Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
PIVO: Dobré podání, základ u tenisu i za barem
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Hajský 26.12.2019 11:45V dnešní době, kdy pouze víno, pokud možno prestižních francouzských značek, je hodno, aby ho pili lidé, kteří se považují za elitu národa, weltmani, bonviváni, ynteligenti a ti co chtějí být IN a pivo je jen pro socky, lopaty, co hákují v Kolbence a jinou spodinu je tento článek pohlazením na duši a (po aplikaci rad v něm, a mnoha dalších článcích páně Jaklových) i na těle. Díky pane Jakle. |
V. Mokrý 26.12.2019 12:24Oni ti jmenovaní a jim podobní, by občas potřebovali hákovat v Kolbence, či něčem podobném, aby přišli na to, že pivo ( zvlášť to české ) není jen tekutý chleba, ale i chvályhodný nápoj. |
P. Lenc 26.12.2019 10:05Dobré. |
J. Nevrkla 26.12.2019 9:45Obdivuhodné znalosti, díky za osvětu, je třeba. |
J. Kolář 26.12.2019 7:00Dobrý den, kolik jste vytočil piv ve svém dlouhém a velmi plodném životě že s takovou odborností píšete na toto téma? Takže nejenom Česka televize, násilí v metru a stovky jiných témat na které jste opravdový odborník, který se nebojí svěřit široké veřejnosti svůj názor ale i taková přízemní témata jako hygiena v restauracích zajímají takového renesančního člověka. Máte můj obdiv |
J. Jurax 26.12.2019 16:32Ale kuš - a na co račte být odborník Vy? Tedy kromě toho, co z Vás zde vytrysklo ... |
R. Tesařík 26.12.2019 16:40Zato vy jste jen takový žvanil. |
J. Kolomaznik 26.12.2019 3:08No teda ?? Pane Jakl i kdyz nekdy jsou vase clanky zajimave a legracni me pripadnete jako byste mel v hospode nebo u baru ustlano |