26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

ROZHOVOR: Úplné zničení našeho průmyslu!

V českých médiích to není tolik znát, ale Greta Thunbergová má obrovskou mediální prezenci v němčině nebo v angličtině.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Nový 10.4.2019 5:29

Do kamene tesat

De-industrializace se děje už nyní.

Nebo snad znáte nějakého evropského výrobce počítačových/mobilních součastek (chipu) s signifikatním podílem na trhu?

Pokud nyní zabijeme automobilový průmysl nesmyslnými omezeními na CO2 (kvůli "změně klimatu", která je stejně ovlivněná z velké míry sluncem), a pokud zabijeme zbytek průmyslu vysokými cenami energie (znovu kvůli "změně klimatu"), z něho budeme žít (a platit stávající dluhy vlád)?

J. Nový 10.4.2019 5:05

K čemu průmysl?

Číňan vyrobí a levně nám prodá. Číňan je mimořádně hloupý, protože za to bere falešná eura, které si tiskneme v té naší krásné EU. Rukama tu nikdo nepracuje, protože je výnosnější vytvářet virtuální hodnoty a vzájemně si je prodávat. Ve volném čase se věnujeme sebepoznání, zjišťujeme, že dvě pohlaví jsou málo, tak jich vymýšlíme desítky. Ne všechny kombinace pohlaví jsou schopné mít dětí, tak vytváříme práva jiným kombinacím je odebrat a přidělit jim je zákonem. Dětí se nikdo neptá, jestli se jim to líbí. Došly peníze? Natiskneme další. Svět je krásný....

V. Vlach 10.4.2019 2:27

Bravurní.

Jako vždy velmi kvalitní článek p. Kechlibara.

O to podivnější jsou snahy některých politikářů "reformovat" EU. Proč jim nedochází, že je to nemožné? Na dvou židlích jedním zadkem prostě sedět nelze( pokud není objemný) a třetí cesta zrovna zde je z říše bajek. A naopak: kde by třetí cesty býti relativně mohly, tam establišment EU se svými ekon. vazaly jednoznačně řičí, že nikoliv.

Obávám se, že díky ekonomickému zaháčkování EU šlechty a úřednictva, bude velice obtížné tento spolek parazitů lidské společnosti odstranit. Ale je to alfa a omega celého problému. Proto generují modly jako je ta bizarní holčička.

Pro mě jen důkaz absolutní degenerace.

J. Jurax 10.4.2019 1:13

Dobře nakladená slova.

Ale blbost v EU kvete rudozelenými květy a hloupoučká švédská pubertální dívenka je symbolem zkázy Evropy skrze zelené blbnutí. Symbolem, neboť je loutkou, kterou vodí jiní, jedni co co jsou zelenorudě ještě blbější jak ona a druzí, co na tom blbnutí chtejí vydělat.