19.4.2024 | Svátek má Rostislav


Diskuse k článku

PŘÍRODA: Lovci vs. pytláci

Slavnou šelmu nechal vylákat mimo rezervaci a způsobil jí před smrtí zbytečné utrpení. Celý incident vyvolal zaslouženě negativní emoce a hněv nejen ze strany milovníků zvířat, ochranářů a aktivistů, což je zcela pochopitelné a na místě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. David 4.8.2015 12:39

Co se tu vlastně řeší...

Mám povolenku k lovu, mám, a tak lovím a dodávám zvěřinu. Řezník poráží a dodává maso. Co je na tom divného? Baba ochranářka sousedka mne v listopadu napadla, že z honu táhnu zajíce, ale ona táhla z Lidlu jelení váleček (zmražený) z vysoké, já jsem prý mordýř, protože zabíjím, zatím co ona si to pouze kupuje ve vixvajlantu z Lidla. Docela mne dojala k slzám. Nu, Cecila je mi líto, ale nějaký tamní ouředník musel vydat povolení, jak znám Američany, ti jsou krapánek disciplinovaní, ti se bojí i místní městské kongregace pastora a šerifa, aby jim nevylezly půlka z "bederek jeansů", s flintama je to jiné, druhý dodatek Ústavy. Cecil se měl lísat, a ne pózovat "na blatt". Pokud disponujete dostatečným štůskem bankocetlí v "tvrdé měně", i nemožné se může stát skutkem. Víte, asi budu zatracen, ale té naši lovkyni v Africe fandím, dělá tam lepší službu, než ta naše "ozubená pleš" s imigranty v ČR. Umí střílet. Škodná se musí tlumit, jinak bude průšvih. Moly do almary, či tchoře do kurníků budeme vítat? A ješte jim dáme krmítka a napaječky? Který trottel to mohl vymyslit? Neziskovky, aby jim nevyschl penězovod. Neziskovky zrušit, jsou na houno, jenom sají prachy a skutek utek. Proto tepou do Zemana. Začleňovači a žvanilové, když jste tak multi-kulti, natáhněte si domů familii musulmanů a živte si je, a nechte se obohacovat, ale za své, máte své ideály, mrzký peníz daňového poplatníka, jako dotace, by byl pod Vaší úroveň, tedy pod úroveň Vašich ideálů. Kohout s deklem na mozkovně asi půjde příkladem, prý milion. Blahoslavení ducha mdlého, království nebeské jejich jest.

Asi jsem zpozdilec, ale kdo si chce dobrovolně do své zemně, kraje, okresu, města a vesnice, potažmo do rodiny natáhnout musulmanského imigranta s rodinou, abych byl "obohacen" jinými zvyky? Rád se nechám poučit. Víte, jsem ortodoxní, obohacovači zatím mne relevantně neoslovili, pouze chtějí jenom mé prachy, dokonce i na webu somrují. Nasrat.