24.4.2024 | Svátek má Jiří


Diskuse k článku

FEJETON: Český Těšín

Vzpomínky dovedou být i trýznivé a pak bývají s oblibou neodbytné, ale častěji mívají podobu vlídnou a útěšnou. Nejlepší jsou však takové, jaké vládly mé mysli v nedávných dnech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 22.4.2013 23:29

Bože,

do čehos to duši vrazil?

M. Krátký 22.4.2013 15:28

Dávám si odstup, abych nedělal ukvapené závěry,

Ale již nyní vidím, že jsem se ve vás, paní Šustrová kardinálně spletl, četl jsem rád páteční fejetony LN - nejdříve pana Vaculíka a potom i vaše. Pak jsem LN i v pátek vypusatil a četl vás jen na NP. Až nyní, když jsem si vás dal do douvislostí s rodem úlů a pod trockysty - končím i se čtením vašich snů. Uhněte mi z cesty - děkuji

PS : předtím mi to tam skočilo bez textu - omluva

M. Krátký 22.4.2013 19:03

Re: Dávám si odstup, abych nedělal ukvapené závěry,

A ještě doplním svou naivitu. Kdysi jsem v TV docela rád sledoval celkem poutavé vyprávění z cest po širé Rusi z úst spisovatele Jana Kozáka - až později jsem si uvědomil, že to je předseda Svazu ČS spisovatelů atd. velké komunistické zvíře. A tak se čtením vašich snů je to vlastně nemlich to samé.

M. Krátký 22.4.2013 15:23

Dávám si odstup, abych nedělal ukvapené závěry,

P. Vaněk 22.4.2013 14:14

Šustrová, to co jste předvedla

v posledních týdnech vás v mých očích zcela diskvalifikovalo. To pravdoláskovství vede velmi často k takovým koncům. Proto zde stále máme  následníky komunistických vrahů a dokonce v parlamentu. A další oranžová partaj s nimi koketuje. Jednoznačně je to vina Havla a družiny okolo něj, do níž Šustrová patří. Alespoň oholit by se mohla, když jde do televize, my diváci, na rozdíl od n,í s ní spokojení nejsme a dobré spaní nám její zjevení na obrazovce nepřináší.

V. Heidlerová 22.4.2013 13:42

Můj hlas navíc

Připojuji svůj hlas kdysi sympatizující čtenářky a vděčné občanky statečnému disentu k hlasům čtenářů, kteří postup p. Šustrové  odsuzují. Považuji její konání za zradu politických vězňů 3.odboje a také za zradu demokratických postupů. Vyzývám p. Šustrovou, aby se stáhla z veřejného života a odešla do důchodu. Z báby Fóglové jde strach.

F. Eliáš 22.4.2013 13:46

Re: Můj hlas navíc

Se mnou je to stejné. Co se s tou paní stalo? Stařecká senilita? Nebo to dělá za peníze? I mě děsí ta ženská, ta Foglová. Je to vůbec ženská?

V. Heidlerová 22.4.2013 15:45

Re: Můj hlas navíc

Obě dámy jsou polonistky a stáří se neúprosně hlásí, což je patrné na vzhledu. Nutno se zabezpečit a vzájemně pomoci asi přítelkyni. Proč nedopomoci k trafice. Také p. Šustrová cítí změnu směru větru, příští volby pravice nevyhraje, proč si nepřipsat už teď zásluhu, která může být v budoucnu oběma babkám k užitku? Na senilitu to nevypadá, ale na intrikování a roznášení drbů, jak je mezi stařenkami zvykem, ano. Jistě je dobrým pocitem, téměř až blaženým, uplatnit i ve vysokém věku svůj kus moci a důležitosti. Tak já rozhodně na p. Šustrovou nezapomenu a nebudu jediná. Ovšem nikoli v dobrém.

M. Vondráček 22.4.2013 12:20

m

Ve snu je možné vše :-)

J. Štrobl 22.4.2013 9:33

Milá paní

Svým v pravdě urválkovským jednáním na ÚSTR jste se vyřadila ze společenství slušných lidí. Měla byste se stydět, ale to vy, levicoví extrémisté, neumíte. Vaše články už nikoho nepřesvědčí o vaší morálce a etice, marně se snažíte. Protože lidé jako vy mají hroší kůži a krátkou paměť, budu Vám neustále připomínat: "Pamatuj na ÚSTR. Každé darebáctví se ti jednou vrátí."

E. Vašátko 22.4.2013 7:39

Kdysi jsem si Vás vážil,

teď se mě z Vás i z Vašeho snění zvedá žaludek.

V. Zatloukal 22.4.2013 4:09

Realita je jiná

"Samozřejmě jsem se ve snu nadmula pýchou, že vypadám už na pohled počestně, a spokojeně jsem spala až do rána."

Sněte dál, paní Šustrová, sněte dál. Realita je jiná.

T. Vodvářka 22.4.2013 6:16

Re: Realita je jiná

Pane Zatloukale, líp to říct nešlo.

K. Pavlas 22.4.2013 10:32

Re: Realita je jiná

Souhlasím s panem Vodvářkou - jen mi nejde na rozum, že něco takového si vůbec může žena typu P. Šustrové myslet, natož to posléze napsat.

P. Papež 22.4.2013 21:24

Re: Realita je jiná

Naprostý souhlas. Také to nechápu. Tomu se říká bohorovnost a odtržení od reality. A to je v současné době choroba většiny politiků, včetně P. Šustrové.