18.4.2024 | Svátek má Valérie


Diskuse k článku

POVÍDKA: Miláček

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vlasta 3.4.2008 10:08

tak se moc nepovedlo

Jak jste si připadal? Jako B-h, který jde vysvodit nešťastné dítě? Není dobré se plést do života lidem, udělat rozruch , naslibovat prachy a odjet. Tak to se Vám povedlo. I kdyby ro nebyla pravda, chuť z té povídky je hořká, asi jako meruňkovice.

bobr 3.4.2008 20:20

Gratuluju...

k vydrzi docist tuhle zoufalou snusku neumetelstvi az do konce.Pane Olsere-tri a vice pridavnych jmen v jedne vete pouzival v "literature" naposledy snad Boris Polevoj...a jeho povidky se taky nedaly cist...cetli jsme to jen z hecu,abychom se dozvedeli co si zase ten ko...tt vymyslel.Dam vam jednu dobre minenou radu zadara: vratte se radsi zpatky ke glosam(taky nic moc) o Izraeli a nebo se zkuste naucit srozumitelne psat..."..polovina slunecneho podzimniho dne,vyvedeneho do pastelova,horsky vzduch...bezprasnou chut...zabl do zubu...strechyl..."prokristapanananebi-vzpamatujte se-pravim s Cimrmanem-nepiste povidky a nebo lepe; nepiste vubec!Preji hezky den.

Frank 4.4.2008 0:19

Re: tak se moc nepovedlo

Vlasto, asi jste nepila meruňkovici. Ta chutná mnohem lépe, než ona povídka s gramatickými chybami.

Viktor 3.4.2008 3:54

úpvídl má pravidla

nesmí být upovídaná, dbát na jednotný styl, gramatiku, nepřehánět obecnou češtinu atd. Toto je swpíš pokus o novelu, pro NP je to příliš dlouhé.

jarin 3.4.2008 5:01

Re: úpvídl má pravidla

co je to úpvídl?

LJG 3.4.2008 10:33

Re: Re: úpvídl má pravidla

Nějspíš druh štrůdlu, česky závin:-D