Úterý 9. prosince 2025, svátek má Vratislav
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

BIG BEN: Žádná klimatická krize nehrozí

Oteplování je způsobeno nejen antropogenickými faktory, ale i přírodními. Historie zemského klimatu zná fáze teplé a studené. Malá doba ledová skončila teprve koncem 19. století, teď pokračuje přirozené oteplování.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

BK

A jo, hulváte Zelený, abyste tu tímhle tématem už nesmradil, můžete mně napsat den a hodnu Periferie na email benkuras@seznam.cz.

0 0
možnosti
KZ

Mno, pokud si dáme rande v Periferii dokáže se, že znáte Periferii, pokud vlastníte byt v Braníku, neznamená to, že v něm žijete. Uděláme to takhle: Kolem Periferie chodím skoro denně, pokud jak pravíte jste tam pečený vařený jistě vás tam zítra, pozítří nebo za pár dnů zastihnu a můžeme dát řeč, třeba o tom, zda se dají či nedají recyklovat listy rotorů větrných elektráren či nakolik důvěryhodné je stanovisko klimatologických diletantů ke klimatu a tak vůbec. Tak na brzkou viděnou!

0 0
možnosti
BK

Ale vy jste si vážně představoval, že se s vámi budu chtít setkat? Vy budete asi hodně nešťatsný, naštvaný a znuděný člověk, když si potebujete vymýšlet takové pitomosti.

0 0
možnosti
KZ

Takže nic, no co se dá čekat od notorického lháře a zbabělce (tohle jste napsal: "Zelený, abyste tu tímhle tématem už nesmradil, můžete mně napsat den a hodnu Periferie na email benkuras@seznam.cz.").

Ovšem něco málo vám přiznám - pokud narazím na podobnou kreaturu jako jste vy, naštve mě, že vás Země nosí a jsem nešťastný z toho, s kým musím sdílet místo k žití.

0 0
možnosti
LN

Zelený blb. Co dodat? :-)

0 0
možnosti
BK

Už jste na to zkusil psychiatra?

0 0
možnosti
IL

I49v80o 75L18y18č72k54a

30. 8. 2022 19:11

Dobrá, nekecáte. Ale takových je u nás něurekom. Bohužel.

0 0
možnosti
JL

Asi jak kde, i já viděl na internetu jak pohřbívají vysloužilé vrtule v zemi. Ale to je tak se vším, někde to umí a dělají, někde ne.... Někde pálí plasty, jinde je skládkují.... J.L. end

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz