Neděle 16. listopadu 2025, svátek má Otmar
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

JAK NA TO: Příručka zeleného oblbování

Bez ohledu na to, jaká je vaše specializace – je třeba zdůraznit silnou vazbu na klima.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Vy si evidentně nepamatujete co jste vy popírači předváděli před zhruba 10 lety. Hlavně Kremlik coby váš český vůdce. Dokonce požadoval, aby některé klimatology zavreli do kriminálu za údajně falšovani dat. Proslul prohlášením "Globální oteplování skončilo, rozejděte se"

To vaše tvrzení, že oteplování bylo nahrazeno klimatickou změnou, je důkazem, že jste popirač nechapajici rodil mezi těmito dvěma pojmy.

CO2 je tak bezvýznamný plyn, že dokonce eni důležitý ani pro fotosyntézu, že? Vždyť je ho přece tak málo.

1 7
možnosti
RL

Ano, před 10 lety se na cca dva roky oteplovat přestalo. Klumaalarmisté s hrůzou v očích vyhlásili místo globálního oteplování GLOBÁLNÍ ZMĚNU KLIMATU.

Na to se pamatuju moc dobře. Vy ne?

5 2
možnosti
Foto

Tak ve kterém roce se začalo na dva roky globálně ochlazovat? Pochlubte se nám, když si to tak dobře pamatujete.

Klimatická změna je soubor všeho, co je s oteplováním spojeno. Tedy změna proudění a srážek. Ale to vy, tupí popírači, nikdy nepochopíte.

0 6
možnosti
JN

Pane Šejno, tak nám prozraďte, jak bojem s klimatem změníte to proudění a srážky? Já na to nemám dost fantazie.

2 0
možnosti
Foto

Pane Nevrklo,

Boj proti oteplování je blbost. Tvrdím to tu už dlouho.

Ale stejná blbost je popírat oteplování a jeho příčiny.

0 0
možnosti
VK

Za mého mládí nám hrozila doba ledová.

5 0
možnosti
Foto

Vám je 20 tisíc let?

0 2
možnosti
VK

Správně jsem měl napsat "hrozili nám dobou ledovou". Je to větší pravděpodobnost než oteplení jako za dinosaurů. Žijeme v době meziledové, poslední doba ledová skončila asi 10 000 let před naším letopočtem.

2 0
možnosti
RL

Takže nepamatujete. No, proč mě to nepřekvapuje.

2 0
možnosti
PE

P87e35t85r 47E16l16i48á59š

6. 10. 2024 11:02

Langře přestaň ze sebe dělat ocase. GO je součástí změny klimatu.

0 1
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz