24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Strakoš 27.4.2010 6:08

Rušení zdravtních pojišťoven

A zrovna rušení pojišťoven se mi líbí - osobně tam za těch X let konkurenci a přínos pro pojištěnce moc nevidím - všechny musí poskytovat stejnou službu, rozdíly jsou minimální. Pokud už nějaká výhoda existuje, např. příspěvek na cvičení, pak je do roka zrušen.

Pokud by to někdo myslel s úsporami vážně, pak pojišťovny zruší a nahradí jediným místem k výběru daní (nikoliv, že na jednom místě budou vybírány všechny formuláře, ale že bude jenom jeden formulář pro zdravotní, sociální a daňové přiznání) - to, kolik si pak stát vezme na zdravotní péči stejně neovlivním.

V. Bok 27.4.2010 1:32

Ba ne, zveřejněné programy

jsou asi nejpřijatelnější za posledních , no 15 let. Není tam nic, co by mimořádně pobuřovalo a co by se nějak nedalo splnit. socani slibijí sice bombasticky, asle nic moc a ODS snad upustila od fantasmagorií Vlasty Tlustého. Ale Kocourek je značně nejistý a neumí argumentovat. Tůhle ho smetl i ten strejda Urban. A to není dobrá vizitka.

O TOP nemá cenu mluvit. Kalousek, autor největšího schodku v dějinách tohoto státu fakt moc důvěry nebudí. A spící kníže svými rozšafnými řemi je už dost za zenitem. Dost. Nezná program ani vlastní strany.

V. Kain 27.4.2010 8:11

Re: Ba ne, zveřejněné programy

Soudím dle vašeho příspěvku,že budete volit čestné lidi jako Vlček,Kraus,Gross a další.

R. Langer 27.4.2010 11:35

Re: Ba ne, zveřejněné programy

Asi čteme každý jiné programy...

V. Bok 28.4.2010 0:57

Re: Ba ne, zveřejněné programy

Vy čtete programy? Že bych nebyl sám?