29.3.2024 | Svátek má Taťána


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Emilka 21.10.2009 15:24

Pro mt - chce to čas

Já sama zhltla první díl za tři dny (a částečně noci) a druhý už jsem měla připravený v záloze - koupila jsem ho ještě před dočtením toho prvního. Ale jsou jiné knihy, u kterých jsem na tom byla stejně jako Vy, ale odložila jsem je a vrátila se zkusmo třeba za rok nebo i po delší době. Zkuste to taky tak, třeba Vás po čase "chytí". Jinak pro první část mám jedničku s hvězdičkou; pro druhou část jedna mínus. Copak asi přinese třetí část? A jaký je asi /už/natočený film? Viděla jsem jen pár fotografií.

mt 21.10.2009 23:57

Re: Pro mt - chce to čas

Děkuji , možná máte pravdu s tím odložením.Zkusím to za rok , štve mne to. Mám ráda tlusté knihy , ale na tuto asi zatím nemám.

mt 21.10.2009 14:03

Autore tohoto článku , nesouhlasím s Vámi ,

 myslím , že reklama této knize je klamavá !!! Na obálce prvního dílu je věta , kterou používáte i Vy , a to , že se od knihy nelze odtrhnout....Já ji čtu už několik měsíců , neustále se vracím na začátek , ztrácím přehled mezi množstvím osob ..U konce ještě dlouho nebudu. .Myslím , že četba je  mé hobby , nijak zvlášť nemusím detektivky , ale toto není ani román , ani detektivka , ani sága....zkrátka je to něco , co se souvisle  číst  nedá ( podle mého názoru ).

Druhý díl trilogie si nekoupím ani náhodou....Rv

Conseil 21.10.2009 10:48

AD: Milenia

Ja som zatiaľ čítal iba Milénia od Astona a musím povedať, že "nic moc". (A viac "nic", než "moc".)