23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JiB 10.5.2007 9:30

Fascinuje mne,

že autorka se rozhořčuje nad skutečností, že když se na kole producíruje po ranveji, tak ji zlotřile ohrožují operující létající aparáty:-D. Jenom bych se chtěl zeptat autorky - lajsknete si to třeba na Ruzyni?

A jinak, stejně jako v Hoškovicích, i na letišti Hradčany u Mimoně působí místní aeroklub a UL létavci, takže primárně na provoz mají fóra oni. Motorkáři, modeláři a autaři jsou jen "načerno" přivaření......

Viktor Janeba 10.5.2007 9:49

Re: Fascinuje mne,

E-e, neni to nacerno. Aspon v Hoskovicich ne. Kdyz jsem tam byl testovat auto na zavody (mluvim o RC aute, jen pro sichr), prijel mistni letistni borec. Zeptal se, jestli jsem clenem mistniho RC klubu, ja rekl ze ne, on mi napsal povolenku za 50 Kc a bylo hotovo.

quetzal 9.5.2007 23:07

takové milé neškodné psaní a tolik agresivních komentářů???

pobavil jsem se dobře, myslím si své a děkuji autorce, že si dala tu práci a něco nám předhodila. Spousta těch hovádek božích si to fakt nezaslouží.

Michal 9.5.2007 22:16

Při jedné podobné výpravě někdo navrhoval, že sní psy.

Navrhuji doktorovi sníst cestou do Doks feny.  

Díky zveřejnění tohoto článku bude jistě brzy omilostněn. ;-)

PetrK 9.5.2007 18:06

To je ale výlev!!

Druhého dílu se raději vzdejte sumasšédšaja.

Jojin 9.5.2007 16:21

Smutný poznatek

Má dcera udělala nedávno autoškolu.Vzal jsem tedy auto,posadil jsem ji za volant a sedl si vedle ní.Vyrazili jsme.Dokud se jednalo o běžný provoz bylo to dobré ale v okamžiku kdy jsem jí řekl že má odbočit vpravo,tak bylo zle.Jednalo se o odbočku která se tak trochu vracela proti směru jízdy,místa spousta.Nastalo to že odbočila o cca 90°a jela rovně,že silnice pokračuje o dalších cca 60°jaksi nevzala na vědomí.Nebojte se,dostala rázný pokyn"brzdi"a zastavila včas.Na dotaz co dělá odpověděla:"...já nevěděla že to pokračuje tamtudy."No a závěr?Budu ji trpělivě trénovat,určité buňky k řízení má a snad v budoucnu pochopí že cesty vedou různými směry....;-)

Aaron 10.5.2007 0:12

Re: Smutný poznatek

...copak, to by ještě ušlo. Já bych dodal, že mám přítele, který při zkušební jízdě v autoškole na pokyn instruktora "a tady zahneme doleva" zahnul okamžitě doleva bez ohledu, že tam nebylo kam zahnout a způsobil úžasnou nehodu. Pozdějším výčitkám se bránil s tím, že mu instruktor výslovně nařídil zahnout teď a tady. Disciplína musí bejt!

Volkswagen 9.5.2007 16:00

Kuřivody

Madam když jste pitomá tak to nedávejte tak moc najevo. Jestli jste z letiště dojela až do Doks tak jste musela jet už přes Hradčany.

Za druhé když už vyjedete na civilní letiště tak co se herdek filek divíte že tam přistávají letadla?

VladaPing 9.5.2007 20:31

Re: Kuřivody.....Doksy...

Doks (Doksů , Dokes ?) je víc. Jedny jsou u Máchova Jezera a druhé na silnici mezi Prahou a Rakovníkem (Novým Strašecím).

Při orientačním smyslu žen ovšem se může jednat o kterékoli Doksy..... 

Volkswagen 10.5.2007 13:17

Re: Re: Kuřivody.....Doksy...

Vida, zjevně jsem to podcenil :-D

Abdéřan 10.5.2007 20:55

Re: Re: Re: Kuřivody.....Doksy...

Nic si z toho nedělejte, kterékoli Kuřivody (jakož i Doksy) jsou u nás zajímavé a krásné.

vlad. 9.5.2007 14:37

já nechápu doktora a mužskou část výpravy

Já nechápu doktora a mužskou část výpravy. Jistě, při cyklovýletě se lze rozdělit dle výkonnosti. Ale v každé grupě by měl být někdo, kdo má mapu a je schopen v ní něco přečíst. Třeba mohli delegovat jednoho ze schoných samců jako vůdce druhé skupiny.Nebo se třeba mohl někdo nabídnout...Je to ohleduplnosti a galantnosti, pánové, ne adrenalin mezi svými z každou cenu. 

Viktor Janeba 9.5.2007 9:45

Ha

"Čeští magoři"? Kde jinde si zkoušet motorku a létat s modely než na letišti, v tomto případě navíc (na rozdíl třeba od Hoškovic, kam jezdím já) nepoužívaném?

honzak 9.5.2007 10:17

Re: Ha

jak jsem již byl napsal - chlap nemůže ženské myšlení pochopit. Je to v genech, objevil jsem to už i u své dvouleté vnučky...

Nicméně si příroda občas zalaškuje a do sqostného ženského těla umístí SW technokratického chlapa. Znám 2 exempláře....

bbsenior 9.5.2007 8:36

Prosím,

na základě citace : pomstím se ti v druhém díle! pomstěte se v soukromí, nemstěte se čtenářům,kteří čtou celého NP.Ztrácím celkem slušný úsudek o úrovni školství v Kl./Ohří.Pokud jste nechtěla jenom sdělit,že Vaše orientační schopnost je na úrovni : otočte ji 3x dokola u koně(na Václaváku) a začne zoufale hledat Muzeum.Díky za ochotu.

Haui1 9.5.2007 8:28

Vy jste asi, milá paní,

nečetla pohádku o Jeníčkovi a Mařence. Doktor se prostě chtěl zbavit ženské části výpravy a věřil, že se někde ztratíte a nenajdete cestu zpátky :o)))

Petr Horák 9.5.2007 8:26

Nevěřím, protože: 1. Znám ženskou orientační neschopnost-nelovili=udržovali oheň a mláďata. (Mapu ukázal - stačilo si zapamatovat). 2. Znám ženský šovinizmus. 3.Znám ženskou žvanivost, samičí blbost, prolhanost a otravnost.

Zdenek 9.5.2007 8:04

Proboha,

co je to za blábol? Když pominu ženský šovinismus, tak mám jednu radu. Nezúčastňujte se hromadných a organizovaných zábav tohoto druhu a vyjděte si pouze s těmi, s kterými chcete být.

honzak 9.5.2007 6:31

já bych se

doktora zastal. Po vlastních zkušenostech s dámskou cyklistickou výpravou se mu ani trochu nedivím. Vedení takové výpravy vyžaduje schopnosti, které žádný chlap nemá a mít nikdy nebude. Abych jen nekritizoval - je to hezky sepsané a jako defekační profesionál mám velké pochopení pro autorčiny potíže. Proto také ZÁSADNĚ používám kraťasy do pasu (ty s kšandami neumožňují zachovat souslednost "sundat - konat")....