25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jerry 7.10.2006 23:38

No hurá,konečně příjemné čtení.

Já mám podobný zážitek,jako študáci jsme jeli v létě autem s kámošem do Dolomit, v Alpách v Rakousku jsme přespávali v mým Favoritu, který se najednou začal otřásat. Kouknu z okna, a dívám se do očí krávě. Pak mi někdo říkal, že ony se rády otíraj o auta,svědí je totiž kůže a chtěj se podrbat.Ale pište dál,je to lepší čtení, než od nás ješitnejch a hrozně chytrejch chlapů.

Jaka 7.10.2006 18:55

Príma, Andulko,

taky jsem jednou jako předškolní dítko utrpěla řádný šrám na sebevíře, když velké množství hovězího mě svými "zlými" pohledy zahnalo na strom, odkud mě až po dlouhém čase vysvobodil strejda. Všichni nechápali, kde jsem se s nákupem vajec ztratila. Všechny jsem ale vypotřebovala coby munici k odehnání těch příšerných funících přežvýkavých obrů. Já neprchala, děsem jsem zcepeněla.

Xaver X.X. 7.10.2006 15:19

To je milé osvěžení a je to o NĚČEM, co má smysl a půvab...

:-)

Alex Juchelka 7.10.2006 2:29

Pěkné...

Připomnělo mi to má vlastní 'mladá léta'. Jestlipak jste někdy krávu (úspěšně; ručně) podojila? Já ano, i když jinak člověk zcela městský, a jsem na to dodnes patřičně hrdý, pokaždé, když šahám do regálu pro mléko v krabici... ;-)

lesov 7.10.2006 10:15

Re: Mě se to taky líbilo...

Až na to, že v tom regálu, v krabici, rozhodně neni mléko...! ;-( Mléko dnes, jen když si vlastnoručně podojíte. ;-)

Patron Divný 7.10.2006 12:45

Re: Re: Mě se to taky líbilo...

Jenže na to tzv. mléko už jsme si všichni zvykli natolik, že z toho skutečného by se mnozí z nás po...

Alex Juchelka 8.10.2006 3:09

Re: Re: Mě se to taky líbilo...

Já v 'mojí' krabici rozhodně mléko mám...

Klaun Parafín 7.10.2006 0:59

Ano, teplý dech kecající krávy na prokřehlost těla ve spacáku,

toť téměř božská mana... Anko, jsi to opravdu ty? Tomu se nedá věřit ani při úplňku...

(Nehodí se tento sebomonočlánek do "podrbání"?)

Pavel Pávek 7.10.2006 0:38

KRAVAJZNY JSOU PŘÍJEMNÁ ZVÍŘATA

Jednou ráno vyrazím vyfotit východ slunce. Pochopitelně vlezu na pastvinu, jevící se prázdnou. Najednou stejné funění a dvě krávy přišly pokecat. Zkontrolovaly obrázek na displeji, pohovořily o fotografii a ještě mi uklázaly nejvhodnější stanoviště pro pozorování toho východu slunce. Patrně jsem nebyl první fotograf, který se o něj na Šumavě zajímal.:-)

Jiří Wagner, redaktor 6.10.2006 22:12

UPOZORNĚNÍ

Dovolujeme si upozornit ctěné čtenáře, že pro nezávazné tlachání byl na Neviditelném psu vytvořen chat nazvaný Psí podrbání (odkaz výše). Věříme, že se tak předejde případným konfliktům a někteří čtenáři se nebudou zbytečně rozčilovat a vinit redakci Neviditelného psa z - podle jejich názoru - nepřípustných zákroků jen z toho důvodu, že si nepřečetli tučně vytištěný text pod oknem pro vkládání komentářů. Redakce by uvítala, kdyby byl prostor pod článkem věnován pouze seriozní diskusi k tematu nastolenému článkem. Děkujeme za pochopení.