19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

MÉDIA: Módní trendy očima jiných

Já respektuji názory paní Františky Čížkové, odbornice na vkus a módu, i když její hodnocení celebrit nesleduji pravidelně, ale jen občas. A tak když se na internetu objevil článek První dáma Ameriky Melania Trump očima Františky, neodolala jsem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Vaclavik 23.2.2017 12:54

Ale on se taky umela oblect pekne blble

uz si nepamatuji co to mela na sobe v te volebni kampani kdyz se zrejme oblekala ze sveho satniku ale prislo zvoleni a oblekl ji nekdo jiny a voila, najednou je to vyborne. A jestlize se mluvi o jeji krase, pak Trump je dle meho muzskeho nazoru rovnez pekny chlap, vubec si s ni nezada, pokud to jako muz mohou soudit, vubec na ten svuj vek nevypada.

Samozrejme nekdo muze rict, podivej se na tu jeho kstici (ta byva predmetem vysmechu ve zpravodajskych tv), nebo neco, a jasne ze do jiste miry je to vsechno fasada, vek se proste nezapre, i kdyz jej lze zamaskovat, jenze ta jeho manzelka rovnez ma uz 'svuj vek', takovy ten, kdy zeny vypadaji uplne jinak venku a doma... nebudu se o tom ze slusnosti rozvadet.

Dnes dobry clanek. Vcera jsem chvili sledoval kotel, kde se o Trumpovi mluvilo a padla tam velka pravda, neco jako ze i jeho rodina vypada vyborne, ze nemuze byt spatny clovek, kdyz (aspon od pohledu) ma takove deti. Tam se vskutku da jen rict, kdo z vas to ma, v takovem pozdnim veku. Ohledne 'profesionalnosti' takove manzelky, nevidim to hur, nez napriklad posledni manzelku naseho prvniho porevolucniho prezidenta. A pravdolaskar nejsem, presto, kdo to muze takhle zvenku soudit.

Ś. Svobodová 23.2.2017 12:02

Chudák Františka.

Jestli takhle vidí svět, pak to vypovídá mnoho o ní, ne o Trumpové. Pravidlo "podle sebe soudím tebe." se potvrzuje na sto procent.

J. Vlček 23.2.2017 11:01

Paní Urbanová,...

...díky za váš článek. Velmi dobře napsáno.

F. Lesniak 23.2.2017 7:37

Já bych se na nějakou

starou ojetou, škaredou a zkrachovalou ochechuli Františku vykašlal. Krásná Melanie si na sebe může vzít i pytel od brambor a bude jí to slušet. To už tak v životě chodí, že zapšklé kreatury závidí, proto pomlouvají. Kdysi to byly pavlačové drbny, dnes jsou to drbny internerové.

P. Dvořák 23.2.2017 3:51

V článku Františky Čížkové přece vůbec nejde o to,

jaká Melanie Trumpová je. Jde pouze o to, co z ní a z jejího manžela potřebuje kavárna mít, resp. co z nich potřebuje udělat.

P. Lenc 23.2.2017 9:05

Re: V článku Františky Čížkové přece vůbec nejde o to,

Přesné.