28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

BAJKA: Povolební

Byla jednou malá země krále Miloslava, která by dávno mohla být rájem na zemi, kdyby nepatřila dovnitř velké říše, která se jmenovala Spojené císařství. Dlužno podotknout, že to byla říše zvířecí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 25.10.2017 11:21

☺☺☺

Super.

R. Hájek 25.10.2017 9:15

Čáp a Dred

Mám tedy mnohem větší obavy z Čápa než z Dreda. Zvířátka. podle mého názoru, zvolením Čápa trochu pozbyly přirozené instinkty a zachovaly se, jako v ZOO, na kterou byly zvyklé 40 let.

Ś. Svobodová 25.10.2017 15:27

Re: Čáp a Dred

Trochu problematické. Čáp není tak moc čápem, spíše mutantem mezi čápem a jestřábem. Zato Dred řzejmě považuje ZOO za ideál k žití pro všechna zvířátka, kterým mříže nevadí. Proto se často vyskytuje ve smečce Antifa.

V. Pavelka 25.10.2017 18:45

Re: Čáp a Dred

Kalousek nařkl část ODS "Klause ml."z rusofilství , Začíná rozehrávat tanečky , o kterých ten idiot neví kde můžou skončit ,žvaní že odstoupil z vedení , ale je to jen gesto a pořád tomu šéfuje ,tomu už jde jen o jeho hubu , na výsluní , Jestli je tady nějaký antidemokrat , a rozešvávač , tak je to Kalousek .

D. Stys 25.10.2017 8:54

Hmmm...

Jelikož pana Fialu znám, a vím, například, koho si přivedl na ministerstvo školství, garantuji, že on je svým vnitřním založením ten největší vítač a eurooptimista. Paní Valachová měla úplnou pravdu, když říkala, že inkluzi vymyslel on.

Jediné, co mu brání jít s Babišem, je slib největšímu sponzorovi ODS panu miliardáři Valentovi. Jenže to nevyšlo, ve sněmovně není ani jeden Soukromník, a naopak ODS si s tímto bodovým ziskem lehce najde nového miliardáře. Pak si přibere Halíka a bude se snažit uhrát Prahu. Kdo chce kam, pomozme mu tam.

Zabránit tomu mohou jen Piráti, jejichž program je též odborně nejlepší a kteří daleko více hájí zájmy lidí (soudobé) práce, než kdokoliv jiný. Pokud jde o imigraci, hájí současný stav, což považuji za odpovídající i já. Navíc, vzpomínáte, že před časem byli kritizováni za to, že chtějí vystoupit z EU a NATO? To je v přímém rozporu s Vaším obviněním.

Přiznejte se pane Chrastino, platí Vás někdo nebo jste "méně kvalifikovaný" sám?

Ś. Svobodová 25.10.2017 15:20

Re: Hmmm...

Nechci Vám brát iluze, ale pan Bartoš se vyskytoval na demonstracích Antify a vítačů přímo s nápisem Uprchlíci vítejte, nacionalisti táhněte.

V. Pavelka 25.10.2017 18:53

No

Až se ti vyjukaní Piráti střetnou se zájmovým osazenstvem ministerstev , bude to průser , to není čajovna s trávou !?

P. Rudolf 25.10.2017 8:07

A co je nejdůležitější

že, i když trošku naštvaná, ale moudrá zvířátka, vyhnala od studánky, plné lahodné vody, svobodné a realistické (ve skutečnosti nenávistné a vše ničící) Tchoře a i modré Straky-zlodějky a hnědé Kanimůry (byť zahnat se je, díky jistému procentu hloupých Slepic a Volů mezi sebou, nepovedlo) udržela v bezvýznamnosti. Dred si je už, za pomoci Čápa a mnohých slušnějších zvířátek, pohlídá.

Dobré ráno děti

Vaše teta

Naděje

T. Hraj 25.10.2017 9:42

Re: A co je nejdůležitější

Otočte si knížku, máte ji vzhůru nohama! Bajka jasně praví, že ty "modré Straky-zlodějky a hnědé Kanimůry" zvířátka pustila ke studánce o hodně blíž, než minule.

P. Rudolf 25.10.2017 12:19

Re: A co je nejdůležitější

Asi nerozumíte textu, nic jiného nepíšu. Jen si oba budou muset počkat, zda a kdy jim Čáp dovolí se z ní i napít.

O. Zuckerová 25.10.2017 0:45

Pobavila jsem se,

souhlasně (a trochu melancholicky) se zasmála, no a teď jdu poslušně do té postýlky. Moc hezký text, díky!

J. Fridrich 25.10.2017 6:14

Re: Pobavila jsem se,

Souhlas, vtipné a výstižné..