20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

ARMÁDA: Utrženi z řetězu

Nemusíte mít složenou zkoušku z teorie řízení, abyste věděli, že ke zdárnému provozu každé organizace existuje několik předpokladů. Především je to osoba šéfa a způsob, jakým organizaci vede.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Vyhnalík 2.7.2013 3:00

Hlavní chyba je jinde

Nikdo z komentátorů si nahlas nepokládá otázku, jak došlo k tomu, že vojenské zpravodajství pracovalo na zakázku předsednictva vlády.

Přitom všichni dobře vědí o soudním řízení proti bývalému řediteli BIS a zároveň i vedoucímu pracovníkovi civilní rozvědky, Karlovi Randákovi.

Je jasné, že pokud za úspěšnými pokusy získat důvěrné materiály z předsednictva vlády opravdu stál Karel Randák (a ten to ani nijak neskrývá), nemohl být vyšetřováním úniků informací pověřen nikdo jiný, než vojenští zpravodajci.

Jak je možné, že bývalý ředitel nejvýznamnější zpravodajské služby v ČR, se po skončení svého oficiálního zpravodajského angažmá, stane "volnou čepelí", nájemným zpravodajcem pracujícím na diskreditaci vlády?

Dokáže si někdo představit, že by se bývalý ředitel CIA, nechal platit protivládní opozicí a otevřeně by usiloval o svržení presidenta USA? Problém tedy zjevně nemá pouze vojenská rozvědka, ale všechny výzvědné služby v ČR.

J. Krásenský 2.7.2013 5:13

Re: Hlavní chyba je jinde

Ano.