16.4.2024 | Svátek má Irena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 23.2.2006 22:58

strach

soudruh Jelínek se obává, že i s přítelem Zaorálkem díky zemanovi a Šloufovi dopadnou ve volbách ještě hůře, nežli další "přátelé". Asi tak jak "přátelé" dopadli na podzim 2004.
www racek 23.2.2006 23:01

Re: strach

no spíš se obávají soudruha jelínka. jelínek v čele kampaně socanů ...
Ostravák 23.2.2006 22:09

A co se šloufem?

Hodně jsem se tu dočetl o Zemanovi, Jelínkovi, Paroubkovi, ba i Jaklovi. Ale nechává nás chladným Šlouf, Srba a spol. Bojím se, že už to není jen vnitřní věcí ČSSD, když jsou najímáni zabijáci na novináře. A to byla asi pouze špička ledovce....
www racek 23.2.2006 23:00

Re: A co se šloufem?

ta šloufa znáš? a víš kdo to je a jaký je a komu ublížil a komu pomohl? samozřejmě nevíš, stačí ti novináři v junge front heute
Vilém 23.2.2006 19:59

Vysoko nad úrovní PSA

Se tyčí velkolepé dílo Miloše Zemana. Autoři jako obvykle nepochopili jeho postmoderní kvality a jako hlupáci ho četli jen prvoplánově. Postmoderní dílo je totiž sestaveno tak, aby v něm něco našli dokonce i žurnalisté a mohli o něm negativně referovat a udělat mu reklamu.
www racek 23.2.2006 22:58

Re: Vysoko nad úrovní PSA

dyť si to nečřetl, tak nepindej ...
pařez 23.2.2006 15:34

Zeman je vlastně jen klonem Klause

ten také pro svou touhu být u moci je ochoten popřít svou minulost, své názory... Důkazem toho budiž jeho řeč na Žofíně, kde se nám ze Zemana vyklubal mimo jiné nacionalista, xenofób a div ne obránce národních - zatím používaje zastírací termín "evropských" - zájmů. Mám obavu, že oba pánové jsou jen předzvěstí stavu české politiky za několik málo let. Hrozná představa
Sch.glosátor 23.2.2006 15:31

Šlouf je šedou eminencí socdem.

www racek 23.2.2006 17:50

Re: Šlouf je šedou eminencí socdem.

jo, to je. tedy pokud byl, byli na tom dobře. ... ono se někdy vyplatí poslouchat moudré názory, i když je vysloví člověk vám osobně nepříjemný. u vás počítám, že vám pravděpodobně svedl manželku a zprznil dceru.
nesuďte člověka když o něm nic nevíte.
Pavel Kořenský 23.2.2006 15:23

No,

knihu se sice číst nechystám, ale pozorovat jak se socani žerou navzájem a poradce předsedy Poslanecké Sněmovny (ČSSD) dští v médiích síru na bývalého předsedu PS (ČSSD) který oprášil autobus aby pomohl té samé ČSSD v předvolebním boji je velmi osvěžující. ******* Napjatě čekám, čeho se v Kocourkovské džamahíriji ještě dočkám.
Antonín Hrbek 23.2.2006 14:03

Též jsem přečetl

Druhou knihu považuji za podstatně lepší než první. Dává dobrý přehled po uběhlém politickém dění i jeho zákulisí a důvodech, které k tomu vedly. A opět to byly novinářské hyeny, které se soustředily na "senzační" detaily a pominuly vše na co jejich hlavičky nestačí.
Určitě nebude jásat Junge Front heute, když je v knize popsáno, jak se ztrapnil jejich "odborník". Nedivím se, že nejásá pan Jelínek, když je v knize popsáno ve kterých všech partajích "radil" a jak to dopadlo. A je tam také napsáno, že poradce politika je jeho poradce a ne pisálek do nejrůznějších plátků. Možná že si to přečte i pan Jakl.
I když u některých politiků uvádí, co se mu na nich nelíbilo, přece jen např. ocenil práci pana Sobotky jako předsedy klubu poslanců ČSSD. Jako bývalý prognostik je příznivcem aktivních prognóz, to je prognóz, které tím že jsou, směřují ke svému naplnění. Vyslovil prognózu, že to s některými politiky ČSSD špatně dopadne a sám se snaží, aby tomu tak bylo.
V závěru knihy se trochu rozvláčně rozpisuje jak by měla, podle jeho představ, ČSSD vypadat.
Samozřejmě že v knize je spousta narcisismu "jak jsem se nemýlil", odvolávek na nejrůznější vtipné bonmoty, ne příliš jemných narážek, ale to již k panu Zemanovi patří.
Velmi mne baví číst komentáře "odborníků", kteří knihu nečetli, i kdyby ji četli, tak by ji nepochopili a i kdyby ji pochopili, tak by o tom nebyli schopni něco napsat.
Takže raději urážejí a nadávají.
Otevřeně je vyzývám k tomu, aby ve svých příspěvcích konktrétně citovali z knihy pana Zemana co se jim nelíbí a proč. K tomu lze diskutovat.
 
Čtenář 23.2.2006 20:10

Re: Též jsem přečetl

Ano, skutečně na str. 161 jsem nalezl velice nelichotivý portrét pana Jelínka. Takže tento děsivý článek můžeme brát jako jeho pomstu.
Volič sociální demokracie 23.2.2006 13:36

Kupte si tuto Zemanovu knihu a posuďte sami

mohu jí jenom doporučit. Je v ní plno zajímavých postřehů. Není to žádný hnus, tím je spíše tento nechutný pamflet bývalého Špidlova a nynějšího Zaorálkova poradce. Divím se, že Jelínek, který se podílel na drtivých volebních porážkách a obrovském poklesu popularity ČSSD má ještě tu drzost se ozývat a ostouzet bývalého úspěšného předsedu své strany. Jelínek, jako poradce Špidly, se musel podílet i na tom presidentském podrazu, kterým poškodil na dlouho celou ČSSD. Tím se ukázala skutečná duševní sprostota, podlost a zbabělá pokřivenost Špidly i Jelínka, kteří se báli utkat se Zemanem v otevřeném souboji. Nesmysly o "zdivočelých sociálních demokratech" se nedají ani brát vážně. Pan Jelínek je holt něco "lepšího". Neuvěřitelně trapný článeček. 
Ostravák 23.2.2006 22:05

Re: Kupte si tuto Zemanovu knihu a posuďte sami

O republikánech - "zdivočelých sociálních demokratech" mluvil osobně Zeman´, pamatuju si to. Jinak jsem někde viděl Jelínkův životopis a ke Špidlovi přišel až po prezidentské volbě. Možná právě kvůli výsledku...
PetrN 23.2.2006 12:22

Nemilí soudruzi

Zemane, Šloufe, Kavane, Paroubku, Sobotko, Rathe, Jandáku, Zaorálku, Mareši, Kadleci, Kakaový Bobe, i vy ostatní, na které jsem zapomněl a "last, but not least" Vy, soudruhu Jelínku, poradce Zaorálka, vy všichni si podejte ruce a táhněte někam hodně daleko... A už se nevracejte!
OBČAN XY 23.2.2006 10:50

OBÁVÁM SE -

 Že házení navršeného hnoje a mafiánské praktiky se staly běžnou normou....A to tvorbou postbolševických manýrů svázaných s bolševickým svinstvem,které nebylo tím pádem potrestáno.......Je vskutku hrozné,když tvůrci těchto poměrů opruzují doposud i když jeden z blanické Vysočiny a druhý z Hradu.....
www racek 23.2.2006 11:05

Re: OBÁVÁM SE -

přečti si to a pak kritizuj.
Ladislav N. 23.2.2006 14:32

Re: přečti si to a pak kritizuj.

Racku, "normální lidé" takovéhle bulvární SRAČKY ani BLESK a podobné "žumpy" nečtou.
www racek 23.2.2006 15:44

Re: Re: přečti si to a pak kritizuj.

no, já nejsem geniální jako ty, já se napřed přesvědčím. a přečtu.a zeman byl a je jeden ze dvou našich opravdu dobrých politiků.  což poznat ovšem chce poněkud .... ehmmm, abych neurazil ...  
mimochodem, moýzžná bys cosi pochopil. ale jestli nechceš, zůstaň v blažené nevědomosti. budeš šťastnější.
Ladislav N. 23.2.2006 16:19

Re: ...a zeman byl a je jeden ze dvou našich opravdu dobrých politiků...

Já si myslím, že Zeman je neštěstím protuhle zemi. Je to jenom svým způsobem inteligentní člověk, který umí zahrát divadlo, aby se dostal k voličským hlasům hlupáků zakotvených v komunismu.
www racek 23.2.2006 10:28

no, přátelé, včera jsem to dočetl, jedním dechem...

je to brilantní učebnice politologie s uvedením ne mnoho, ale přesto několika konkrétních příkladů z praxe a někteří jsou i jmenováni. mezi nimi pan jelínek, politický cestovatel momentálně kotvící u zaorálka... nepřesně cituji.
musím říci, že je tam přesně popsáno, jak k moci a to jak pro socany (zeman je socan, i když nez přesvědčení ale jen proto, že ho k sobě vzali ) a taky pro ods ... neb jim doporučuje skončit s experimenty a nabízet pravou konzervativní politiku ... bezvadně chrakterizuje zelené, lidovce, farmaceuty novináře (shovívavě...)a další verbež ... a nabízí řešení, jak na ně.
v knize uráží mnohem méně než v té první, konečně komentáře se ale zaměřují jen na těch několik případů, které se autorů dotýkají osobně ...to víte, husa kejhá ...
fakt, není to kniha senzační, ale je to tam. návod pro politiky jak na to. a v tom je zeman brilantní..
 
Alfons 23.2.2006 10:27

V ČR nejsou lidi

kteří by byli schopni vytvořit vládu, která by většině našich občanů vyhovovala. Aspoň tak se mně to jeví.  
tojuska 23.2.2006 10:13

A s tímhle dobytkem

se chce Paroubek spojit při předvolební kampani! Koukal jsem jako blázen, když se na sebe křenili a objímali v záři reflektorů u Zemana na chalupě. Inu, vrána k vráně sedá. Řekl bych ale, že jejich spojenectví dlouho nepotrvá, dva tak extrémně ambiciozní kohouti na jednom smetišti se spolu brzy musí chytit.
Saša 23.2.2006 9:04

Zeman byl jedním z Klausových protikandidátů na funkci presidenta.

No jen si ho v té roli představte!
I když na druhou stranu - Zeman by nikdy nedopustil vládu Große natož Paroubka a jeho hochů...
Vlastimil 23.2.2006 8:18

Nekupovat Zemanovy sračky a nevolit ČSSD

Toť vše, nic víc!
VladaPing 23.2.2006 8:15

No, ať už napíše Zeman "z temných hvozdů"....

cokoli, na tuto trojku "...zastínila sebevědomá trojice Paroubek-Rath-Jandák, pohasíná i hvězda důchodcova." ..skutečně nemá.
Bohužel, zatímco knihu páně Zemana si mohu/nemusím koupit, mohu/nemusím přečíst, tak tahle (velká?) trojka tady bude strašit, obávám se, ještě pár měsíců (nedejbože, let).
 
Ich bin Ládin 23.2.2006 7:52

Kumpáni a nohsledi

Nestačím zírat, co to tady ten Zaorálkův nohsled vyblil.
Douša Josef 23.2.2006 7:04

Ale - ale!

Copa tomu řekne Džordžíno?A copa byste psal, kdyby se tento rozšafný brebta nenavážel do Vašeho milovaného chlebodárce? Jistě by bylo fšechno OK!
ll 23.2.2006 6:33

Zeman - Šlouf

A co Zeman - Paroubek? Rath - Šlouf. Záměrem autor je samozřejmě kradmo bránit svého chlebodárce Zaorálka.
eTony, 23.2.2006 6:07

žerte se a perte se,