20.4.2024 | Svátek má Marcela


Diskuse k článku

VZPOMÍNKA: Jak se řehtat skoro všemu

Třetí lednové pondělí, které letos vyšlo na sedmnáctého, je prý nejkrizovější den roku; samo sebou jak pro koho. Zatímco jeden páchá bilanční sebevraždu, druhý je uprostřed plné práce na románu (nejlepší terapie) a ten třetí pije v Alpách džin s Ester Ledeckou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Žaloudek 9.2.2022 17:11

Jak to, že jsem tento článek už četl? A to neříkám jako vtip!

M. Stanovský 13.2.2022 3:19

Vždyť je to vzpomínka.

J. Hajský 9.2.2022 11:21

Když jsem se v roce 1977 přistěhoval do menšího pohraničního městečna, zrovna se tam stavělo sídliště. Některé paneláky byly už dostavěné a zabydlené a tak za mnou jednou přišel soused a řekl: "Jseš madej (kde jsou ty časy), založili jsme tady uliční výbor, pojď mezi nás. Scházíme se na Pohraničním oddělení VB".

Tak jsem tam přišel a stal se členem uličního výboru. Čtenem výboru byl i major T., náčelník oddělení. Asi po třetí schůzi, když se probralo, co bylo třeba tak se začaly vyprávět vtipy. Já, stare vů,l jsem začal říkat vtipy o policajtech, které tenkrát začaly dost frčet. To několikátem vtipu si vzal slovo major T. a zeptal se: "Vite kolik je vtipů o policajtech?" Mlčeli jsme a on pravil: "Žádnej, všechno je pravda".

Z této jeho věty a z toho, že jsem za vyprávění takových vtipů neměl nikdy žádnou polízanici vyplývá, že i policajti mají smysl pro humor.

V. Kolman 9.2.2022 10:52

Kdosi moudrý prohlásil:

"Den, kdy se člověk nezasmál je třeba považovat za ztracený!!"

R. Polášek 9.2.2022 9:14

JJ, člověk musí být mladý, aspoň duchem a bezstarostný.