19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

POVÍDKA: Stopař

Pavel zaplatí, vypije presso a vrátí se k autu. Stopaře, kterého zahlédl u výjezdu z benzínky už během tankování, zatím nikdo nevzal. Stojí stále na stejném místě, a jenom když se někdo rozjede od čerpadla, zvedne ruku a zamává; třikrát, čtyřikrát, dokud ho auto nemine, pak opět ustrne v nehybné, trpělivé póze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vaclavik 15.9.2013 3:27

To se ale opravdu stava

pred peti nebo desti lety spadlo letadlo ve Svycarsku kvuli letovemu dispecerovi, ktery byl souzeny a mam dojem ze mozna dostal jen podminku... a z Ruska prijel do Svycar chlapik, nejaky pribuzny od jedne obeti, ktery u nej zazvonil a zastrelil ho mezi dvermi a pak se nechal zavrit. Pry mu to za to stalo. Myslim ze ho za par pustili.

J. David 15.9.2013 15:23

Re: To se ale opravdu stava

Chybička se vloudí. Když jsem byl v Rusku, ruští orli s AN2 přistávali, jak IL2 na ataku. Len ten pulemjot  chýbal, jak říkal poblitýv kolega Slovák. Na Sibiři lítat s bývalými vojenskými piloty, to je zážitek. Kdo nezažil, tomu doporučuji adrenalin. Bez vodky ke kniplu nelezou. A u nás? Francouzi mají povolenu hladinku 0,8 promilních bodů. Plukovnice Ježková (v Hradci byla majorkou), v Práglu zázračně povýšila, by se z alkoholu zmrcla.

V. Kusý 14.9.2013 16:32

Naštěstí jsem nedopadl tak tvrdě, ale soud a

probačně-mediační služba mi taky pěkně namydlily schody.Škůdce, tak jak je v Čechách zvykem, dopadl lépe než já. A dalo mi dost práce, dostat se zase z bláta, asi jsem měl víc štěstí.Díky, pane autore.

P. Kersch 14.9.2013 14:39

prosba autorovi

K této povídce bych Vám rád něco napsal, ale důležitější je, že jsem si nechal udělat upgrade počítače, vše se zdařilo, jenom adresář musím trpělivě celý obnovit. Tak prosím o kratičký email s Vaší platnou e-adresou, pošlete na moji adresu

petrkersch@karneval.cz

P. Khail 14.9.2013 14:20

Pěkné

tak trochu jako od R. Dahla ...