28.3.2024 | Svátek má Soňa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ex 8.11.2006 19:05

souhlasím

Velice zajímavý článek.Pro mnohé diskutující obtížně pochopitelný,především pro nejraději na dluh žijícího buvola.Ale zajímavý.Dle mého soudu je naprosto pochopitelné a logické,že po 6 měsících každodenního servírování Paroubkovy sebestřednosti,neomylnosti při často se měnících názorech a to diametrálně toho začínají mít první inteligentnější,spíše středoví než levicoví voliči dost a začínají se odklánět.Nadále však platí,že hlas obyvatele nového kontejneru má stejnou váhu jako hlas vysokoškolského profesora.

Yesir 8.11.2006 21:22

Re: souhlasím

Já si na rozdíl od autora nemyslím, že to Paroubek nevidí. On chytrý (vychytralý) bude dost, ale je otázka zda má jinou cestu. Jiná cesta je možná dlážděna šibaly, tedy zloději a to může být dost blízko okolo Ruzyně a tude se mu zřejmě nechce.

Malý Aston 8.11.2006 18:27

Šéfové politických stran a jejch strach ze svých členů!

Jsou politické strany různé.Každá má svého člena nebo přívržence.Je těžké vysvětlovat něco někomu ,co nechce přijmout.Ano volby dopadli tak,že někteří se opřeli o KSČM a někteří to odmítají.V poslanecké sněmovně je 100:100,přeběhlíky nepočítám.Nikdo není schopen něco vytvořit,vždy se narazí na KSČM. Pro některé občany,zejména ty,kteří vládu jedné strany museli prožít,je tato strana nepřijatelná,pro druhé je přijatelná protože bez KSČM nejsou nic.Nějaké morální zábrany byly dávno opuštěny.Ono se vlastně zapomělo,co vadilo občanům do roku 1989.Situace může být řešena tím,že se nechají občané aby se rozhodli.Zvolí levici,bude vládnout ČSSD+KSČM,nezvolí levici,bude vládnout někdo jiný.Prosté a čisté řešení.Jenže to nejde.Který předseda prohraje,bude vyměněn a to nemou stávající předsedové dopustit.Takže každý předseda politické strany,která nechce předčasné volby,nebo říká ano ale vzápětí si klade podmínky se nových voleb bojí. Když se bojí svých členů,může vládnout všem občanům?

www racek 8.11.2006 16:33

hmm, za neúspěchy vlády může opozice ...

toť skvělá nová myšlenka ... holt hvížďala je machr.  světovej unikát.

jirka.s. 8.11.2006 17:40

Re: hmm, za neúspěchy vlády může opozice ...

Ještě ti na to v  EGAPu nepřišli, jak zneužíváš na té vrátnici služební počítač?

LV 8.11.2006 16:10

ne zcela úplné

Trochu mi v té amalýze chybí volič. Tedy přesněji řečeno to, co si socani od dob M.Zemana pěstovali, množili a rozšiřovali. Mám na mysli lidi (ne až tak přemýšlivé), kterým se od poloviny let devadesátých sugerovalo a podsouvalo že: bohatství = lumpárna a zločin, k penězům vede jen tunel a podvod. Poctivý se pozná podle chudoby.. Tak a podobně si řada předsedů ČSSD rozšiřovala řady sympatizantů, neb kdoby se necítil chudý, že (když má soused to nový auto, lump..)?

V této pečlivě pěstované vrstvě se všemožně a usilovně podporovaly špatné lidské vlastnosti, jako závist a nepřejícnost, a také se jim občas "podhodila kost" ve formě nějaké dávky. V šiku byli mediálně udržováni termíny jako tuneláři, mafiáni, podvodníci a pod., kteří tyjí z jejich mozolů, "jinak to není možný, že pani..." Tak se stále rozšiřovala skupina nespokojených remcalů, požadujících, aby už konečně (ONI, ti nahoře) zařídili , aby se měli všichni dobře.

Paroubek pak dodal všemu korunu. Zcela cynicky rezignoval na jakýkoli program, a mezi kýbly špíny a nebývalé sprostoty jen demagogicky strašil a strašil, co všechno "se bude muset platit". Jeho úspěch spočíval i v tom, že k části věrných voličů ČSSD, stále ještě pracujících, vylovil i velkou část komunistického rybníka remcalů a nespokojenců, programově parazitujících na dávkách, které ujišťoval, "že mají nárok..."

Paroubek je vřed polistopadové politiky. Je to hnis, spína a podraz. Ale on jen bezskrupulosně sklidil, co bylo za více než deset let zaseto. Celé to dlouho pěstované pole závisti, nenávisti k úspěchu a dlouho pěstovaného přesvědčení, že už tím, že žiju tak mám přece NÁROK...!

jirka.s. 8.11.2006 17:43

Re: ne zcela úplné

R^R^R^Naprosto pregnantně napsáno, není co dodat!R^R^R^

Malý Aston 8.11.2006 18:12

Re: ne zcela úplné

Naprosto souhlasím,dobře napsáno,je to pravda.R^R^

penzista 8.11.2006 14:23

Pane Autore,

zapomněl jste, že Paroubkova touha po moci je tak bezmezná, že pro její získání je ochoten udělat cokoliv, bez ohledu na potřeby této republiky. Pokud nebude mít moc, tak mu může být republika ukradená a potom vlastně také, protože si s ní bude dělat to co on chce.

Buvol 8.11.2006 14:34

Re: Pane Autore,

"Paroubkova touha po moci je tak bezmezná" ... vy, dědku, jste živoucí důkaz toho, jak funguje propaganda! Paroubka jste viděl ledatak v TV, když jste našel brejle, ale to vám nebrání papouškovat ODSácké kecy! Jsem zvědav, co budete dělat, až vám skokově zvednou nájem a rovnou daní ceny potravin .....

alois 8.11.2006 15:29

Re: Re: Pane Autore,

Ale jděte, vy bú-vole. To co jste zde předvedl vy, je právě typickým produktem Paroubkovské propagandy. Prosím, přečtěte si někdy také něco jiného, než oranžové brožurky.

Žulový Aston 8.11.2006 16:33

Re: Re: Re: Pane Autore,

Aloisi, myslíte výplod chorého Topolánkova mozku, který má oranžový obal? Jasně, máte pravdu. Též jste z toho zblbl, že?

muadib 8.11.2006 16:33

buvole

Váš nick hovoří za vás. Místo argumentů jen urážky. Víc neumíte ?

Kulak 8.11.2006 16:54

Buvole, buvole ...

Buvole, my říkáme: silný jako býk a taky tak chytrej. Přečtěte si dnešní zprávy na MF o tom, jak Paroubek očistil Krause. To nejlépe vypovídá o tom, máte-li pravdu Vy nebo pan Hvížďala.

maruš 8.11.2006 17:01

Re: Re: Pane Autore,

vy tedy přemýšlíte jak za komanče, pořádně se napráskat bůčkem, levný nájem a v televizi majora Zemana a mámo, podej to pivo.

Jenže jako za komanče, pytlík je prázdný, komanči proto padli, že už nestačil bůček a socani taky rozdali co šlo a zbyly jen dluhy.

Holt to budeme muset vrátit i my, co jsme nikdy žádný dávky na děti ani na bydlení nedostali.Žádnej stát vám nezaručí levný bydlení a bůček jen proto, že jste ho zvolil.

jirka.s. 8.11.2006 17:36

Buvole (nomen omen)

Že většina z nás diskutujících zde na Psu viděla trojjediného jenom v televizi, o tom asi nemá nikdo pochybu. Co se týká mně jsem tomu jenom rád. Za to tobě musely z jeho rekta trčet už jenom žebříčky od bačkor, tak důvěrný vztah s ním asi máš, viď?

Tomas238 8.11.2006 19:35

Re: Buvole (nomen omen)

JÁ HO VIDĚLA NA VLASTNÍ OČI ...HMM, O NIC JSTE NEPŘIŠLI JESTLI HO ZNÁTE JENOM Z TELEVIZE NEBO INTERNETU :-/

Procházka 8.11.2006 13:33

Proč se tak chová?

Ono to bude všechno daleko jednodušší. Za prvé se bojí vězení. Aby se do něj nedostal, tak v tom má peníze (za ten jeden či dva hlasy nad 100). A to všichni vědí, proto se zoufale brání aby nedostal možnost sestavit vládu, protože by důvěru dostal.

Xaver X.X. 8.11.2006 14:57

Jak to víte, že dostal?

Svěřte se s fakty, nebo jenom tak meditujete?

Procházka 8.11.2006 15:17

Re: Jak to víte, že dostal?

Vždyť by to byla nejrychlejší cesta k předčasným volbám ..tak proč ho nenechat vybouchnout? Samozřejmě že jméno/a neznám, tak jen tak medituji. Vy víte proč mu ten pokus nechtějí dát?

jerry 8.11.2006 13:21

Zajímavá analýza,

řekl bych, že autor se snaží být nestranný a docela se mu to daří. No doufejme, že Paroublb bude už brzy jen vystupovat s Krampolem v pořadu ,,Besídka žáků zvláštní školy, " a bude ve spolupráci se slavným bavičem psát humorné povídky typu:,,Jak jsem nebyl pověřen sestavením vlády." No a my na NP budeme nadávat na falešného a prázdného pana premiéra.

Žulový Aston 8.11.2006 16:41

Re: Zajímavá analýza,

My ne, to Klaus.

jirka.s. 8.11.2006 17:47

Re: Zajímavá analýza,

Jerry, prosím Vás, nestrašte! Všechny ty pořady by se mohly objevit v televizi a to už by mi pak té stovky nebylo jenom líto, ale už by mne to pěkně sr*lo, že ji musím platit.

Delfin 8.11.2006 13:07

A jak by se na místě Paroubka zachoval Topol?

Viz: Delfin Re: 13:00 hod

J. T. 8.11.2006 12:59

Dobré a zajímavé

Úloha médií při vytváření obrazu tří posledních socdem premiérů je kapitola sama pro sebe. A zajímavé vždy bylo sledovat, jak sami novináři tomuto obrazu věří, i když ho několikrát sami přemalovali.

ondys 8.11.2006 12:58

Co znamená "Velká strana" při nechuti občanů se organizovat?

Vize kvalitnější společnosti s odkazem první

republiky se stane bludem, pokud se do ní vloudí

normalizační představy o přežití pod vládou

údajně silné strany na úkor morálních

hodnot i potomků.

Buvol 8.11.2006 10:46

Prapodivný článek....

Řekl bych, že tou "obsedantní neurózou" a to vůči panu Paroubkovi trpí především pan Hvížďala sám! Pan Paroubek je velmi inteligentní člověk, který jako politik jedná naprosto racionálně! Velmi dobře např. formuluje (a jak kdo formuluje, tak také myslí), viz včerejší pořad Martina Veselovského na Radiožurnálu... Jest-li dojde ke třetímu pokusu o sestavení vlády a bude ho mít pan Paroubek, jsem přesvědčen, že bude mít úspěch ..... Všimněte si, že jeho soupeř pan Topolánek nejenže formuluje špatně, ale má i podivně nejistou řeč těla .....

prapodivný fanda 8.11.2006 11:58

Re: Prapodivný článek....

Jiří Paroubek je  v  y s o c e  inteligentní a navíc jeho řeč těla má všechny znaky dvacetiletého hocha ale mozek dvacetiletého hrocha.

AeroKarel 8.11.2006 12:09

Re: Prapodivný článek....

Pravda, jeho slavný povolební projev neklamně svědčil o brilantním myšlení a formulování .......

Hvížďala bud realitě blíže ........

jerry 8.11.2006 13:16

Re: Prapodivný článek....

;-D;-D;-DNo Vy jste ale vtipálek. Je zajímavé, že na hodnocení Topola bychom se my dva shodli, jenže já tvrdím, že Topol by snad bez hrůzostrašného Paroublba nemohl ani existovat. Zmizí -li tento přízrak, ukáže se Topolova neschopnost.