29.3.2024 | Svátek má Taťána


Diskuse k článku

DIVADLO: „Kdybyste našli ten klobouk...“

...lehce zapěla dáma a nasadila poněkud nakřivo klobouk svému partnerovi na hlavu. Načež pán plynule pokračoval v písni: “... tak to bych byl rád...“ a před šatnou divadla soukal ruku do rukávu kabátu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Novacek 20.3.2016 8:21

Vazeny pane Vlku,

opet jste mi zvedl naladu pri noreni se do vzpominek na alternativni kulturni scenu let sedesatych a hlavne na ty tri akordy, ktery musel umet kazdej kluk, co si netroufal sbalit holku jen tak...cili sarmem a vyrecnosti :)

Spousta muzikantu takhle zacinala; stacily ty tri akordy, delsi vlas a trosku umet zpivat. Nejdriv Sucheho se Slitrem, neco malo Kainara, pak uz primej utok na city - potazmo na stred divci osobnosti; Pavel Novak, Petr Novak, Olympic a Olmerky "Cekej tise" vedlo k vytouzenym usoechum...krasna doba a to predstaveni, o kterem pisete, musi byt bajecny zazitek. Dik za povidani a preju hezkej zbytek weekendu nejen Vam, ale i vsem soudnym lidem. :)

B. Novacek 20.3.2016 8:24

Re: Vazeny pane Vlku,

uspechum!...samozrejme, hergotsakramejdlo! pardon

P. Horak 19.3.2016 17:39

Radost precist.

Velmi hezka vzpominka, skoda ze jsme se v te dobe minuli, asi bychom si dobre rozumeli. V soucasnosti jsem ale mnohem optimistejsi, konstruktivnejsi a vice ocenuji pritomnost, ktera pro Cechy znamena nejvetsi svobodu, bezpecnost a prosperitu v historii. Ke kterezto prosperite prispela obrovsky EU. (Je tedy pro mne spravna nadavka "slunickar"(??) , kterou by na mne asi pouzili pohrobci Klementa Gottwalda a s nimi sympatizujici spodina ). Tesim se na Vase dalsi kultivovane eseje.

B. Rybák 19.3.2016 22:22

Re: Radost precist.

Ono je pro Vás označení "sluníčkář" urážkou? Nechovejte se jako "sluníčkář", vyrovnejte se s tím sám a neobtěžujte s tím občany, kteří nesnášejí neomarxistické "sluníčkáře" ze stejných důvodů jako jejich bolševické (marxistické) předchůdce!

S. Kalužík 19.3.2016 1:39

Vždyť jsem to psal včera.

jakmile nepíšete o Němcích, dobrý :)

P. Lenc 19.3.2016 8:37

Re: Vždyť jsem to psal včera.

Vždyť jsem to psal včera.Ať píšete cokoliv, vždy dobrý.

B. Rybák 19.3.2016 22:11

Re: Vždyť jsem to psal včera.

Přesně tak!

R. Szewczyk 19.3.2016 1:12

ha ha ha

vykopávat z hrobů komunistického prominenta a holku ze čtverky, dva alkoholiky a feťáky, v tom druhém případě delikventku a naprosto nezodpovědnou osobu, u p. Vlka nechápu,

J. Farda 19.3.2016 18:38

Re: ha ha ha

Postavte vedle pana Szewcyka někdo krabičku sirek, aby bylo vidět, jak velký je to blbec! :-(

R. Szewczyk 20.3.2016 9:15

Re: ha ha ha

až vám sejme nějakej hodnej spisovatel alkoholik, nebo feťačka , sqvělá zpěvačka , nedejbože dítě třeba autem, ale i jinak, tak pak ta krabička sirek bude se vám zdát setsakramentsky veliká,

no a druhak , ten Kainar nebo Nohavica nebo Sabina , když tak pěkně píšu a zpievajů, tak jim to odpustíme , tedá ty různé spolupráce, ale tomu haviřovi či prodavačce ze samošky to ne, bo jsou tací škaredí a tací divní, a nic jiného než kopat uhlí a prodávat neuměli,

B. Novacek 20.3.2016 8:11

Re: ha ha ha

Riszarde, jen tak pri nedeli pripominam, ze jsi byl vzdycky blb, at uz v Dublinu nebo v Orlove - Lutyni...ale s potesenim konstatuju, ze tvoje sebedestrukce zdarne pokracuje a ze uz brzy prestanes otravovat i tady.

Uz aby to bylo!

R. Szewczyk 20.3.2016 9:26

Re: ha ha ha

sice nejsem z Orlové ani Riszard, ale od propagátorů komančů, alkoholiků a feťáku, označení za blba, mi připadá jako vyznamenání, protože být blbem proto, že jsem jako antikomunista, antialkoholik a antifeták je prostě vyznamenání

J. Farda 20.3.2016 13:01

Re: ha ha ha

Takže ještě jednou - za zkomolení jména se Vám omlouvám. A za druhé - ve výčtu chvályhodných vlastností jste zapoměl na nekuřáctví a vegetariánství, kterými (možná) navíc od Vás oplýval jistý Adolf Hitler, takže se až tak papit (chlubit) nemáte čím .... :-))

F. Kusák 20.3.2016 11:10

Re: ha ha ha

Pane, proč sem vlastně píšete. Pro mě jsou články pana Vlka sr. vždy zajímavé, a to že s některými tvrzeními mám třeba trochu problém, neznamená, že si je rád nepřečtu. Vždy hodnotím, že jsou tvrzení doložena literaturou a fakty, což mě u řady autorů chybí, o diskutujících ani nemluvě. Dnešní článek, tak trochu na jiné téma, je to jasným dokladem, a protože jsem Pražák - Smíchovák z Hřebenek, pak jsou mně slova pana Vlka obzvláště srozumitelná a Vás žádám, abyste si vybral jiné téma, jiný server a jiného autora, do kterého se bude navážet.

J. Jurax 21.3.2016 0:30

Re: ha ha ha

Očividně toho nechápete víc ...