29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

RECENZE: Břitva, holič a lidožrouti z Londýna

Doktorka práv a někdejší ministryně české vlády, která teď kandiduje do senátu (Daniela Kovářová) zajistí každý rok hru či muzikál pro část české advokacie. Není puntičkářka, i mísí lektvar jednak z právníků, jednak z osob mimo cech. Těch bývá, pravda, méně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Farda 15.5.2022 14:35

Pane Fencle ještě kontrolní otázka - a přitiskla se? ;-)

J. Plzák 15.5.2022 9:03

uncut-news.ch: katastrofální výsledky očkování v Austrálii a v Izraeli. Počet úmrtí rapidně stoupá.

Chcete víc?

J. Plzák 13.5.2022 16:12

Z uncut-news:Společnost Pfizer na základě chybné studie na myších zjistila, že vakcína Corona je bezpečná a účinná pro těhotné ženy, uvedla novinářka Naomi Wolfová. A to navzdory údajům amerického ministerstva obrany, které ukazují, že těhotné ženy ve službě trpí vážnými vedlejšími účinky v masivním měřítku.

Kromě toho byly z klinických studií společnosti Pfizer vyloučeny těhotné a kojící matky. Nebylo jim dovoleno se zúčastnit, řekla Wolf.

T. Hraj 13.5.2022 14:33

Přistihl jsem se tuhle jednou, že mi vlastně vadí příběhy 1) u kterých se nejsem nějak schopen ztotožnit (a fandit) hlavním hrdinou a 2) které jsou bez happy endu.

Vím že existuje spousta art filmů a hlubokomyslných, složitých románů, divadelních her atd. Ale myslím, že výše uvedené platí v nějaké formě i pro ně. V opačném případě jsou ta díla totiž odtržená od člověka, od humanity jako takové, nedávají vlastně žádný smysl, jsou, jak říká autor, úchylná.

D. Uhlár 14.5.2022 5:47

Mě vadí hloupé příběhy a propagandistické příběhy. U imbecila hlavního hrdiny vždycky můžeš sledovat, jak se s ním vypořádalo jeho filmové okolí a tím nastavit ( souhlasně nebo opozitně ) svoje reakční šablony pro setkání se svým vlastním imbecilem ( třeba ).

Z. Lapil 13.5.2022 10:00

Já jen - s tím sezením na kraji pro případ požáru opatrně. Přinejmenším v Semaforu: https://www.youtube.com/watch?v=xVIdcLQqpsQ.

A díky za exkurzi. Potvrdila mi, že nic nového pod sluncem. Rádoby scifistických povídek na téma "člověčina is the best" jsem četl několik. Pokud to nebyla pokaždé ta samá, kterou jsem opakovaně zapomínal.

I. Fencl 13.5.2022 17:22

:-)

J. Farda 15.5.2022 20:03

Kdo je sudí, tak ať zůstane sedět, ať ví, jaké to je! ;-)Pane Lapile, díky! :-)