29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

INTERNET: Sbohem, Klondike

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AndyO 25.9.2006 7:00

a zajímavé ranní zjištění

to slovo, které vyjadřuje činnost, při které mocí ustanovený pracovník kontroluje dopisy a články, přičemž nevhodné určuje k likvidaci ( jistě víte, které mám na mysli, to co začíná písmenem C ) je na blacklistu a tedy ho nelze použít. Rozhodně mně se to nepodařilo ani po třech pokusech, stačilo ho vyměnit za jiné a příspěvek byl vložen.

Takže mi nezbývá než podotknout, že pokud je zakázáno slovo zákaz, dosáhl Neviditelný Pes přímo kafkovské dokonalosti. Jestli tohle, Tomáši Haasi, obhajujete, tak  by vám všechny kachny, včetně těch novinářských, mohly závidět žaludek.  

JE 25.9.2006 8:58

Re: a zajímavé ranní zjištění

Jedete v tom taky, AndyO? Cítíte se aspoň tak, jako zednáři?

S.P. 25.9.2006 6:51

kazdopadne mne mrzi

ze k tomuto doslo, nikde jsem nemohl poslat tak krasne uzvanenho Juchelku doprdele jako zde.

;-D

Solong soutezivci budete to muset prenest zpet na dalnice basich kraju.

Charlie 25.9.2006 8:24

Re: kazdopadne mne mrzi

No že by mi Janeček s Juchelkou scházeli,... to nemohu tvrdit.

hzalladin 25.9.2006 6:42

Rpuť má pravdu

Jenže rozesírači rozesírali, onanisté onanovali a tapecíři tapecírovali .

Pokud chtěl někdo "čistit", měl začít Honzou TM, a Žakem, kteří bezesporu porušovali pravidla již dávno stanovené. To znamená - byli vulgární, a sprostě nadávali.

A pokud jsem zablokován já se zdůvodněním, že jsem vulgární, rasista, nebo sem vkládám neplacenou reklamu, je to pro mne urážka. Já jsem vulgární nikdy nebyl.,o ostatním nemluvě.

A klondajčany měli upozornit, že jejich aktivita není vítaná.

Ostatně , plevelilo se vydatně, plevelili jsme prakticky všichni, jediné provinění "Klondajčanů" je v tom, že neplevelili "aktuálně, ale na starých článcích.

Charlie 25.9.2006 8:15

Re: Rpuť má pravdu

Cožpak o to, obvinění z rasismu už dávno není nic nactiutrhačného, Pokud není dohodnutá definice rasismu, pak je "obvinění" z něj pouze retorická záležitost, která se dá brát i jako vyznamenání.

Sprostota a neplacená reklama je samozřemý důvod k zablokování.

loula 25.9.2006 6:31

Myslím, ža každý dobrý úmysl je dvojsečný.

jestliže se  tímto eliminují různé sprostárny a denunciace, které se na těchto stránkách vyskytly, tak je to v pořádku. Jestliže se tím potlačí názory nesouhlasné s autorem článku nebo vydavatelem Psa, potom to v pořádku není.  Stále totiž visí ve vzduchu známá otázka: Kdo hlídá hlídá hlídače.

Charlie 25.9.2006 8:10

Což pak o to

kdo hlídá hlídá hlídače, ALE kdo hlídá toho, který hlídače hlídá ? 

Vše se dá přehánět až do nekonečna.

Rpuť 25.9.2006 6:30

Nekrolog dal by se vyjádřit celkem stručně: S křížkem po funuse a ještě blbě!

Chápu - aby někdo, kdo se sám pasoval do role arbitra, mi na mém vlastním dvorku a za mé peníze a pro svůj plezír vykládal, jakej jsem trouba - to dokáže dožrat.

Jenže rozesírači rozesírali, onanisté onanovali a tapecíři tapecírovali již drahnou dobu bez jakéhokoliv omezení a činili tak proto, že na jejich soukromých blozích by to jaksi nedošlo té správně široké publicity. A také proto, že nikde nebylo řečeno, že rozesírání a tapetování trpěno nebude.

Pozdního bycha honění pak vypuklo náhle a demograticky dle hesla - berte to hlava nehlava, on si to už pánbůh přebere. Pánbůh možná, ovšem laskavý čtenář je poněkud zaskočen, když, jsa předem dotyčným ujištěn, že nic se neděje, dostane, zničehožnic, jednu do nosu.

Budí to vášně a hlavně dojem, že důvod je někde jinde. Vášně doplanou, ohýnek dohoří a poslední zhasne.

Halladin 25.9.2006 6:24

Tak to už je jak za socíku

hodí se článek, a odpůrci jsou blokovaní.

Ať žije svobodná diskuze !

AndyO 25.9.2006 6:54

Re: Tak to už je jak za socíku

za socíku byste hodil příspěvek a mazal do vyšetřovací vazby a následně do lochu za rozkrádání socialistického vlastnictví ( net), pobuřování, rozvracení socialistického zřízení atd. Takže zůstaňme na zemi. Ostatně, socík přeci chcete, tak neexistuje důvod, proč si ho nevyzkoušet v praxi. Bez věcí jako jsou zákazy a špiclování socialismu nedosáhnete, to věděl už V.I.Lenin.

vobora 25.9.2006 7:32

Re: Tak to už je jak za socíku

za socace by jsi sedel doma studoval Marxe, chlapecku. Je videt, ze o te dobe nevis zhola nic

Faust (°) 25.9.2006 4:38

Pane Haasi,

odpověď na tento neskutečně manipulativní článek je na mém blogu. Sem na NP /krom tohoto upozornění/ nehodlám přičinit ani písmenko.

Halama 25.9.2006 6:23

Re: Pane Haasi,

Jenom dobře ;-D;-D;-D Fauste,Vaš bláboly byly už nechutné

Em 25.9.2006 7:18

Re: Re: Pane Haasi,

Které, např.?:-)

Faust 25.9.2006 7:52

Re: Pane Haasi,

Na rozdíl od autora, který se tu podepsal mým nickem, mě právo provozovatele serveru moderovat diskusi nijak neuráží.... Faust

Vlasta Kašpar 25.9.2006 8:36

Re: Re: Pane Haasi,

Tento Faust je tu ale Faust již mnoho let... ;-)

jura-p 25.9.2006 3:07

A abych někam volal.

Na to jsem už starej.

jura-p 25.9.2006 3:05

Když to bylo na cenzora silné.

Já myslel, že je to docela smířlivá a vyvážená reakce.

jura-p 25.9.2006 3:04

No tak dobře.

Fakt tady nemusím být

jura-p 25.9.2006 3:03

Už se v tom začínám orientovat.

A pranic se mi nelíbí ani chování redakce, ani bojovníků. Je škoda, že končí debata k věcem, které mělo smysl diskutovat, i když nebyly ausgerechnet k článku. Je mi líto, že se už nedovím nové recepty, o kterých se dá říct, že byly vlastně žvaněním. Současně vidím, že se poslední dobou nedalo pro balast nazývaný poezií a poznámkám těch, co se chválili navzájem, že jsou plodiví a přítomní, diskutovat nad články. Má pravdu Tomáš v tom, že vznikla skupina mající vnitřní pocit větší vznešenosti. Už si utváří i pravidla a řád nebo Řád i s mistry a velmistry. Já jsem obyčejný člověk a necítil jsem se dobře, navíc se často ukázalo, že je to jen póza a nic nadkvalitního z těch lepších nevyleze. Snobárna, co se má za intelektuálno a ještě citlivé. Na druhé straně mě fakt vadí cenzura, a to i když jde o mazání blbostí. Škoda, že to prostředí, kde se uhýbalo od tématu k jiným, taky zajímavým, je pryč. Škoda je nedělního vaření a kytiček. Škoda je i věcných a tvrdých rozborů, kde jsem si dopřával i já své míry stranění. No, já naštěstí teď nemám čas. Takže nemusím nic vyhlašovat. Občas sem kouknu, ale už pár měsíců nemám radost z vývoje na Psu. A uvidím, co to udělá. Jsem skeptik Tomáši, že se to vrátí k tolerantní tvrdé diskusi a občas k přiměřenému odpočinku, který dával rozvaděné zase dohromady, když zjistili, že na rozdíl od politiky mají třeba na pití či jídlo nebo muziku obdobné názory. Nevěřím, že se to dá zachránit násilnými zásahy. Ale třeba se mýlím. Spíše vidím hájení soukromého prostoru placeného majiteli jako ochranu přírody tím, že se přestane hospodařit v národním parku a zakážou se tam návštěvy . No, aspoň není tak patrná ta devastace a vytváření pustiny. Já bych, kdyby už kvůli kazné žouželi bylo třeba kácet, nekácel plošně. Tím taky vzniká pustina. Myslím spíš, že doba slávy NP končí. Hele, vy bojovníci. Nenadávejte Tomášovi Haasovi. Tomáš úroveň psa nesnižoval. Zkuste introspekci, to je taky vznešená metoda. Introspekci, ne sebeujišťování.

pV. 25.9.2006 2:56

Přátelé, je čas jít spát :-)

Vše podstatné již bylo řečeno. Pokud tato diskuze zmizí jako jiné, dám na net kompletní screenshoty... Dobrou noc.

OT pro Janu: Vše v pohodě :-)

janabok 25.9.2006 3:01

Re: Přátelé, je čas jít spát :-)

...:-)

BOMBON 25.9.2006 2:37

moc tomu celemu nerozumim....

nemam zpravidla tolik casu, abych brouzdal v diskusich, i clanky vyrazne selektuju, ale nejak nechapu rozhorceni (zrejme) blokovanych - kdyz nekdo nechce, abych mu sve myslenky  cpal (at uz do hlavy ci na web), samozrejme tak cinit nebudu a nebudu se tim citit nijak postizen.

at uz je to jeho skoda ci stesti, jsem jasne proti "povinnosti" naslouchat (zverejnovat)

mozna se autor prilis rozepsal... je prece snadne pojmenovat problem, ktery se (bohuzel) v nasi spolecnosti netyka pouze prispevku na NP - lide si neuvedomuji, ze OD MAJITELE NENI NEMORALNI  NECO NEDAT, JE NEMORALNI SI PROTI VULI MAJITELE COKOLIV VZIT.

Ladislav N. 25.9.2006 2:47

Re: moc tomu celemu nerozumim....

Dokázal byste vyčíslit "škodu", kterou provozováním "Klondajku" způsobili? Dokázal byste způsobenou škodu porovnat s průšvihem a škodou, kterou způsobil "náhle iniciativní" správce NP na jeho pověsti? Pes se za poslední léta stal zcela neomezenou a nedisciplinovanou žvanírnou - a nikomu to nevadilo. Proč ze dne na den najednou byla nutná tahle nevyhlášená válka správce, který svou nedbalostí nechal dojít věci až tak daleko?

BOMBON 25.9.2006 2:53

Re: Re: moc tomu celemu nerozumim....

mily pane, kdyz se budete bez pozvani prochazet po mem byte a budete argumentovat tim, ze "zadna skoda nevznikla", protoze se "nic neztratilo", vykazu vas po dobrem ci po zlem.

samozrejme tim riskuju, ze ke mne uz nikdy neprijdete na navstevu (jsa pozvan), to je vsak me rozhodnuti, muj risk a me nezpochybnitelne pravo. byt jsem dosud treba mel povest vlidneho hostitele.

pokud mate opacny pocit, pak dejte vedet, kde bydlite, prijdu na navstevu :-)

hezky den

pV. 25.9.2006 2:59

Neuniklo Vám,

že ač soukromý, přesto je tento prostor záměrně veřejně přístupný, živí se zobrazováním reklamy, kterou spolu s obsahem sledují čtenáři a diskutujícící?

BOMBON 25.9.2006 3:12

Re: Neuniklo Vám,

neuniklo.

neuniklo mi ani to, ze mi nikdo neprikazuje sem nakukovat, predpokladam ze ani vam. pokud vam zminene reklamy vadi, je vasim nezpochybnitelnym pravem sem jiz nikdy nezavitat.

neni prece smyslem vaseho zivota korigovat jednani druhych tak, aby se vam idealne libilo (pokud samozrejme jednani druhych nenarusuje vase prava ci svobody). to by take mohl casem prijit nekdo silnejsi a zkorigovat vase jednani tak, ze by se vam to opravdu nelibilo (pouzivaje obdobnou logiku)

hezky den

pV. 25.9.2006 3:13

Vadí mi, když někdo lže... Vám ne?

pV. 25.9.2006 3:19

A abych to upřesnil

Nejprve redakce lže o neexistenci banů, potom pan Haas lže o tom, že banovaní jsou účastníci "Klondajku". Nikdy jsem se žádného "Klondajku" na NP neúčastnil. Upíráte mi právo na obranu?