25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Jelínek 16.4.2010 14:28

?

Mne spíše přijde autor článku řečeno slušně jako totální "hňup". Co už je někdo schopen spáchat za blbost a čím se zabývat je neuvěřitelný.

F. Kusák 15.4.2010 12:04

Ach ty marže

No předtstavte si, že jste na výletě. Máte sebou ženu a dvě děti. Žena pivo nepije a vy jste řidič a nealko pivo vám nechutná. Děti řvou žízní tak šup do hospody. Co je to 2 dcl podivné minerální vody za 25,- Kč. Takže jedna runda za stovku. Druhá runda taky za stovku. Něco k tomu (třeba párek) a je to za 400,- plus +10,- Kč dýško - nic moc + "votrávený" výraz obsluhy, "hnusnej" - ten nejlevnější  párek s oschlým chlebem a víckrát do hospody nepáchnete. Ať si okrádají sami sebe! Vodu a svačinu nosíme sebou a  sníme si ji pěkně v přírodě a je nám fajn.

Tuhle jsem viděl jak nějaký host chroupal v místní, dost drahé restauraci palačinku ještě uprostřed zmrzlou s umělou šlehačkou bratru za 80,- Kč. Špatně v mikrovlnce ohřátý produkt Family frost. Není tedy lepší si doma vzít kus chleba s máslem a rajče?

R. Langer 15.4.2010 8:17

Pokud já se pamatuji,

tak to platilo odjakživa (i za komančů). Proto jsem se naučil pít pivo, i když jsem ho moc nemusel - je to prostě ekonomické. ;-)