Neviditelný pes

BOTANICKÁ ZAHRADA: Vánoční aranžování

21.11.2006

Naposled ve výstavním sále, poprvé v bohnickém kulturáku

hvězdaNa vánoční téma se v Botanické zahradě hl. města Prahy bude aranžovat tento týden hnedle dvakrát:

1. Letos naposled: V úterý 21. listopadu od 11 hodin ve výstavním sále: Program připravily a aranžovat budou Ing. Simona Břečková a Anna Drobná - majitelky rodinného květinářství Anette. - Program: tradiční i netradiční vánoční vazby, adventní věnec, vánoční kytice, svícny, vánoční výzdoba, drobné dárečky. . Nabídneme vám i materiál, ze kteréhosi můžete doma sami vytvořit vlastní aranžmá. 2. Premiérově: WORKSHOP - vánoční část: V sobotu 25. listopadu 9.00 - 12.00 hodin, 13.00 – 16.00 hodin (dva kurzy) v KD Krakov v Praze 8 – Bohnicích, Těšínská 600. Jedinečná možnost, jak být ještě lepší a nápaditější! Pořádá botanická zahrada ve spolupráci s Vyšší odbornou školou zahradnickou a Střední zahradnickou školou v Mělníku.

Všechny výrobky budou po ukončení akce na prodej

- Program: Vazby s vánoční tematikou: Netradiční adventní věnec + Svícen s živým květem + Malé voňavé překvapení na úplný konec.

Program pro Vás připravily a workshopem povedou studentky výše uvedených škol, v čele s Lucií Erbenovou - úřadující mistryní ČR ve floristice v kategorii junior a Eliškou Křováčkovou, pod odborným vedením Ing. Radky Pšeničkové. věneček

Pokud se chcete workshopu aktivně zúčastnit, máte nejvyšší čas - na kurzu jsou ještě poslední neobsazená místa! Rezervace a další informace získáte na tel. 736 621 929, 234 148 124.

Přijďte se inspirovat pro vlastní práci, nasát předvánoční atmosféru a pořídit krásné dárečky pro sebe i pro své přátele!

Co je v zahradě v současnosti k vidění: Prodejní výstava sukulentů – ve skleníku Fata Morgana do 3. prosince, denně 9 – 16 (mimo pondělí).

A připravujeme: Perníkové dny – ve výstavním sále a na venkovní expozici, 24. – 26. listopadu, denně 9 – 16 hodin

Botanická zahrada hl. města Prahy je v listopadu otevřena od 9 do 16 hodin, skleník Fata Morgana zůstává v pondělí z důvodu pravidelné údržby uzavřen. Vstupné činí 90,- Kč pro dospělé, 45,- Kč pro děti 6-15 let + studenty + seniory, zdarma pro osoby s průkazem ZTP a děti do 6 let.

FOTO: Vánoční aranžování nadvakrát...

Další informace o akcích v trojské zahradě naleznete na www.botanicka.cz



zpět na článek