Pátek 14. listopadu 2025, svátek má Sáva
  • Premium

Získejte všechny články
    jen za 99 Kč/měsíc

• schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuse

SDÍLENÍ ELEKTŘINY: Cesta do pekel, dlážděná dobrými úmysly

V dnešním světě, kde sdílíme téměř vše, začíná být populární další fenomén: sdílení elektřiny.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Držte se radši meteorologie. Té rozumíte.

Sdílená energeti,a vás nebude stát ani korunu navíc

0 1
možnosti
RL

Je to úplně super, jenom na náklady těch, kteří z toho VŮBEC NIC NEMAJÍ. Prostě socanská sviňárna.

1 1
možnosti
VS

Potíž je v tom, že při sdílení stále platíme distribuční poplatky (vyjma sdílení v rámci domu). U virtuální baterie se v ČR platí měsíční paušál podle očekávané výroby. To je sice lepší varianta, ale obecně česká legislativa majitelům FVE nepřeje.

Článek samotný je bohužel slátanina.

1 1
možnosti
JG

roškoto,

je to fakt super. ale jen pro vás, neb to stojí prachy na distribuci(vzniká jakýsi úřad, musí se instalovat nové elekroměry, posíli síť ..

pakliže si to zaplatíte ze svého, tak vám fandím ale realita je taková, že to zaplatí i ti, co z toho neprofitují. nezdá se vám to nefér?

0 0
možnosti
JR

Všichni tady řešíte problémy zeměkoule, stavíte rozvodné sítě, plánujete rozpočty, víte jak se má řídit evropská energetická síť, držíte dozor nad spravedlností světa. Přiznám se, já mám malé cíle, ale většinou jich dosahuji. gotliebe.

0 1
možnosti
JG

roškoto,

dosahujte vaše malé cíle ale za své peníze.ne za moje. zdá se, že jste nepochopil , co jsem vám napsal. ale asi to tak je logické. vy jste asi týpek, co si myslí, že elektřina se rodí v zásuvce. že mám pravdu

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz