18.4.2024 | Svátek má Valérie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Arccos 26.2.2007 10:51

Tak!

Kdybych měl napsat rozbor tohoto problému, napsal bych ho přesně takto. Nejsem autorem, ale podepisuji!!!

Fikulda 26.2.2007 10:51

Zvrácené myšlení

V dnešní době, je velikou módou  nadávat a jinak ošočovat Ameriku.Ale ať se to někomu líbí nebo nelíbí, právě to, že Američané jsou a  mají na to ,nám tady umožňuje na ně svobodně nadávat, svobodně vyjadřovat svoje názory, cestovat po světě, mít informace jaké chcete a hlavně tady používat NET bez omezení. Kdo chce tvrdit, že to není pravda, tak neví o čem je řeč , nebo jenom lže. Celý svůj život , jsem prožil ve stínu českých  komunistů , sovětských základen s instalovanými raketami a s dočasně dislokovanými sovětskými vojsky.Z cela odpovědně mohu říci , že klidně budu spát já i moje vnoučata s Amerikou za zády! Zatím jenom Amerika je schopná zajistit v současné době klid a demokracii. Ale všichni , musíme počítat s tím, že každá sranda něco stojí.Ani Amerika a už vůbec né Rusové a ostatní, nedělají nic zadarmo.Ještě jednou opakuji, raději mít za vraty Američany,(ne vše co dělají se mi líbí), než ruská vojska ,nebo islámské sebevrahy.   Pokud , někdo považuje život v naší republice, za tak nesnesitelný a omezený, může se vystěhovat třeba na Kubu nebo do Severní Koreje.Tam je přece pohoda !

Ske/ptic/us M/aximus 26.2.2007 11:00

Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Mně se tu žije docela dobře bez USA i Ruska a nemám pocit, že těmto dvoum velmocem cokoli dlužím a už vůbec ne, že se mně či komukoli jinému bude žít lépe, když si je nastěhuji domů.

Vy jste jen další z kolaborantů, kterému nesedl jeden pán, tak sem tahá druhého. Germanofilové, rusofilové i amerikanofilové jsou stejná pakáž. :-/

Fikulda 26.2.2007 11:05

Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Nemohl.Potvrzuje se, že nevíš o čem je řeč.A máš pravdu jenom ty. Všichni ostatní jsou hlupáci. 

Sk/epticus Max/imus 26.2.2007 11:15

Re: Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Nebudu Vám to vymlouvat, zařadil jste se sám. ;-P

jirka.s. 26.2.2007 11:38

Re: Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Fikuldo, Vy jste ještě nečetl Sebrané septikovy spisy? Tady máte ukázku:

Když s.e.r.e.t.e. při zdi vy, tak s.e.r.o.u. všichni, že. Reálně blbý AeroKarle,Plzáku žvaníte z cesty,:   Vylezla z něj slizká nechutnost jako vždy.:   Nic tak nepotěší jako dementní názorový oponent, který se ode mě distancuje.    Říká pes uvázaný na řetězu v USA :   Tak jste si zase ulevil, Marate:  To jen h/a/j/z/l/í/c/i Vašeho druhu rádi pomlouvají, aby si obhájili sami před sebou vlastní připosranost.       Celá zasraná kolaborantská famílie, ještě že se ten biologický odpad nerozmnožil.   USA jsou pořád vlkem ,   J. Horáku, Vy jste prostě duší řiťolezec a ustrašený kolaborant,:   Ubohé i na Vás Fake Čechu: / Udělala byste lépe, Hltačko pyje, kdybyste pochopila, co je odpovídající příměr       Nejste nedůvtipný, ale zcela blbý.:   Milá úchylačko,:   Zajímavé Doležal své s/r/a/č/k/y na NP zveřejňuje denodenně a:   Naučte se pořádně číst a psát ujetý primitive:   Zdementnělý uštěkaný pes se opět dožaduje nakopnutí :-)))

 USA jsou pořád vlkem ,   J. Horáku, Vy jste prostě duší řiťolezec a ustrašený kolaborant,:   Ubohé i na Vás Fake Čechu: / Udělala byste lépe, Hltačko pyje, kdybyste pochopila, co je odpovídající příměr       Nejste nedůvtipný, ale zcela blbý.:   Milá úchylačko,:   Zajímavé Doležal své s/r/a/č/k/y na NP zveřejňuje denodenně a:   Naučte se pořádně číst a psát ujetý primitive:   Zdementnělý uštěkaný pes se opět dožaduje nakopnutí :-)))

Fikulda 26.2.2007 11:45

Re: Re: Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Hezký. No, tak jsi se tady broučku vyblinkal a zalez zpátky do díry.

jirka.s. 26.2.2007 11:56

Re: Re: Re: Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

No, konec konců, je to tvůj problém. Mášli touhu se přiřadit k septikovi, tož si posluž!

Fikulda 26.2.2007 12:09

Re: Re: Re: Re: Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Možná jsem to pochopil,zcela opačně než to bylo myšleno.Ale bylo to nad moje síly.

jirka.s. 26.2.2007 13:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pro vysvětlení!

To byl pouze nepatrný výběr ze septikových "myšlének", kterými obšťastňuje, každého, kdo má IQ vyšší než on, což je v podstatě každý!

Karel 22 26.2.2007 11:12

KOLABORANT?

Opravdu chcete srovnávat přítomnost 100.000 rusů s tankama s posádkou 200 lidí kolem jednoho radaru? Uvědomte si, že za komunistů zabavovali lidem i psací stroje a vy si vesele plkáte na webu a nazýváte kolaboranta někoho, kdo má s bolševiky špatné zkušenosti.

Sk/epti/cus Ma/ximus 26.2.2007 11:24

Karle 22,

princip je stejný, zdůvodnění a počty přítomných vojsk nedůležité. Důležitá je sféra vlivu a strategická pozice ve středu Evropy.

Skutečně je mi lhostejné, jaký má kdo důvod kolaborovat. Pro mě je takový důvod za současné situace neomluvitelný. Ostatně, kdo měl kdy dobré zkušenosti s komunisty? 8-o

jirka.s. 26.2.2007 11:43

Re: Karle 22,

No tak se s námi poděl s těmi svými! Nevzali tě snad do pionýra.? Skutečně by mne ty tvoje "zkušenosti" zajímaly, když s tebou fotr ještě v sedmdesátém roce mlátil o plot!

Charlie 26.2.2007 12:45

Re: Karle 22,

Důležitá je sféra vlivu a strategická pozice ve středu Evropy.  Ano a já chci aby ji měli civilizovaní Američani a ne Rusáci, jejichž necivilizovanost jsem zažil na vlastní kůži.

Fikulda 26.2.2007 11:23

Re: Fikuldo, nemohl byste se odstěhovat na území milovaného Velkého bratra Vy?

Ještě dovětek.Používáš rádoby latinské jméno,tváříš se jako latinofil a přitom o všech filech říkáš, že jsou pakáž.Ty, se synku zmůžeš jenom na urážky.

Ske/pticus M/aximus 26.2.2007 11:29

Latinofil? :-)))

To je vážně dobré ;-D

Mimochodem je to prostě jen přezdívka a schválně s chybou ;-P

Ostatně nemáte argumenty Vy a proto se chytáte takovýchto prkotin.

Fikulda 26.2.2007 11:53

Re: Latinofil? :-)))

Konečně, jsem to pochopil, všechny chyby jsou schválně.A argumenty mám, já jsem si to tady prožil.

Pavel 26.2.2007 11:10

Re: Zvrácené myšlení

Záleží, jak se na tu svobodu člověk dívá. Nicméně proti teroristickým atentátníkům nám nepomůže ani to, kdyby tu na jednoho čecha byl po zuby ozbrojený američan.

Karel 22 26.2.2007 11:16

Takže nějakou tu raketu necháme přilítnout a nebudeme nic dělat?

Radar je úplným minimem, které můžeme udělat. Pokud chceme udělat ještě méně, to jest NIC, jsme jen banda líných zbabělců, kteří by si zase zasloužili KOMUNISMUS: Ale se vším všudy - tedy třeba i konec diskuzí na internetu.

demokrat 26.2.2007 11:35

Re: Takže nějakou tu raketu necháme přilítnout a nebudeme nic dělat?

Norsko je proti základnám u nás a Polsku, takže jsou zbabělí a zaslouží si komunismus ?. Proč se Norové necítí ohroženi, aby stavěli raketové základny a my se musíme bát ?

Pavel 26.2.2007 11:39

Re: Takže nějakou tu raketu necháme přilítnout a nebudeme nic dělat?

Hledáte v mé reakci něco, co tam vůbec není. Já jsem proti matení lidí řečma, jak nás ten systém ochrání. Proč nikdo natvrdo neřekne, že pokud nechceme aby se na nás všichni vy... jako při mnichovu, tak tady američanům ten radar postavit musíme.

Fikulda 26.2.2007 11:42

Re: Re: Zvrácené myšlení

Já nevím, jak se na svobodu díváš ty, ale pro mne to znamená to co jsem napsal.Nikde jsem se nezmýnil o tom, že chci aby tady bylo deset milimonů Američanů.Jenom tvrdím, že pokud můžeme udělat něco prpti expanzi Východu,tak bychom to udělat měli.

Pavel 26.2.2007 12:00

Re: Re: Re: Zvrácené myšlení

Jenže pokud bude chtít východ expandovat, tak určitě ne raketami. Zatím co evropa vymírá díky nové době a novému životnímu stylu, který nám přinesla revoluce, tak na dálném východě je tomu přesně naopak. Může to trvat deset, dvacet let, možná více, možná méně, ale stejně proti východu nic nezmůžeme. Myslím že Evropa vzhledem k svému myšlení má osud spečetěn. Tak jak už v dějinách jiné na svou dobu vyspělé civilizace zanikly rukou méně vyspělou, tak i nás převálcují barbaři z východu. Leda bychom byly ještě barbarštější a pustily jim tam nějakou atomovku preventivně.

Je ale i jiná varianta. Určitá skupina muslimů věří, že z nebes přijde mesiáš a navždy změní svět. Možná právě proto se vyrábí rakety a bomby.

demokrat 26.2.2007 11:31

Re: Zvrácené myšlení

v ir9ku, Afghánistánu a Kosovu je také pohoda pod US správou a dokonce za přítomnosti US vojáků, jako chceme tady.

Marat 26.2.2007 12:04

Re: Re: Zvrácené myšlení

"demokrate",jestli vy jste demokrat,tak já jsem svatý Petr.

Ivanhoe 26.2.2007 17:21

Přihazuji jedno pořekadlo

z 80. let, kdy už to začínalo vypadat nadějně s Reaganovým uzbrojením CCCP, kdy bolševici sípali vzteky při pomyšlení na americké rakety: "Lepší Pershing za komínem než komunista v kuchyni!" Myslím, že je plně použitelné i pro dnešní dobu.

MLOK1 26.2.2007 10:36

KONEČNĚ ROZUMNÝ ČLÁNEK!

Díky za dobrý článek s rozumnými argumenty!

       Plků od různých "kecálistů" s nulovou informační hodnotou tu už byl nadbytek.

Pavel 26.2.2007 11:07

Re: KONEČNĚ ROZUMNÝ ČLÁNEK!

Jak včem, spíš si ten článek odporuje. Na jednu stranu vyzdvihuje protiraketový deštník a na druhou stranu říká, že Írán rakety typu ICBM nepotřebuje, že je skopen zasáhnout Prahu mezikontinentální střelou. A jestli alespoň trochu autor zná to o čem píše, tak ví, že protiraketový deštník ničí rakety mimo atmosféru. Vzhledem ke vzdálenostem je pro ČR tento systém z hlediska obrany bezcenný. Jinou věcí je politické spojenectví, s tím souhlásím. Radarovou základnu ano, ale pouze se systémem Patriot.

radek 26.2.2007 11:20

Re: Re: KONEČNĚ ROZUMNÝ ČLÁNEK!

No moc si neodporuje, to jenom vy nevíte, co je to ICBM. ICBM = intercontinental balistic missile = mezikontinentální balistická střela. Jinak mimo atmosféru (resp. na okraj atmosféry, kde mají operovat ty interceptory) vystupovaly i ty hloupé SCUDy s prodlouženým doletem, které střílel Irák na Izrael. Pokud vím, tak vrchol jejich dráhy byl ve výšce někde kolem 80-100 km.

Radarová základna s radarem GBX a systém Patriot spolu nijak nesouvisí (každá baterie Patriot má svůj naváděcí radar), leda že by ty Patrioty tvořily součást protivzdušné obrany toho radaru.

Pavel 26.2.2007 11:49

Re: Re: Re: KONEČNĚ ROZUMNÝ ČLÁNEK!

Samozdřejmě, že systém Patriot je míněn jako součást protiletecké obrany. Pokud jde o Rakety SCUD, nebo rakety vyvíjené Íránem, tak ani jeden typ nebude v dané výšce dostatečně dlouho, aby je antiraketa mohla zničit (pokud poletí na naše území).