Neděle 14. prosince 2025, svátek má Lýdie
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

BIG BEN: Žádná klimatická krize nehrozí

Oteplování je způsobeno nejen antropogenickými faktory, ale i přírodními. Historie zemského klimatu zná fáze teplé a studené. Malá doba ledová skončila teprve koncem 19. století, teď pokračuje přirozené oteplování.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PS

Nejhloupější politiku tu předvádíte Vy: tu kterou dostáváte od soudruha Putina.

0 0
možnosti
LN

Kdepak, Putin finančně podporuje zelené aktivisty. Pracujete pro něj! :-P

0 0
možnosti
PS

To sotva, protože jakákoli soběstačnost je pro soudruha Putina silně nežádoucí. Pokud, tak spíš podporuje ty zelené aktivisty, kterým o ekologii vůbec nejde, ale s pomocí podvodů se snaží všechny, komu jde o zlepšení hospodaření s energiemi očernit tak, jak to tady předvádíte vy.

0 0
možnosti
LN

Nikdo ti v soběstačnosti nebrání. Ty ale chceš vykrádat cizí kapsy, a ostatní se tomu staví na odpor. :-P

0 0
možnosti
LN

Zelení budou lítat z oken při 2. pražské defenestraci. Tak opatrně! :-P

0 0
možnosti
IL

I92v96o 58L45y13č84k42a

29. 8. 2022 16:25

Copak, pokoušel se vám namluvit, že děti nosí čáp a dárky Ježíšek?

0 0
možnosti
KZ

Kandidoval u nás do Senátu s tím, že je místní a braničáci prý mají volit braničáka, zatímco si u nás jen pronajal byt na pár dní před volbami a ostentativně se na jeho balkóně vystavoval kolemjdoucím. Poté, co se umístil na pěkném páté místě, z Braníka k ulehčení nás místních vysmrádl.

0 0
možnosti
BK

Pan K. Zelený se, řekněme slušně, mýlí. Jsem majitelem bytu v Braníku už 12 let a přihášen na trvalý pobyt, a to i pro účely placení daní. Můj byt nemá balkón, takže si mě musel splést s někým jiným někde jinde. A k potěšení jiných braničáků než těch, o nichž sezmiňuje, jsem nevysmrádl, nýbrž zde trvale bydlím. To by tak nějak zpochybňovalo jeho otatní maily. ;-D

0 0
možnosti
KZ

Nikdy kromě před volbami jsem vás nepotkal, ani na ulici, ani v Kulovně, U Kohouta či v jiné hospodě, ani v žádném obchodě, na hřišti dětském či fotbalovém, při Braníku sobě ani jiné akci a to zde žiju daleko déle než tvrdíte vy. Ovšem, povězte mi kde to bydlíte a půjdu se vám pokorně omluvit.

Jaké mé pochybné maily máte na mysli, nikdy jsem vám nic nepsal?

0 0
možnosti
BK

Kde že jste mě teda viděl na jakémsi balkóně mávat jakýmsi kolemjdoucím? Omluvit se mně pokorně můžete kdykoli v kavárně Periferie. Kterýkoli den. Stačí říct kdy. Vy jste si hulváte snad představoval, že vás pustím k sobě domů? A nezasmraďujte tady prostředí normálním slušným lidem, kterým do vašeho soukromého nabubřelého vzteku nic není.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz