28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

FEJETON: Pivo pro nouzový stav

Jednou o tom budeme vyprávět svým vnukům. Budou sedět mlčky jako slad, co v temnu klíčí, vykulené oči na nás budou hledět a uši neuvěří, že v roce s dvěma dvacítkami se dva měsíce nemohlo do hospod a přátelé si spolu nesměli dát pivo.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sova 20.4.2020 15:55

No nevim.... Po ochutnani nekolika (mnoha) ceskych specialu jsem zjistil, ze stejne nejlepsi je belgicke pivo :-) Pro priklad - proste je to belgicke pivo, a ne "pivo belgickeho typu"...je to skutecna vec, a ne "neco jako..."... Plati napriklad i pro psenicna piva, original skutecne nemecke je lepsi, je proste nemecke, a ne "nemeckeho typu" ... Jenom nazor, nejsem zaryty pivar, tudiz me to v podstate netrapi a at si kazdy uziva co ho bavi :-)

M. Krčmář 20.4.2020 13:31

Lucky Bastard Blond, taky není špatné. Kde bylo zakoupeno netuším,jest zde psáno "brněnské řemeslné pivo", prodává CZECH CRAFT BEER,A.S. K večeři si dám pěkně Svijanský máz, z újezdu stejného jména.

J. Jurax 20.4.2020 12:47

Trošku mimo téma - "v Praze pod Petřínem objevila skvěle zásobený The Beer Stop" - jak ryze český název pod Petřín skvělé pasující! Buďme světoví!

Kousek od nás na dědině je Hospoda u Strouhalů. Jak zpátečnické, nesvětové! Navrhnu hospodskému přejmenování na Strouhal's Pub. Cizí turisté, pokud se tam po rozbité okrese probijí, nebudou tápat a lokál se pozdvihne k nebývalé prosperitě!

M. Krčmář 20.4.2020 11:49

Jsem pivař, ale taky velký dík.

P. Lenc 20.4.2020 9:43

Nejsem pivař, ale velký dík!

M. Krátký 20.4.2020 9:11

Moc děkuji - zase nádhera

Koronaviru zmar !!!