29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

MÉDIA: Kavčí h....o

Ne, není to to, co myslíte. Řeč bude o Kavčím hnízdě. Česká televize přesunula od Nového roku dětské pásmo na ČT2. Samozřejmě, naladit místo jedničky dvojku umím a problémy mi to nečiní. Ale herdek, ten čas! A vůbec!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Švrček 9.1.2012 18:03

Milá paní

Zkuste ty děti vyhnat , či vytáhnout ven, trocha čerstvého vzduchu jim jen prospěje. Pardon, pokud jste z města a není kam, pak se omlouvám.

O. Uživatel 9.1.2012 12:50

Uživatel požádal o vymazání
Š. Šafránek 9.1.2012 11:55

Jsem trochu zaskočený,

jaký význam televiznímu vysílání pro děti autorka přkládá. Ač otec dětí podobného věku a afinity k pohádkám, programové přesuny dětského vysílání jsem neměl příležitost zaznamenat, jelikož dětem ve všední dny jiné programy než Večerníček  nedovolujeme.

M. Mruk 9.1.2012 8:58

Pěkně napsáno

Jen bych doplnil, že změna času byla motivována pouze snahou konkurovat Animáčku na TV Barrandov. Nejde o děti. Jde o sledovanost.

R. Gramblička 9.1.2012 7:34

holt

všem se člověk prostě nezavděčí. pořád bude někdo remcat

P. Košíček 9.1.2012 1:19

Nene.

"''Ale proč ještě těm malým dětem házet klacky pod nohy a pouštět jim pohádky ausgerechnet v době, kdy mají večeřet a koupat se?"''

Pan Fridrich je moudry muz, neb nacpavat se pred spanim jest nezdrave a prehnana hygiena vede k potlaceni prirozene imunity. Takze zaprasene anorekticke detatko ma  pred sebou sanci na zdravejsi vyvoj nezli to otyle, vydesinfikovane docista docista :-)