesničan nakoupit pohodlně do vzdálenosti 5 km v těch svinských hypermarketech. Tak nechápu co pořád melete o nakupování. To máš stejné jako že vy modří slepičáci vydáváte ty svoje kváky za názor celého národa. Nebuďte směšní vás 20 ubožáků ovlivnít tak kulový. Ta demonstrace byla totiž pouze zahřívací kolo. To hlavní teprve přijde až uplatnte tu pro vás výhodnou reformu.8-o

nepolitik 26.6.2007 17:46

Vážený autore, děkuji za spočítání

Já bych tu trpělivost neměl. Mne by ještě zajímalo, kdyby někdo uveřejnil, kolik členů mají všechny odborové organizace dohromady a jaké procento těchto členů se zúčastnilo. Potom ještě musíme odpočítat děti, které si sebou přivedli. Myslím si, že bychom to procento spočítali na prstech jedné ruky.;-)

Ladislav N. 26.6.2007 19:06

Re: Vážený autore, děkuji za spočítání

Počítá se optický a psychologický efekt, který vyvolají. Vzpomínáte si, jak dostal Klaus strach z Duškových odborů vydírajících vládu a občany zablokováním provozu železnice? Tehdy měla nastoupit tvrdá opatření, ne ústup...

Jana 26.6.2007 16:22

Počty odborářů...

Je úsměvné, jak někteří stále a  stále počítají a počítají odboráře na Vaclaváku, jakoby to bylo to nejdůležitější. I kdyby tam na Václaváku bylo 150 000 a stáli tam ještě i v dešti, tak si tato vláda z tohoto počtu nic dělat nebude a bude si dělat dál z občanů srandu.Topolánek s Dalíkem se budou u baru nebo golfu jenom smát To ví dnes každý. Proto je v celku dobře, že se brzo rozptýlili a sobotu si šli i na nákupy či jinam.Důležité je, že přijelo 20 až 30 tisíc do Prahy a že se jim škrtforma nelíbí. Při případné generální stávce až se zastaví vlaky, autobusy a MHD , ani nebude potřeba takového počtu protestujících.. Navíc to nebude o víkendu, ale v pracovním dnu.

huhu 26.6.2007 16:40

Re: Počty odborářů...

co to plácáte ? pokud by za štěchem a paroubkem stále většina občanů, tak dneska vládnou. Právě proto, že na tyhle šibaly většina kašle, včetně těch jimi zaplacených,  což se projevilo i na té demonstraci, tak může štěch a paroubek leda tak povykovat v mediích...;-)

Jana 26.6.2007 17:11

Re: Re: Počty odborářů...

 pro huhu:Většina na šibali nekašle. To jste mimo.I  přes plukovníka Kubice to bylo 50:50. Po nakoupení fy Pohanka & Dalík teprve pak se k moci dostalo toto  seskupení  s předsedou vlády, který je notorický hlář. Nasliboval hory doly, ještě před miliony TV diváků teatrálně podepsal (smlouvu s voliči), aby nachytal voliče a pak se u baru s Dalíkem jenom  smáli, jak pitomečky občany doběli na Modrou šanci.:-P

huhu 26.6.2007 17:24

Re: Re: Re: Počty odborářů...

koalice dostala o 200.000 hlasů více a jen přepočtem pak to bylo 100:100. Paroubek se projevil po volbách, pak se opakování voleb bál a hledal přeběhlíky. Že mu to Topol oplatil stejnou mincí jen dokazuje jaký je paroubek pitomec. Pokud by Paroubek před volbami veřejně řekkl, že bude vládnout s Filipem, tak by dostal méně. Ale ještě týden před volbami sjezd čssd vydal usnesení, že s ksčm ne. takže Melčíák a Pohanka jen plní co slíbili. Ostatní poslanci čssd jako zbabělci koukají paroubkovi ze zadku.

A to že lidi na šibaly kašlou se ukázalo na té demonstraci. nechali si zaplatit výlet a pak šibylům zdrhli..;-)

Vy jste ODS volila ? že vyžadujete plnění programu ? pokud by ods měla více hlasů, mohla svůj program splnit, takhle musí brát ohled na koaliční partněry....

mhg 28.6.2007 1:08

Re: Re: Re: Re: Počty odborářů...

možná je škoda, že Mirek Topolánek neřekl již před volbami, při podpisu té smlouvy, že je platná pouze získá-li ODS sama 101 poslanců. Takhle to vypadalo, jakože to myslí tak, že by nebyl v koalici, která by nesplnila sliby uvedené ve smlouvě, víte?

Souhlasím s Vámi v tom, že pokud si Paroubek chtěl také koupit poslance z druhé strany, tak jako to udělal Topolánek, tak je to gauner!

Hudec 26.6.2007 16:57

Re: Počty odborářů...

Poslyš, Jano, zdá se mi že si sama sobě vysvětlíš a překroutíš všechno. Tak tedy, co s tímhle? : na demonstracích proti Paroubkovi bylo více a později stejně lidí, opakovaně, a taky to nebylo o víkendu. Bez nákupů a bez zoologický ...

huhu 26.6.2007 17:25

Re: Re: Počty odborářů...

a ani nikdo nemusel být svážen z celé republiky...

balthasar 26.6.2007 18:40

Re: Re: Re: Počty odborářů...

Ukažte fotku s tečkovanejma hlavama, jinak vám to nigdo neuvěří :-P

Xaver 82.117 26.6.2007 15:29

Na Václaváku žádná demonstrace nebyla !

Je to jenom další podvrh skupiny Ztohoven.

Starý J. 26.6.2007 15:23

už je to pasé

Už jsem se k tomu vyjadřoval včera a hned v neděli, kde podle fotek jse odhadl na Václaváku 8 tisíc maximálně.

Jedině je zajímavé, jak se mění rétorika levicových přispěvatelů. Někteří (jako Vízek) se snaží odvést diskuzi jinam, tak zvaně "zdůraznit podstatnější věci", bohužel někteří (jako Martin) naprosto zpanikařili a bez ohledu na fakta, zřejmá z fotografií, bojují do krve o každého jednoho odboráře, o kterého ho "počtáři" připravili.

Už by stálo zato, to nějak uzavřít. Paroubek a Štech a jejich nejbližší hodili do placu strašidelná čísla, mající zastrašit všechny jejich odpůrce, lhali, jak je jim vlastní (Štech: Takové masy pracujících už musí vzít vláda na vědomí) a líní novinářští šmoci se vůbec neobtěžovali a všechny hrozivá čísla prostě opakovali. Někteří rádi (ČTK, Právo, Novinky, veřejnoprávníci v TV a rozhlase), některým je to jedno a jen opakovali. Nevím, která skupina je horší.

Pete Brich 26.6.2007 14:46

Poslouchal jsem ČRo 6 zprávy před demonstrací.

Hlasatel oznamoval, že před ÚRO se demonstantů sešlo 200 - pak se zarazil a na okamžik odmlčel (asi hledal, kam mu upadly dvě nuly) a pak pokračoval. Když jsem pak viděl tu fotku, jak lezou z díry pod Hlavním nádražím, řekl jsem si - sakra, ti se namnožili.

A pak: nejdříve Václavák plný (35 000 - desinformační hra) dětí, čehož si všiml někdo, že odboráři nesli transparenty proti maturitám a nakonec ty  Wagnerovy fotky, kde jich je jen pár tisíc. Celkem dobrý odhad předvedl autor.

Záhadou je, kam se ty davy na těch pár stech metrech vypařily? Že by to byli Marťani a po poskytnutí bratrské meziplanetární pomoci Rokovi nasedli do připravených létajících talířů a zmizeli v mezihvězdném prostoru?

PB

PEJZLERKA 26.6.2007 14:04

Sečteno, podtrženo.

Ač  je  to  k  nevíře,  dnešní   počtářská  besídka    přinesla  cenné   poznání.  A  sice,  že  i  mezi  prostým   českým  lidem  se   najde  celá  řada  vynikajících  matematiků  i  statistiků,  pro  které  na  př.  vypočítání  čísel  do  tahu  Sportky,  jednoduchou  matematickou  legráckou.

belzebub 26.6.2007 14:50

Re: Sečteno, podtrženo.

to je bomba to je to nejlepsi co jsem na diskusi videl a cetl a ted si predstavte ze 3/4 tehhle poblouznencu prijelo z ostravyyyy!! tam vubec zije podivny povl bolsevicka tlupa v kazdym druhym baraku najdete stalinovu bustu nebo obraz hraha gottwalddaa pro petnik by si nechali aji chuja vyklestit a cim hur ztim lepsi pro ne zazili jsme snima dost a bylo to alarmujici HLAVNE V AMERICE ZLODEJINY PODRAZI A VECNE VZPOMINANI JAKE TO BYLO ZA KOMANCU NEJHNUSNEJSI POVL VCELEM CESKU FUJ!!!

jirka.s. 26.6.2007 18:36

Re: Re: Sečteno, podtrženo.

No je fakt, že o ostravském školství jsem neslyšel nic dobrého! Asi jsi též jeho absolvent, viď?

BARTH 26.6.2007 19:15

Re: Re: Sečteno, podtrženo.

Pane  belzezub,  Vy  počítejte  s  tím,  že  Vaše  časté  pobyty  v  protialkoholních  léčebnách  si  budete  muset  v  budoucnu plně  zaplatit.  Ničeho  se  nebojte,  budou  to jednoduché  kupecké  počty!

PP 26.6.2007 13:34

Přečetl jsem dvakrát...

Na mne dělá ten článek dojem, že autora naštvalo, jak se tu žongluje s čísly, aniž by někoho vůbec napadlo ty lidi spočítat. Dost možná se "sekl" - ale aspoň to zkusil!

Narozdíl od nás, kteří si přečteme, co se nám na net položí a pak jdeme nadávat do diskuse, jakej je to bulvár.

Nějaké "politické zadání" bych v tom opravdu nehledal...

honya 26.6.2007 16:38

Re: Přečetl jsem dvakrát...

autor má jedno dlouhodobé politické yadání, tadz už nějaké další těžko hledat, jenom pokračování v ostarkizaci, zesměšňování. Proč, s lidumilných důvodů? Udělal už něco nějaký Čech jen tak bey nároků na honorář? Řeknete mi o něm.

PP 26.6.2007 17:10

Re: Re: Přečetl jsem dvakrát...

Jestli má politické zadání - je "zprava" nebo "zleva"? Podle čeho tak usuzujete?