28.3.2024 | Svátek má Soňa


Diskuse k článku

JEN TAK: Bufeťákem v Izraeli

Zvláště doporučuji mezi jídly prodávanými ve stáncích a bufetech na ulici „falafel“ a „ševarmu“. Falafel je levný, dobrý a je ho plná huba. Základem je chlebová placka „pita“, která se rozřízne, anebo – například na Krétě – stočí do velkého kornoutu a dovnitř se vloží báječný opečený falafel. Mňam!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kubín 16.9.2022 6:37

Autore, melete neskutečné nesmysly. A všechny, kteří vám naletí na ten recept, velice lituji. Přísady jsou nesmysl a hlavně: cizrna se během přípravy NESMÍ vařit.