20.4.2024 | Svátek má Marcela


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 21.4.2006 0:25

LHÁŘ VÍZEK, GRÁZL A DEZINFORMÁTOR za KSČSSD...

Vízku, lháře a grázly jako vy, by měli věšet na výstrahu hlavou dolů z Karlova mostu, abyste si tu vaši prolhanou hubu pořádně vymáchal ve Vltavě a ostatní to viděli.

Když už jste přistižen při nehorázné lži, ;-O místo abyste se omluvil, lžete dál "natvrdo".8-o

K tomu už není nutno nic dodávat. To je žumpa, z níž leze veškerá propaganda ČSSD. LŽI, LŽI a stále samé LŽI. Po nich následuje ZLODĚJNA....

F.Vízek 20.4.2006 19:13

Jediný Ladislav N.

má zřejmě pravdu, jediný nesouhlasný projev s Ladislavem N. se musí potrestat nadávkou, výhrůžkou a vulgarním ocejchováním. Proč proti proti tomuto způsobu dialogu protestuje tak málo komentujících?  Opět se vrací doba jedné jedině možné pravdy, jednoho jediného možného výkladu? Opět má někdo monopol na pravdu? 

Statistika říká jasně, že v Česku od roku 1998 do roku 2005 přibylo přes 400 tisíc podnikatelů a že jejichn počet dosahuje bezmála milionu.  Statistika říká, že po zavedení tzv. povinné minimální daně   neubylo více podnikatelů než v letech předchozích. Pohyb je každoročně oběma směry. Jsem pro tato tvrzení opravdu lhář, grázl, dezinformátor? Jaký přívlastek bych musel použít směrem k Ladislavu N., kdybych přistoupil na jeho bolševický způsob vedení diskuse?

Takže mi nezbývá, než zopakovat prostou pravdu:  "...Za vlády ČSSD přibylo 400 tisíc podnikatelů (bezmála jich bude milion), takže se nezdá, že by ČSSD pracovala na jejich likvidaci, že? Zřejmě jim vláda ČSSD jde k duhu, když se tak rozmnožují, ne ? A je to tak dobře..."

Joska 20.4.2006 23:07

Re: Jediný Ladislav N.

Pane Vízku, prosím Vás neobhajujte neobhajitelné. ČSSD dělá vše možné, aby kohokoli podnikání přestalo bavit, to prostě neokecáte. "Superkanón" jste vypustil slovy " že jde podnikatelům ČSSD k duhu", to už je opravdu silný kafe! Kdybyste byli v ČSSD moudří ( což samozřejmě nehrozí) vytvořili byste takové podmínky aby bylo podnikatelů ne milion, ale třeba 3 miliony. Víte proč, to proto abyste pak nemuseli vyplácet nemocenské, příspěvky v nezaměstnanosti a další .. Jenže protože jste rozumu prostá partaj, tak spíše přijdete na to jak vyplácet za 3 narozené děti 270 tisíc. Panebože, jak můžou takoví ma..ři řídit stát???

Miloš 21.4.2006 7:46

Re: Jediný Ladislav N.

Pane Vízku, Vy jste ale demagog k pohledání! Neuvěřitelné...

conqueror 22.4.2006 1:24

Re: Jediný Ladislav N.

Vízku, ty prolhanej darebáku!!! Jen za první čtvrtletí ubylo 13 000 podnikatelů. Jsi sprostej lhář, ostatně jako všichni bývalí komunisti převlečení za socany. O vašich současných rudých bratrech mluvit nebudu, jsou stejní jako vy jen jsou drzejší a neskrývají se za socanský kabát. Gauneři, zloději, lháři a zaplaťpánbu i blbečci.

Ladislav N. 20.4.2006 9:29

LHÁŘ VÍZEK, GRÁZL A DEZINFORMÁTOR za KSČSSD napsal

"...Za vlády ČSSD přibylo 400 tisíc podnikatelů (bezmála jich bude milion), takže se nezdá, že by ČSSD pracovala na jejich likvidaci, že? Zřejmě jim vláda ČSSD jde k duhu, když se tak rozmnožují, ne ? A je to tak dobře..."

Skutečná FAKTA jsou ale jiná: Minimální daň odrazuje od podnikání ... I letos ubývá podnikatelů, do dubna jejich počet klesl pod 900 tisíc. Stát více podporuje velké zahraniční firmy a ty malé české zatěžuje sociálními odvody. Podnikatelů ubývá i v letošním roce. Počet osob samostatně výdělečně činných, kam patří podnikatelé, soukromí lékaři, umělci nebo zemědělci, klesl v prvním čtvrtletí o 13.000 na 898.000. Loni se jejich počet snížil o 35.000. Vyplývá to z údajů, které poskytla mluvčí České správy sociálního zabezpečení Štěpánka Mikešová... Počet osob samostatně výdělečně činných: prosinec 2004...945.500, prosinec 2005... 910.800, březen 2006..... 898.000 8-o Zdroj: ČSSZ

jonáš 20.4.2006 15:59

Re: LHÁŘ VÍZEK, GRÁZL A DEZINFORMÁTOR za KSČSSD napsal

Hmm, a jak to bylo do roku 2004, nevíte? Oni vládli už předtím :-)

jonáš 20.4.2006 16:05

Loni přibylo živnostníků

8.2.2006 01:00

S českou ekonomikou stoupá i počet lidí, kteří chtějí podnikat. Podle údajů ministerstva průmyslu a obchodu, které je získává přímo od živnostenských úřadů, se loni zvýšil počet živnostníků o patnáct tisíc. Ke konci prosince jich bylo celkem 1 752 000. A přibylo i firem.

;-D http://quick.idnes.cz/index.aspx?what=87327

Ladislav N. 20.4.2006 18:22

Re: Loni přibylo živnostníků

Jestli jsou pro vás směrodatnější údaje politicky řízeného MPO než ČSSZ (Česká správa sociálního zabezpečení), která má číselné údaje finančních toků konkrétních (aktivních) osob, pak si klidně pište, že se počet OSVČ (což je širší pojem, než "živnostník") třeba zdasateronásobil. N-Pes - a navíc před volbami - unese každou vaši kravinu... ;-O

Ladislav N. 20.4.2006 18:37

JONÁŠ - typický příklad RUDÉHO DEMAGOGA...

Vy jste zřejmě váš odkaz nečetl celý, že? http://quick.idnes.cz/index.aspx?what=87327

Česká správa sociálního zabezpečení a Český statistický úřad sčítají živnostníky jiným způsobem. Podle nich počet naopak klesl. O poklesu počtu živnostníků mluví i prezident Hospodářské komory Jaromír Drábek. "Podstatná je statistika České správy sociálního zabezpečení, tam jsou registrováni ti, kteří mají skutečné příjmy z podnikání. Živnostenské úřady bohužel nesledují, zda držitelé živnostenských listů skutečně podnikají," míní Drábek. Podle České správy sociálního zabezpečení loni klesl počet osob samostatně výdělečně činných, kam patří hlavně živnostníci, o necelých třicet tisíc na 910 829.

Podle statistik živnostenských úřadů však loni bylo více podnikatelů, kteří s podnikáním začali, než těch, kteří ho ukončili.

Úbytek podnikatelů hlásí i Český statistický úřad. Podle jeho zjištění mělo loni ubýt živnostníků, kteří se podnikáním živí, o dvacet tisíc na 758 tisíc.

Čím úřady vysvětlují takové rozdíly? "Příčiny úbytku nezjišťujeme, to není náš úkol," řekla mluvčí České správy sociálního zabezpečení Štěpánka Mikešová. Statistici údaje zjišťovali výběrovým šetřením, ministerstvo je má ze všech živnostenských úřadů.

jonáš 20.4.2006 19:22

Re: JONÁŠ - typický příklad RUDÉHO DEMAGOGA...

Já taky nepískám, kdo má který čísla, jen upozorňuju že jsou i jiný zdroje. Navíc se houpete na trouchnivý větvi -- on ten "úbytek", je-li skutečný, je způsoben jednak rušenim neaktivních ŽL, jednak třeba i tim, že pár prosperujících "soukromníků" se dohodne a založí sro, čímž přepadnou do jiný kolonky. Ale celkově během tý děsný socanský vlády, to jest od devadesátýho osmýho, počet OSVČ narostl, takže Vízek má pravdu, i kdybyste se třeba posral, milý Ladislave. A tahle představa se mi na tom líbí nejvíc -- žijte spokojeně. ;-D

Ladislav N. 21.4.2006 0:31

Re: Re: JONÁŠ - typický příklad RUDÉHO DEMAGOGA...

"...Já taky nepískám, kdo má který čísla, jen upozorňuju že jsou i jiný zdroje..."Kouzelné je, když se sám vlastním odkazem na "jiné zdroje" usvědčíte ze lži a manipulace, jako v tomto případě... ;-P

jonáš 21.4.2006 14:57

Re: Re: Re: JONÁŠ - typický příklad RUDÉHO DEMAGOGA...

To je váš problém, jak si to nazvete -- podle mne ten novinovej titulek hovoří jasně :-P

F.Vízek 18.4.2006 21:28

Nemohu jinak, než opakovat:

Podnikatel, který roky produkuje ztrátu, a'ť podnikání nechá. Podnikatel, který není schopen zaplatit minimální daň z částky rovné polovině průměrné české mzdy, ať se dá na rybaření a netvrdí o sobě, že je podnikatel. 

Za vlády ČSSD (od roku 1998, kdy po ODS byl HDP v mínusu) přibylo 400 tisíc podnikatelů (bezmála jich bude milion), takže se nezdá, že by ČSSD pracovala na jejich likvidaci, že?  Zřejmě jim vláda ČSSD jde k duhu, když se tak rozmnožují, ne ?  A je to tak dobře.

A ještě milí drazí: Demokracie je DISKUSE, DIALOG, DEBATA.  Není to boj člověka s člověkem, ale boj názoru s názorem.  Totalita chcípla,  neoživujte ji.  Važte si oponenta, protože Vás nutí přemýšlet a hledat nové a nové argumenty. Zdokonaluje Vás. Mějte ho rádi.

pbla4024 18.4.2006 22:17

Re: Nemohu jinak, než opakovat:

Nechci narušit váš entusiasmus, ale HDP nemůže být v mínusu.

Ladislav N. 19.4.2006 0:57

Re: Vízek: Nemohu jinak, než opakovat, protože nic jiného neumím...

To máte marné, ten BLB Vízek ;-O o tom příště napíše článek a bude vám tvrdit, že jenom On má pravdu, protože Vízek.... ;-P ;-D

Joska 19.4.2006 0:17

Re: Nemohu jinak, než opakovat:

Pane Vízku, nemohu si pomoci, co se týče živnostníků, jste zcela mimo! Bohužel mám to potěšení živnostníkem být a mohu Vám říci zcela zodpovědně, že nás ničíte! Nemám bohužel a říkám to zcela zodpovědně, tu možnost stát šidit na daních a dalších odvodech, ale tato vláda se činí, seč může aby se tak dělo. Místo abyste dali lidem, kteří se chtějí a umějí postarat o sebe pokoj a maximálně jim vyšli vstříc ( nejsou Vám nijak na obtíž), buzerujete je a ničíte nesmyslnými odvody, které oni nikdy nemohou " dostat zpět". Protože nemarodí, nechodí si pro sociální dávky, nic po státu nechtějí. Vy spolu s ODS jste se zapřičinili, že zde nikdy nevznikla tzv. střední třída, která je hlavním hybatelem všeho společenského i ekonomického dění. Vždy jste (obě neschopné partaje) preferovali velkopodnikatele a nyní nově nadnárodní firmy. Nedali jste možnost rozvinout se domácímu kapitálu od zdravých (živnostenských) základů. Zato se Vám daří Vy přitroubla z nás dělat lidi  určené k technologickým pásům. Je mi z Vás smutno. Člověku se až příčí na Vás reagovat, když si vzpomenu, že jsem byl taky ve ztrátě a přitom jsem se celý rok nezastavil. Čert aby Vás vzal.....

jonáš 19.4.2006 0:54

Jestli to neni jak s těma lékárnama,

furt je ničej, a ono jich přibývá -- ze vzdoru asi.

Ladislav N. 19.4.2006 0:59

Re: Jestli to neni jak s těma lékárnama,

Další Vízkův soudruh...(Y)

jonáš 19.4.2006 1:03

Re: Re: Jestli to neni jak s těma lékárnama,

Rozhodně radši než váš soudruh, soudruhu ;-D

Terry 19.4.2006 14:48

Re: Re: Jestli to neni jak s těma lékárnama,

Ladislave, k těm lékárnám: ať mě lékárníci netvrdí, že zkrachují, když jim sníží pojišťovna příspěvek o 2,7% (slovy: dvě celé sedm desetin procenta). Zajímalo by mě, jestli si ceny léků zvýšili taky JEN o ty 2,7 %, nebo toho "využili" a zvýšili si třeba o 4 %. A taky by mě zajímaly jejich zisky, když jim Rath u některých léků SNÍŽIL RABAT NA 30 % !!!!

Ladislav N. 19.4.2006 20:16

Re: Re: Re: Jestli to neni jak s těma lékárnama,

Člověče, odkud jste přiletěl, taky z Marsu?

Vy vůbec (ale opravdu ani trochu) nevíte, o čem plácáte (a navíc takovéhle nesmysly... nebo záměrné lži?).

Zkuste si projít pár diskuzí k tématu, pokud vůbec o ně stojíte... O maržích lékárníků už se tady toho napsalo tolik, že jenom naprostý IGNORANT může tvrdit ;-O to, co vy...

M. 22.4.2006 20:01

Re: Re: Nemohu jinak, než opakovat:

To, že po státu nic nechtějí, je jejich největší prohřešek. Když nic nechtějí, nemohou být zavázáni a nemusejí tak projevit svou vděčnost ve volbách. Lepší je pro ně nezaměstnaný, důchodce či úředník, kterému se před volbami dá přidat. Ale jak chcete před volbami zvýšit živnostníkům tržby?8-o

conqueror 22.4.2006 1:30

Re: Nemohu jinak, než opakovat:

Minimální daň - český vynález světového významu z dílny vykradačů ČSSD. Světová rarita. Vízku jsi primitiv, jdi už konečně do penze, dlouhá léta politické práce se na tobě bohužel podepsala. Můžeme politovat jen tvých vnoučat za blbce dědečka.

Jara 18.4.2006 16:46

Vyhrát a vyšetřit

Je třeba aby pravice vyhrála volby a vyšetřila všechny kauzy signalizující korupci ,propojení mafie s politiky a policií.Žádný živnostník nemůže volit stranu,která jej osm let systematicky likviduje.Likvidace IPB byl hloupý a hrůzný čin - nejhorší možné řešení.Vízku z hrušky dolů.

F.Vízek 18.4.2006 21:06

Re: Vyhrát a vyšetřit

Zaprvé: Statistika k likvidaci podnikatelů v Česku říká toto: Od roku 1998 (kdy se k vládě dostala ČSSD při tehdy mínusovém "poklausovském" HDP),  narostl počet podnikatelů zhruba o 400 tisíc, na dnešních bezmála milion. Soudím, že tento fakt vyvrací Vaše slova o systematické likvidaci živnostníků nad vší pochybnost.

Zadruhé: Víte, milý Jaro, ona IPB byla celé roky spravována řediteli, managementem,  představenstvem, byla kontrolována svou dozorčí radou... a pak to teprve prasklo. Byla před krachem.  Debaty, že  mohla být státem poté zachraňována líp, jsou možné a legitimní.  Jenom by se nemělo zapomínat, kdo byl VINÍKEM (a proč o nich ticho po pěšině) a proč se o nich mluví tak málo, zatímco o možná nešikovných záchrancích pořád dokola?  Nedostali viníci nakonec zlaté padáky, za svou neschopnost (či všehoschiopnost) ?

Nemá se tím odvést pozornost od faktu, že za Klausových vlád krachlo 18 bank menších a byly by krachly i ČS, ČSOB, KB atd. ?  Neměl někdo konat dřív a tak, aby k tomu v tak masovém měřítku nedošlo?  Tak stojí otázka.

Ladislav N. 19.4.2006 0:51

LHÁŘ VÍZEK, GRÁZL A DEZINFORMÁTOR za KSČSSD

Vízku, při vaší prolhanosti, buďte tak laskav, a odkazujte nás na konkrétní stránky, odkud vaše údaje čerpáte. Rádi bychom se (jistě nejenom já sám) dozvěděli, jak jsou vaše údajné statistiky komentovány přímo u zdroje, ne jak si je vy lhaním překroutíte ke své potřebě.

Ostatně - arbitráž není obsazována žádnými tupci, jaké máte kolem sebe, a jestliže závěr arbitráže je, že vláda (ČSSD) Nomuru (IPB) poškodila svým postupem, tak to není nic, co by si právní specialisté vycucali z prstu. To jenom vy při vaší hlouposti tvrdíte opak toho, co je skutečností.

Továrna na absolutní sociální stagnaci - článek popisující nesmyslnost hospodářské politiky ČSSD a její škodlivost pro další rozvoj ČR. A podívejte se na to, kdo jej napsal a čím onen člověk, na rozdíl od vás, Vízku, je....

Terry 19.4.2006 14:51

tupci, jaké máte kolem sebe

Ladislave N., těmi "tupci" kolem Vízka myslíte i sebe nebo se z nich vyjímáte?

Ladislav N. 19.4.2006 20:21

Re: tupci, jaké máte kolem sebe

Vás taky...